Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817324

Plunder of the sun 4/6 , en slags 007/Indy Jones hybrid hvor de er på utkikk etter et verdifullt manuskript......ikke kjempespennende men grei nok , fine location-scener med mexicanske templer.

 

 

Rare exports 4/6 , finsk film om den ekte julenissen som forøvrig er ond (Futurama anyone lol ?) , bedre enn jeg hadde trodd.

 

Icarus 3/6 , Dolph spiller ex-KGB mann som prøver å legge fortida bak seg men da familien blir utsatt må han ta affære. Bare noe å slå ihjel tida med , skulle tro det var en TV-episode mht måten det er filmet på (kjapp redigering a la NYPD Blue)......typisk B-film.

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ferris bueller's day off.

 

Er en gammel komedie fra 1986. Den handler om en gutt og 2 venner som skulker en dag fra skolen for å oppleve noe. De gjør masse gøy sammen.

 

Jeg likte den fordi den tar opp noen temaer som man må finne mellom linjene.

 

Noe som man må tenke på som jeg la merke til var at den humoren er ganske forskjellig fra komedier i dag, i dag er det mye mere sex fiksert humor.

 

6/10

Lenke til kommentar
Synes du det er bra eller dårlig?

 

Det kommer helt ann på. En komedie med ungommer, fest, party alkohol osv hadde ikke passet med anen humor.

 

Mens en komedie som har en anen handling, kanskje en seriøs handling bare presentert litt tullete med noen morsomme komentarer hadde ikke sex fiksert humor passet så bra.

 

Dette er nå min mening, og sex er ikke det eneste i livet, så det er viktig å varriere humoren litt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Da må han si det var hans mening, etter han sier at sex ikke er det eneste i livet.

 

Jeg skrev at det var min mening. Og om den setningen står før eller etter argumentet er vel ikke så farlig?

Om man skal finpirke på allt kommer ingen til å gidde lese trådene lengre fordi det er så mange off topic imellom.... men om noen skriver noe fakta feil (ikke egen mening) kan man jo si ifra til vedkommende.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Hvilken tråd er dette igjen?

 

Så nettop the expendables 2. Fet film som har alt en god action trenger. Hvorfor folk her inne har vært så negative til den skjønner jeg ikke og det er idioti. Er du fornøyd ned eneren blir du og fornøyd med denne. Terningkast høyt.

Lenke til kommentar

Jeg likte The Expendables, men The Expendables 2 har alt som eneren mangler, med unntak av Jet Li, da. Alt for lite Jet Li. Men ellers er The Expendables 2 nær å være en moderne action-klassiker. Forbanna fet film med latterlig fet action, en solid dose humor for å si det mildt, jævlig kule karakterer og ikke minst skuespillere. Herre jesus for et lass (bokstavlig talt) med fete skuespillere de har samla i denne filmen. Haha, ler fremdeles over hvor fett det er.

 

The Expendables 2 er sammen med Rambo 4 de to feteste actionfilmene de siste 12 årene, med mindre jeg glemmer noen, da. Krema så jævlig i trusa av Chuck Norris.

Endret av Video Girl
  • Liker 1
Lenke til kommentar

@"Videogirl": du er en han, ikke sant ? Må jo være det.

-----------------

Red Dragon (2002)

 

For en svak treg film, denne siste i triliogien Hannibal. Ja det er jo forhistorie dette da eller preqel eller hva det kalles.

 

I motsetning til alle som sier dette var et løft etter nr 2, mener jeg dette av den klart dårligste. Kan vel ikke si den minst beste heller, for dette var mye svakere enn de to bra filmene.

Det skjedde rett og slett lite og ingenting av interesse, bare laber etterligning av type hendelser lignende litt den første. Men mye dårligere, og med dårlige skuespillere ikke minst.

Han i hovedrollen var helt håpløs tam. Lignet forresten på han som spilte Heyerdal i Kontiki.

 

Denne filmen brukte jeg omtrent en uke komme gjennom. Gadd bare se noen minutter om gangen.

 

3/10

 

--------------

De der "Expendables" filmene har jeg hele tiden trodd bare var noe slags parodi/tulle filmer. Altså seriøst: Stallone, Norris, Arnold, Bruce, Van Damme osv osv i samme filmer ?? Må vel være noe spesielt. Men nå får jeg neste sjekke de der nærmere.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

Goodbye Lenin! (2003)

 

En veldig god film med Daniel Brühl i hovedrollen, som har dukket opp i flere Hollywood-filmer de siste årene, som Inglourious Basterds og The Bourne Ultimatum. Den tar for seg hvordan moren hans faller i koma i de månedene da grensene mellom Øst- og Vest-Tyskland åpner, og for å unngå at moren får et dødelig sjokk når hun våkner igjen gjør han alt han kan for at moren ikke skal vite at Øst-Tyskland har forsvunnet.

 

En veldig fin historie som gir et godt innblikk i hvordan det var å bo i Øst-Tyskland rundt den tiden. Gode skuespillere og god musikk! Ga meg litt de samme følelsene som under Almost Famous.

 

8/10.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...