Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synsingen blir PPD, for det betyr om gpuen hadde den jobben den har akkuratt nå hele dagen og det har den ikke. 

Generelt så syns jeg de nerfer poengene litt etter litt siste mnd, ikke at det gjør noe, men jeg får aldri 7mill lenger på 2x 2080ti i estimert ppd, kan dog være større utvalg av jobber , samt at beta på core 22 ikke er like "beta" lenger, nå som alle de normale jobberne også er core 22. 

Før var vel den store boosten at vi fikk core 22 og ikke core 21, mens vi nå har sett oss blinde på core 22-tall. Varmere er core 22 også, da det utnyttet mer regnekraft. Så vi må justere opp den mentale gpu-temp også. 

 

Ser 1080ti som lå på 1.3-1,4 estimert ppd før 24/7 kan ha mange jobber nå på 600k ppd, men 10 ganger om dagen driver deadline og basekreditten å endrer seg, så ser ut som noen sitter i andre enden å prøver å balansere det hele "rett" 

Endret av War
Lenke til kommentar
Kjetil Lura skrev (1 minutt siden):

Franze: Når du for 1080 kortene kan du fortelle oss hva du får i ppd på dem.

Jeg vet ikke hva de klarer på core 22, på core 21 lå de på ca 900ppd:mrgreen:

Det skal jeg gjøre :) Blir vel kanskje noe lignende som det 1080 kortet som har gått her, 800-900 PPD. Spent på hvor mye de støyer :confused:

Tror jeg må få finger'n ut å flytte hovedmaskinen ut av vaskerommet, og ned med 750D kabinettet dit. Kjøre 3 skjermkort bak lukkede dører der tror jeg kan være tingen. Men igjen, så blir 2060S og 2070S stående i 2 etasjen som ikke er så gunstig i den tiden av året en nå beveger seg inn i, for der blir det varmt på sommerstid.  

Har jo ett dilemma hvor maskinene skal stå i forhold til varme, støy og PPD. Oppå toppen av det igjen kone og 3 barn å ta hensyn til. Innvandere ett vaskerom f.eks er ikke bare bare :no:  Den kabalen blir vel løselig på ene eller andre måten. Trodde aldri dette skulle bli ett problem, men en er nå der nå. Forstår nå hvordan en del andre har /har hatt det, selv om jeg bare hare en brøkdel av hva andre her sitter med. Blir nødt til å ta en vurdering etter kortene har kommet tror jeg, så får jeg teste litt ut å se hvordan løsningen blir :)    

Lenke til kommentar
3 hours ago, MariusJS said:

Hmmm, er det bare meg eller er egentlig 5700 XT sykt bra PPD pr krone?

Forskjell på å fylle en pc, VS når man må kjøpe inn pc 2 og 3+ , da kommer mer HW-kostnader inn. 

2080ti på brukten til en 10k er jo 350 ppd pr krone 

demo 2070s til 6000 er jo 283 PPD pr krone .

Jepp sliter med WU i hele dag, alltid en 4-5 pcer som ikke har fått jobb på noen timer, men de får til slutt, ikke totalhavari som forrige uke. Spørs om de er like flinke til å etterfylle jobber ol i ferien. Pleier jo å slite i normal helg. 

Lenke til kommentar
22 minutes ago, War said:

Forskjell på å fylle en pc, VS når man må kjøpe inn pc 2 og 3+ , da kommer mer HW-kostnader inn. 

2080ti på brukten til en 10k er jo 350 ppd pr krone 

demo 2070s til 6000 er jo 283 PPD pr krone .

Jepp sliter med WU i hele dag, alltid en 4-5 pcer som ikke har fått jobb på noen timer, men de får til slutt, ikke totalhavari som forrige uke. Spørs om de er like flinke til å etterfylle jobber ol i ferien. Pleier jo å slite i normal helg. 

Får jo 5700 XT til 4000kr demo hos elkjøp

2 hours ago, FranZe said:

Vet ikke, hvor mye PPD gir det og til hvilket strømtrekk?

Begynt å slite med WU'er her igjen nå :( 

ca 1.4 - 1.5m PPD slik jeg skjønner.

Er vel rundt 270W elns

Lenke til kommentar

Jeg kjører med 2x1080ti nå. Har kjørt uten CPU de siste dagene (siden 050420). Gjennomsnittet fra og med 060420 tom 100420 pr kort er da 1372923.8 ppd med en drop i det siste døgnet som var med (loggen er full av no wu`s for .... blablabla).

Edit: De to kortene kjører forskjellig. Det ene er luftkjølt med blower og kjører på 65% power med 150/400 OC, det andre kjører på 100% på vann med 150/400 OC (med mye luft over printkortene da vannet holder ca 26c og core ligger rundt 44-46 og der vil da være lommer med varme som jeg ved tideligere 24/7 drift har opplevd kondensdannelse i). 24/7 med heldekkende blokk er for tullinger som meg (som sitter å spiller PC build simulator i påska ? ).

Endret av AveMORphine
Lenke til kommentar
AveMORphine skrev (5 timer siden):

Guestimated points pr day vs actually credited points per day.

Edit: jeg hentet tallene fra EOC stat page som de siste dagene kun er 2x1080TI. Lagt sammen, delt på 5 og delt på 2 blir faktisk produksjon pr. kort de siste 5 dagene.

eocs.jpg

Ja, hvis en har hatt WU'er strømmende på en snor så blir jo det rett :)  Men i disse dager kan det være ganske vanskelig å få, så ikke helt heldig for alle å regne slik hvis de ikke vet om det har vært en stabil strøm med WU'er. Men hos deg så ser det jo ganske sannsynlig ut det har kommet jevnlig WU'er strømmende (den sjette til tiende virket ut som dager hvor WU'er faktisk kom strømmende stabilt, her også). Og hvis en ser med det som jeg kaller det blåtte øyet da så blir ikke 1.4 mill pr kort så hakkanes gale. Hos meg ligger WU'ene stort sett på mellom 1.3+ til 1.5+, så er det kromspring enkelte ganger både opp og ned. Men hvis en ikke tar hensyn til de kromspringene så blir faktisk den snitts PPD'en i mellom-området ganske så spot on, kaller også dette det blåtte øyet. Så kan en noen ganger være uheldig, men over tid tror jeg det stemmer ganske så greit.

Det er sikkert noen som er uenig med meg, men det må en jo nesten bare få lov til :) 

Endret av FranZe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...