Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Immortals; fantastisk film. Ord blir fattige. Skjokkert over hvor bra filmen er, så skal ikke skrive mer. 10/10. Må absolutt SEES!

 

Thor; Fantastisk film det og! 10/10!

 

Venter nå bare på The Avengers..

 

Thor + Immortals = 10/10 begge to.

Endret av vodkish
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

The Avengers

 

Storslagen, morsom og utrolig tilfredsstillende. Joss Whedon har virkelig lykkes og dette er den beste blockbusteren på veldig lang tid, og uten tvil den beste filmen i Marvel-universet.

 

 

Og Stan Lee gjør sin kuleste cameoopptreden til dags dato.

 

Noe info om filmen takk, som f.eks hvorfor den var bra! For alt jeg vet har du ikke sett filmen en gang. Vet jo ikke noe mer om den enn jeg gjorde for fem minutter siden.

For det første føler jeg at Whedon har gjort det umulige mulig ved å balansere de mange karakterene akkurat riktig og utvikle dem på en veldig god måte. Dialogen sitter bedre enn det vi er vant med fra tidligere Marvel-filmer, og humoren er herlig. Og til tross for den lette tonen som gjør filmen så underholdende, føler man, kanskje for første gang i denne serien med filmer, at både alle heltene og hele verden er ordentlig fare. For å ikke glemme det tekniske/visuelle, som er en nytelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem var Jason Bourne: 7.5/10

 

Matt Damon klarer helt utmerket å holde seg i det som må være en av hans beste filmer, jeg får vel vente med å spikre den til jeg har sett de andre Bourne-filmene. Jeg ble ganske overrasket over hvor sykt fete locations det er i filmen, og den inspirerte meg rett og slett til å bestille ferietur til sommeren. Høyt tempo og Clive Owen som bad-guy.

 

Æ glær mæ te næste!

Lenke til kommentar

Przypadek (1981, Kieslowski)

 

doc_4080_0.jpg

 

 

Krzysztof Kieslowski er uten tvil mest kjent som mannen bak La double vie de Véronique (1991), miniserien Dekalog (1989-1990) samt Trois couleurs (1993-1994). Men før han slo igjennom laget han en rekke filmer i Polen, de aller fleste, korte dokumentarfilmer men også et knippe spillefilmer. De fleste omhandlet politiske emner om hvordan livet var i Polen på 70 og 80 tallet.

 

Przypadek var Kieslowski's fjerde spillefilm, og omhandler Witek, en ung medisinstudent. Filmen er delt opp i 3 deler, 3 forskjellige hendelsesomløp, og 3 foskjellige skjebner. Alle 3 historiene starter med Witek som skal rekke et tog til Warsawa, og om han rekker dette toget er skjebnesvangert for resten av Witek's liv. Kieslowski leker her med tilfeldighetene i Witek's liv, at en så liten detalj kan være avgjørende for hvordan Witek's liv utarter seg. Noe alle historiene har til felles er at de alle er politisk orienterte. Hvordan livet var i kommuniststyrte Polen i nevnte periode. En veldig tung film til å begynne med, men det løsnet seg opp etterhvert. En anderledes filmopplevelse vil jeg kalle det, men også en veldig fornøyelig filmopplevelse. Anbefales.

 

7/10

Endret av SirUstinov
  • Liker 2
Lenke til kommentar

The Big Lebowski

http://www.imdb.com/title/tt0118715/

 

Dette kan vel regnes som en klassiker. Har hørt om den i mange år, men nå i den siste tiden har jeg hørt den har blitt nevnt i flere settinger så tenkte jeg endelig skulle få sett den. 8.2 på imdb tyder jo som oftest på at det er en god film. Kommer sikkert til å få noen fans på nakken her nå, men den gang ei.

 

Godt mulig jeg hadde litt for store forventninger til filmen, men synes humoren og handlingen var platt og kjedelig. 5/10

Lenke til kommentar

Ustinov, det hørtes like spennende ut som et spritfylt finsk fjernsynsteater fra 80-tallet på NRK.

Hva er det som er kult? Eksplosjoner, biler som brenner og platte, plastikkpersonligheter som Hollywood spyr ut hvert år? Det er jo det denne tråden handler mest om.

 

Skriv heller en anmeldelse selv. Tom kritikk er så kjedelig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...