Gå til innhold

Hva leser du nå og hvordan går det liksom


Anbefalte innlegg

Fant endelig den siste boken i Divine-trilogien av P.C. Cast, så begynte på den første boken. Ikke se bort ifra at jeg leser alt i strekk. :p

 

Edit: ... eller kanskje ikke. Begynte heller på The Sacret Vault, den sjette boken fra Andy McDermott om arkeologen Nina Wilde og ex-leiesoldaten Eddie Chase. Vi snakker Indy/James Bond i vanvittig tempo med sinnsyk action, men han presterer likevel å gi karakterene liv og gjøre handlingen mer eller mindre troverdig. Til tider. Av og til. Til en viss grad. James Bond-troverdig. :p Fikk også Empire of Gold i posten i dag, den syvende boken i serien, så tar den etterpå. :thumbup: Den ble for øvrig gitt ut i England i hardcover og trade paperback (svær utgave) nå i februar, men kommer ikke i vanlig paperback i England før til sommeren. Det er uvisst når den kommer ut i USA. Så vidt jeg vet har kun de to første kommet ut på norsk. (Jakten på Atlantis og Hercules' grav. Begge to er helt klart å anbefale.)

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ble ferdig med Moby Dick i dag.

Lurer på om jeg starter på "The Great Gatsby" i kveld.

Etter inspirasjon fra deg driver jeg på med The Great Gatsby nå. Dessverre på norsk.

 

Lånte i samme slengen Moby Dick på egnelsk. :)

 

The Great Gatsby er god på norsk også, selvom den engleske selfølgelig er å foretrekke.

 

Jeg leser "Salme ved reisens slutt" av Erik Fosnes Hansen. Foreløbig er den ikke sååå god som jeg hadde forestillt meg...

Lenke til kommentar

The Great Gatsby var god den, men jeg kan ikke akkuratt si jeg ble helt overveldet av den.

 

Har kommet meg gjennom noen bøker siden sist:

Knausgårds "Min Kamp 3" - Hørte de forje på lydbok og jeg må si at disse bøkene er ganske fantastiske. Selv om det "bare" handler om et barns oppvekst så er det helt utrolig hvor engasjert jeg blir. Skal definitivt lese de 3 siste bøkene.

 

Dostojevskijs "Dobbeltgjengeren" - Var redd for at Dostojevskij kom til å bli alt for "høyt nivå" for meg, men dette var jo veldig "jordnært". Og ikke minst herlig lesning.

 

Loes "Fakta om Finland" - Ganske artig å lese.. de første 100 sidene, resten blei litt "oppbrukt". Man følger en historie gjennom tankestrømmen til et menneske, som er ganske interessant i seg selv. Det fikk meg til å tenke på hvor fort hjernen egentlig tenker bare bak en bestemmelse om å si "ja" eller "nei". Dro boka med fordi Doppler var utlånt.

 

Akuratt nå leser jeg "Fattige Folk" av Dostojevskii og jeg er godt halvveis. Ser man bortifra den kanskje litt "gammeldagse" og "falske" måten å konversere på så er det så absolutt en god og hjertevarm bok, til tross for at menneskene lever i fattigdom. <h1 id="firstHeading" class="firstHeading"></h1>

Lenke til kommentar

Jeg gikk en tur innom et bibliotek da jeg fikk øye på en tykk bok som het "Koranen." Jeg har alltid lurt på hva disse muslimene roper Allah hu Ackbar for, så jeg bestemte meg for å ta den med hjem. Jeg driver å leser den nå, og hittil oppfatter jeg den som en lang eventyrbok blandet med propaganda. Underholdende er det ihvertfall!

Endret av Ahava
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk "MILF" av Alexia Bohwim i posten for noen dager siden og er godt i gang. Godt skrevet, jeg storkoser meg med den og har snart lest ut den også.

Da blir det enten å gå tilbake til en av bøkene jeg allerede holder på med (men som jeg legger fra meg til fordel for andre bøker hele tiden), eller Arto Paasilinnas "Den elskelige giftblandersken". Lest alt annet av ham og har storkost meg med det, så nå er det på tide å lese den også.

Lenke til kommentar

Jeg har liksom begynt på en bok! Lest en ca tre kapitler i "sorgenfri" av Jo Nesbø og det går veldig bra liksom.

Oh my god, er så mye morsome deler i boka, samtidig som der er liksom såå spennende da !

Har liksom ikke lest så masse bøker før, men denne likte jeg liksom sååå myeee !

Tror jeg vil lese gjennom denne veldig fort, klarer nesten ikke legge den fra meg omg!

 

Aaaanbefaales på det sterkeste liksom!

 

 

Sorry , kunne ikke dy meg med tanke på emne tittelen :p

 

Lenke til kommentar

Jeg leser "Salme ved reisens slutt" av Erik Fosnes Hansen. Foreløbig er den ikke sååå god som jeg hadde forestillt meg...

Jeg hadde litt samme følelse i begynnelsen, men hvis jeg husker riktig tok den seg litt opp. Jeg likte den i hvertfall (selv om jeg synes Beretninger om beskyttelse er hans beste).

Lenke til kommentar

Knausgård - Ute Av Verden: Gud så bra det starter: beskrivelsene, atmosfæren, de små tekstelige avstikkerene som kommer. Jeg kan sitte å nikke av bekreftelse på beskrivelsen av ting, men så skjer det noe 1\3 i boka. Et helt sinsykt antiklimaks som jeg prøver meg å lese så raskt som mulig forbi for å komme til det jeg egentlig leste om. Er på side 460 av 700 nå, så holder på å ta seg opp igjen.

Lenke til kommentar

Droppet Tick Tock, begynte på Midnight (Dean Koontz det også), droppet den og begynte på Somewhere south of midnight (Stephen Laws), droppet den og begynte på Alchemist's Secret av Scott Mariani. De andre er ikke dårlige, men sliter med å velge bok å lese. :p Men Alchemist's Secret virker ganske bra. Det er i samme stil som Andy McDermott og den gjengen der (samt en talentløs idiot kalt Dan Brown), om noen skulle lure. Digger sånne bøker. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...