Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
The Aristocrats:

 

Hahahahahahahahaahahahahaahahahaha.

 

Det er vel den eneste måten jeg kan sammenfatte årets sykeste komedie. De fleste vil nok hate den, men jeg elsker den.

 

10/10

5215318[/snapback]

De fleste vil nok finne den litt kjedelig, noe jeg begynte å føle mot slutten. Det var ingenting som sjokkerte, det som provoserte for lenge siden er nada i 2005. Skulle gjerne sett at noen prøvde seg på en moderne versjon.

Morsomme øyeblikk, men den var litt for "hoho, se hvor syk denne filmen er", uten at den var det.

Lenke til kommentar

The Descent

 

http://www.imdb.com/title/tt0435625/

 

Handling

 

En jentegjeng bestemmer seg for å utforske et stort nett av grotter under jorden. Det skulle de aldri ha gjort.

Ekspedisjonen skal utforske et hulesystem langt nede i fjellene, og ting går alldeles galt. Seks jenter våger litt for mye når de plutselig er fanget langt nede i mørket. En stor stein faller og blokkerer alle utveier. På desperat leting etter tunneler og utveier opplever de noe enda verre. De blir bytter i en grusom jakt.......

 

Min Mening

 

Denne filmen ligner kansje kansje litt på "Wrong Turn" og (husker ikke hva den het, men værtfall en film der ei jente våkner opp alene på en t bane stasjon der hun er blitt stengt inne) bortsett fra i denne filmen så foregår alt nedi i grotter.. synes den var ganske bra, den bygger seg opp mer og mer, og faen og jeg skvatt i den første "scena" der det virkelig begynner!! :ohmy: skvatt ett par ganger til også.. en ganske motbydelig film, og det er spenning fra start til slutt... og jentene spiller fantastisk bra! løp og se ;)

 

8/10

Endret av Freeman84
Lenke til kommentar

DOOM

 

Tag: No one get's out alive!

 

"The Rock" og resten av et lite team marinesoldater sendes til Mars på hemmelig oppdrag. Dette teamet inneholder klassiske stereotyper som: Den humoristiske negern, den hersjelige hvite mannen, den pliktoppfyllende soldaten, newbien og den skrullete veteranen + en ekstra Japaner som ikke snakker i det hele tatt. Helten i dette scenarioet er en typisk "white boy" som er sikkelig sentimental.

Anyhow... På Mars er det kaos og ingen vet egentlig helt hvorfor, det er opptil den blonde, kvinnelige forskeren på 23 år å finne ut.

 

Hele filmen er en orgie av sløv metal musikk, loads of action og teite kvasi-intelligente samtaler og kromosoner og gener. Det man ser frem til er fps scenen, som også er filmens høydepunkt. Man ser også frem til Pinky og BFG i action. Dette redder DOOM fra terningkast 1 til 2.

Lenke til kommentar
så Saw 2 på kino for noen dager siden. Dette er faktisk første gang jeg har sett en oppfølgerfilm som er bedre enn orginalen. Det var flere scener i denne filmen som jeg opplevde som veldig orginale og de var fantastiske. For ikke å snakke om den fantastiske slutten.

 

8.5/10

5215204[/snapback]

 

Hvor så du denne? Har ikke kommet på kino der jeg bor enda :(

Var slutten bedre enn slutten i den første?

 

The Descent

 

http://www.imdb.com/title/tt0435625/

 

(...)

 

8/10

5216590[/snapback]

 

Ganske enig med deg der, men jeg ville nok gitt den 9/10. Må innrømme jeg skvatt en del ganger selv, hvertfall i "den første "scena" der det virkelig begynner!".

Anbefales å se med surroundanlegg!

Endret av Zyztem
Lenke til kommentar

The Haunting

 

Dessidert en av de beste filmene jeg har sett, og også en av de skumleste. Jeg veit ikke helt hvem som har skremt meg mest, enten denne eller Suspiria. Tenk at en film som er over 40 år gammel fortsatt er så forbannet skummel.

 

6/6

 

---

 

Jason and the Argonauts

 

Et skikkelig klassisk mesterverk. Ray Harryhausen er den eneste effektmakeren jeg vet om som ofte blir nevnt før regissøren i storfilmene han har jobbet med. JEG ELSKER HARRYHAUSEN!

 

6/6

 

---

 

The Tenant

 

Litt treg start, men fytti katta så spennende slutt. Jeg likte hvordan Polanski ikke forklarer det som skjer, slik han gjorde med Rosemary's Baby. En skikkelig tenke-film.

 

5/6

Lenke til kommentar

Harry Potter and the Goblet of Fire

 

Harry_Potter_og_Ildb_92243c.jpg

 

(lånt fra Filmweb.no)

 

Harry er klar for sitt fjerde år ved Hogwarts. Alle på skolen står på hodet for å forberede den tradisjonsrike Triwizard Tournament. Harry skal overraskende delta, selv om han er for ung. Idet mesterskapet nærmer seg, begynner tilværelsen hans å rakne.

 

Min mening:

 

Jeg går rett på sak. Jeg synes klippingen er ganske dårlig, spesielt begynnelsen av filmen. Filmen hopper fra den ene scenen til den andre i en voldsom fart.

Mange detaljer som er viktige for plottet og filmene som kommer, er ikke å finne i filmen. Noe som får meg til å lure på hvordan Order of the Phoenix kommer til å utspille seg. For de som ikke har lest bøkene kan denne filmen virke ganske forvirrende, fordi en del ting ikke blir forklart. Jeg synes filmen burde vært 30min lengre, plottet ville da faktisk vært klarere og mere rom for karakterutvikling.

 

Hvor er den vittige, rolige og kloke Dumbledore som jeg ble kjent med gjennom bøkene ? Jeg vet ikke hvem jeg skal skylde på, skuespilleren eller manusforfatteren. Men en ting er sikkert, jeg kjenner ikke igjen Dumbledore i denne filmen.

Ralph Fiennes gjør en bra jobb som Voldemort. Åpningsscenen er nydelig :)

Daniel Radcliffe presterer mye bedre enn han gjorde i Prisoner of Azkaban, der hans emosjonelle scene var ganske pinlig :p

Matthew Lewis gjorde en fantastisk jobb som Neville Longbottom og jeg gleder meg til å se han utfolde seg mere i neste film :thumbup:

 

Det kan virke som jeg bare kommer med negative ting her, hehe. Men jeg koste meg veldig med filmen. Det er det som er det viktigste, er det ikke ? ;)

 

7.5/10

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Edward Scissorhands

 

Kategori: Drama, Eventyr

 

En av de få romantiske dramafilmene jeg liker. Filmen handler om Edward (Johny Depp) som ikke er et menneske, men som har menneskelige trekk. Edward er strengt tatt en modifisert robot som har fått menneskelige trekk, og ikke minst følelser.

 

Etter at oppfinneren dør før Edward blir laget ferdig, blir Edward igjen i herregården, inntil en dørselger finner han og tar han med hjem.

 

Filmen er veldig rørende, og er et av de få eventyrene uten en lykkelig slutt.

 

Johny Depp gjør en imponerende jobb i rollen som Edward Scissorhands, og det er flere andre gode skuespillere også. Den eneste skuespilleren som ikke er særlig god er faren i familien der Edward bor.

 

Har sett filmen flere ganger, men blir aldri lei av den.

 

Terningkast: 6 :yes:

Lenke til kommentar

Lord of War

Meh. Fjorten tegn my ass, hele filmen er bare "meh". Den er Scarface uten alt det gode med Scarface, sammen med et bittelite, ekstremt lite passende innslag av Mooreisme. Mislykket samfunnskritikk, mislykket svart komedie, mislykket forsøk på en episk stil og meget mislykket bruk av musikken til Jeff Buckley og Buffalo Springfield. Ble nesten litt provosert av hvor høytidelig den tok seg selv. Anbefales ikke, jeg vil nok ikke se denne igjen i nærmeste framtid.

Lenke til kommentar

Doom

 

Filmen:

Handlingen er satt noen hundre år fram i tid, der en isolert forskningstasjon på Mars opplever en rekke mystiske dødsfall. Inn kommer et team med beinharde marinesoldater anført av steinansiktet The Rock i rollen som Sarge. I motsetning til historien fra spillene, dreier deg seg her ikke om at forskerene har funnet en åpning til helvete, men derimot et virus som har mutert og gjort alle infiserte til monstre med umenneskelig krefter.

 

Vurdering:

Gikk til denne filmen med såpass lave forventninger at den faktisk var bedre enn det jeg trodde den skulle være. Den hadde jo blitt totalt slaktet i avisene her til lands. Ikke at dette er noe mer enn hjernedød underholdning, for her mangler det ikke på teit dialog, dårlig skuespill og generelt fraværende handling. Spesielt The Rock spiller så til de grader dårlig i rollen som Sarge. Karl Urban i rollen som Reaper klarer seg greit. Et lite pluss for en tøff fps-scene på slutten og en litt creepy stemning i begynnelsen av filmen.

 

Jeg er litt snill og gir den 5 av 10.

Lenke til kommentar

Childeren of Dune

 

Jeg tror dette egentlig er en miniserie, men bra er den. Det er langt inn i framtiden, der en ikke har så mye mer teknologi en det som finnes i dag eller kan tenkes å få til så. Det finnes romskip, men hvordan dette styres er litt vagt utenom at det har noe med Spice å gjøre. Dette er basert på en klassisk Science Fiction roman. Det er bra effekter sammtidg som det er ikke så det ikke noe vanskelig å se det som skjer der som ekte.

 

Det som irriterte meg mest når jeg så DVDen var at det ikke var mulig å se uten teksting. Jeg liker å se filmer uten teksting. Spesielt var ille når det var snakking på et innfødt språk, der det var teksting på Engelsk slik at tekstingen kom opp på hverandre og en kunne stort sett ikke se noen av delene. Dette var så irriterende at jeg vurderer å kjøpe den fra en nettbutikk der jeg vet jeg ikke vil få en nordisk versjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...