Jump to content

Illmatic

Medlemmer
 • Content Count

  1145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Er vel slik at rap, breakdance, turntableism og grafitti alle er en del av hip hop. Slik står det forklart på Urban Dictionary.com: A name for the 4 elements of the late 70's New York City renaissance which includes break dancing, emceeing, (rapping) graffiti, and turntablism. Rap is something you do Hip Hop is something you live- KRS One
 2. Den nye Warlocks sangen på stress var kul, og jeg gleder meg til å kjøpe Cast cd'n over helgen. Den videoen var meget bra, i likhet med låta. DET er bra norsk rap. I tillegg liker jeg f.eks Klovner I Kamp og det kommer en del kult ut av "Tommy Tee leieren" og.
 3. Citizen Kane er riktig det.
 4. Da får vel jeg legge ut et bilde jeg og. Denne burde vel ikke være altfor vanskelig:
 5. Når jeg så det første bildet tenkte jeg på Natural Born Killers, men ble litt mer usikker når jeg så det andre.
 6. Jeg er nå level 8 og kan tenke meg å bli med. Gamer-guru - Warmaster Royal - Warrior/Ranger.
 7. Ok, count me in. Jeg kommer meg nok snart litt fram i tid, sender en PM da.
 8. Men, jeg har ikke spillt så mye online før, og aldri i klan/guild. Er det slik at vi skal treffes online til faste tider, eller bare slår vi oss sammen nå og da? Hadde vært kjekt om noen kunne forklart meg litt.
 9. Jeg digger dette albumet. Har ikke hørt noe på Common før, men har lest en del anmeldelser av albumet, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. Deilig med litt mer "moden" rap, og Kanye West er et geni med denne cd'n også.
 10. Jeg er litt interessert, men er i "pre-ascalon" nå, level 6,5. Må jeg komme meg unna derfra før jeg kan joine?
 11. Da gjennopliver jeg denne tråden med å anbefalle Common sin nye cd, "Be". Kanye West har produsert det meste på dette meget gode albumet. Er det noen som har noe å si om Looptroop sin nye cd? Jeg vurderer å kjøpe den.
 12. Mulig spoiler... Når man drar ut i krigen så får man en kappe, er det vanlig at den forsvinner? Og skal det stå "two" eller "ten years later"? Dette har variert hos meg, har en del tekniske problemer med spillet .
 13. Jeg har prøvd å stille ned på grafikken uten at det hjalp noe særlig.
 14. Jeg har en del problemer med GW, spillet fryser rebooter og lignende. Dette skjedde også når jeg skulle til å dra ut i krigen, etter at porten har åpnet og man møter på noen fiender. Når jeg starter opp spillet på nytt, er kommet forbi en ny port og jeg får ordre av prinsen. Han sier at vi skal gå inn i en hule blant annent. Det jeg lurer på er, hva har skjedd mellom der spillet frøys og der jeg begyner igjen? Om noen har en løsning på mitt tekniske problem så hadde det også vært veldig fint. Takker for svar!
×
×
 • Create New...