Jump to content

andesam

Medlemmer
 • Content Count

  3522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About andesam

 • Birthday 04/23/1988
 1. Finnes det informasjon om hvilke system som kjører på xp? (Antar det kjøres et SAS/scada system på xp)
 2. Burde dette vært merket med annonse, gitt fravær av kritiske spørsmål?
 3. Takker for innspill Kikket litt på 7D mk2 også nå, men klarer ikke å forsvare den summen når jeg ikke tar så alt for mye bilder. Tror jeg lander på 70D, men prøver meg på finn. Får heller bruke litt på et objektiv
 4. Heisann Tar meg friheten til å bumpe denne tråden opp igjen.. Har kikket på 70D som oppgradering for mitt 40D som begynner å dra på årene. Ser imidlertid ut som kamerahus + kit-linser har gått ut av de fleste butikkene, og huset i seg selv har gått noe ned i pris. Begge deler over de siste 2-3 ukene. Er det noen som kjenner til at dette kameraet blir faset ut, eventuelt mot en oppgradert versjon. Har sett 760D kommer snart, men syntes det er verdt de siste lappene for autofokus ved filming og mikrojustering av fokus. Kanskje det er bare meg som tenker det? Den korte versjonen: Er det noen grunn til å ikke kjøpe 70D nå? Eventuelt andre systemkamera i denne prisklassen som burde vurderes? (burde være canon..) -Andreas
 5. Tenker litt på det samme. Også i Stavanger . Har gjort noen enkle overslag, og det ser ut til å bli vanskelig å få leieinntekten til å dekke inn avdrag / renter pluss felleskostnader ol. Man må vel også regne med en viss prisstigning for at prosjektet totalt sett skal være attraktivt. Har liten tro på noen prisjustering i Stavanger, ettersom markedet er såpass skvist, heller en utflatning. Har du hørt med banken hvordan en utleieleilighet har innvirkning på hva man får i lån til å kjøpe egen leilighet? Nuller inntektene ut dette lånet, justert for det man går i pluss eller minus, eller har dette drastisk innvirkning på hva man får i lån?
 6. Enig i at den er ganske unyttig ja, men hadde heller kjøpt en slik dings enn et armbåndsur. Batteritiden på kun et par dager gjør den imidlertid totalt uinteressant.
 7. elfa.se har det meste mellom himmel og jord. Har nylig gått til innkjøp av et par avr'er i DIL-format (tusenbein, passer på brødbrett). Regner med de har utviklingsbrett også; da slipper man mye unødvendig oppkobling.
 8. Hva sa pastoren da sølvguttene kom for å synge i kirka? Jula kommer tidlig i år.
 9. Ser egentlig ut som et veldig nyttig produkt i mine øyne. Til stunder man sitter i godstolen eller i senga og surfer vil den nok funke noe bedre enn en vanlig laptop. Se film på bussen eller toget. Men det jeg virkelig ønsker å se nå er en Android tablet. Kanskje apple har åpnet et nytt marked på samme måte som de gjorde med iphone?
 10. Dette er vel akkurat ikke en nyhet. De er å kikker på det i et discovery program, husker ikke helt hvile det var. Finnes nok flere slike verk rundt forbi i verden, men statkraft ligger blant eliten.
 11. fem bokstaver. Ta fakultet til 5: 5! = 120 forskjellige kombinasjoner. (er det feil, eller er det så banalt? noen..)
 12. Hadde en 94 modell, av gamle typen. veldig gøy bil å kjøre. Har egentlig ikke så veldig peiling, men mener å ha hørt at det kan være fordeleren som er litt dårlig. Koster ikke mye på biltema, så kan være verd å prøve.
 13. Fikk akkurat inviterer av Google. Kunne ikke godta på mobilen, så må vente til jeg er hjemme i morra ettermiddag. Hva om folket på diskusjon.no samles på Wave (de som har) og hjelper med å melde bugs? Lettere hvis man har en del kontakter å snakke med..
 14. Hvor befinner du deg? Er ikke hele landet som har 3g dekning enda. Kan være det er noe galt med innstillingene på mobilen i forhold til leverandøren din..
×
×
 • Create New...