Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
brg:

Last ned console versjonen, pakk de ut i hver sin katalog som du evt. kaller GPU1 og GPU2. Konfigurer dem og start dem opp med parameteren for hvilken GPU dem skal folde på. Anbefaler å lese FAQ på sidene deres samt manual.

 

eg spesifiserte -gpu 2 på den klienten eg installerte sist.

da gikk alt normalt. 1000ppd pr stk.

Dette anntyder at du folder med totalt 3 GPUer? Stemmer det?

 

Har du installert GUI klient?

 

Har spesifisert -gpu 0 og -gpu 1 no. ligger fortsatt på omtrent det samme.

 

Har installert GUI klient ja.

Lenke til kommentar

Fra FahMon support:

 

Black

FahMon is unable to access to the directory where this client is located.

 

Red

The client is currently stopped.

Orange/Yellow

The client seems to be inactive or in an unknown state. The former happens most of the time when the elapsed time since the last completed frame is too high (this happens if another process is using the processor). An unknown state occurs when FahMon does not have sufficient information to decide whether the client is running or not. Check the Messages Window to find out what is happening.

Blue (optional)

The client has been flagged as having an asynchronous clock, this state is also triggered when the monitoring machine passes over 00:00 local time. The basic meaning of this state is that the client is still working, but you "may" need to check on it.

Green

Everything is Ok, FahMon should display all information about this client, as long as the project database is up to date.

Endret av brg
Lenke til kommentar

Forsøker meg på å få til folding på 2 GPU'er samtidig, 8800GTS 320mb og 8800GS.

 

Fulgte den offisielle guiden til pungt og prikke. Beggge kortene vises i enhetsbehandlingen og har ikke driver problemer. Lastet ned siste drivere i dag fra Cuda og innstalerte manuelt.

 

Fulgte guiden for systray innstalasjon og kopierte slik beskrevet til GPU2 mappe. Laget snarveier med -gpu 0 og -gpu 1 flagg.

 

Ved oppstart kommer feilmelding "At present your gpu is not suported...", prøvde å sette forcenvida... flagg og fikk "Critical error".

 

Noen tips??

Lenke til kommentar
Ved oppstart kommer feilmelding "At present your gpu is not suported...", prøvde å sette forcenvida... flagg og fikk "Critical error".

 

De gangene jeg har fått dette skyldes det at Windows ikke ser skjerm nr. 2. Har du sjekket under Egenskaper for skjerm -> Innstillinger og at Windows er utvidet til skjerm nr. 2? Antar du bruker XP, for da skal dette ikke være noe problem.

Lenke til kommentar

Ja, det har jeg. Fikk utvidet til skjerm 2 uten problemer og satte den til det andre skjermkortet. Så der ligger ikke problemet.

 

Jeg får heller ikke kjørt på det opprinnelige skjermkortet, så lenge jeg bruker -gpu flagg. Uten flagg gjører den helt ok.

Endret av brg
Lenke til kommentar

Jeg hadde nylig et problem med at Windows ikke fant kortet. Måtte ta ut kortene og sette inn det første, installere drivere og så det neste og installere drivere. Tror jeg byttet rekkefølge på kortene for sikkerhets skyld. Bare et forslag...Min målstreng under snarveiens egenskaper ser f.eks. slik ut:

C:\Programfiler\Folding@home\Folding@home-gpu\[email protected] -config -gpu 0

Endret av Billy_Pilgrim2
Lenke til kommentar

Har dessverre ikke flere tips til brg, håper andre kommer på noe. Kanskje det hjelper med noen skjermdumper av innstillingene dine?

 

Men vil kommentere litt på 9800GTX+ som jo er første Nvidia-kortet med 55nm produksjon. Kjører dette ved siden av 8800 GTS 512 (G92). Førstnevnte gir 800 mer i poeng og ligger med minst 10 grader lavere temp ved mindre viftehastighet. Begge har 128 shadere men 9800GTX+ kjører stabilt med shaderhastighet 1950 mens GTS har 1650.

 

Bare til info...

Endret av Billy_Pilgrim2
Lenke til kommentar
Godt jobba Andlier

Windows ytelsen ligger på 4900 per kjerne.

 

Skriv gjerne en liten "mini-guide" til oss.

 

Her kommer en liten miniguide for gpu-folding i linux. De fleste med nye skjermkort kjører nok windows pga. spilling, men det er sikkert andre enn meg som har dualboot og/eller bruker skjermkort til andre ting i linux og vil utnytte tiden i linux til folding også.

 

Guiden jeg fulgte er for Gentoo og ligger på foldingforum.org gentoo 64bit guide

 

Selv kjører jeg 64bit kubuntu med kde4. Fremgangsmåten er veldig lik som i guiden, men det var etpar pakker som måtte legges inn som ikke var nevnt, så derfor tenkte jeg å lage en liten miniguide-utvidelse til guiden på foldingforum her.

 

Nvidia har cuda drivere og toolkit liggende ute på cuda-zone sidene sine.

 

Cuda driver:

Legg inn cuda driver for 64 bit system, nvidia har bare ubuntu 7.10 - driver liggende ute som deb-pakke, men den fungerer utmerket. Her skal det altså være 64bit driver for 64bit system, 32bit for 32system. I skrivende stund er 177.67 nyeste 64bit driver.

 

Toolkit:

Nvidia har cuda toolkit både for 64bit og 32bit, men her skal det uansett brukes 32bit versjonen fordi det skal brukes sammen med wine som er 32bit. 32bit biblioteket ia32lib må legges inn fra pakkehåndtereren også hvis dette mot formodning ikke er gjort fra før.

 

Wine:

Windowsemulatoren wine er det programmet som skal kjøre windowsklienten for folding. Her er det viktig å få siste versjon, som i skrivende stund er 1.1.4. Det er utførlig beskrevet på www.winehq.org hvordan det innstalleres.

 

Etter at wine er innstallert må wine-dev og gcc-multilib innstalleres fra pakkehåndtereren.

 

Nå er det klart for å følge guiden på foldingforum som det er linket til ovenfor.

En wrapper for cuda-funksjoner i linux må kompileres så windowsklienten sine skjermkortfunksjonskall fra wine oversettes til linux-skjermkortdriveren. Den tricky biten her er å få kopiert Makefilen og byttet ut mellomrom med tabulator på alle de riktige stedene. Hvis makefilen mot formodning ikke fungerer som den skal, kan winegcc kommandoene skrives direkte i konsollet. De er litt lange:

 

winegcc -m32 -c -I/usr/local/cuda/include -DUSE_SLEEPWAIT=300000 -o cudart.o cudart.c
winegcc -m32 -shared cudart.dll.spec -o cudart.dll.so cudart.o -L/usr/local/cuda/lib -lcudart -lodbc32 -lole32 -loleaut32 -lwinspool -luuid

 

Her kan DUSE_SLEEPWAIT verdien eksperimenteres med, men jeg lot den være 300000. Det er skrevet mer om det i samme tråden.

 

Etter at cudart filene for wrapperen er kompilert er det bare å kopiere dem slik det er beskrevet i guiden. Eneste forskjellen hvis man bruker ubuntu/kubuntu er at drive_c ligger under ~/.wine i hjemmekatalogen. Hvis denne skjulte mappen ikke er der må man kjøre winecfg for å få laget den.

 

Etter at foldingklienten er lastet ned og pakket ut er det bare å kjøre:

nice -n18 wine [email protected] -forcegpu nvidia_g80

Og foldingklienten skal starte opp. Nice-verdien kan eksperimenteres med, og bør settes til samme verdi som en eventuell annen foldingprosess.

 

Dersom man har flere skjermkort oppretter man to mapper med en utpakket foldingklient i hver, og starter den ene med tilleggsargument -gpu 0 og den andre med -gpu 1.

 

Selv kjører jeg to gpuklienter og en smp-klient på en quadcore maskin med et 9800gx2 kort.

Det blir ca. 13000 ppd. Hver av gpu-klientene bruker ca. 87-90 s/%. Hvis noen har tall på dette fra en windows-maskin med smpklient og flere gpu-klienter hadde det vært interessant.

 

Dette ble en rask guide, med forbehold om tvetydigheter og småleifer.

Lenke til kommentar

Da har jeg fått begge igang.

 

Tror det var et problem at xp'en min ligger på drev G:, mens Nvida insalleren la Nvida filene på C:\Nvida.(Vista sin disk).

Endret til G:\Nivida og slettet alle filer som hadde med GPU folding. Innstalerte systray klienten på nytt og vips så virket det.

 

Folder P5014 på 8800gts'en, ppd 3800. På 8800GS'en foder P5020 med ppd 2350. Noe lavt på den siste. Vet at den er ny og at det er forventet noe lavere ppd not Nvida kort på de nye, men synes det var vel lavt. Har ikke sett statistikk på denne ennu, så vil gjerne høre hvilken ppd dere får på den.

 

Burde jeg satt opp. "Lock cores to spesific CPU" For å hindre at de jobber mot samme kjerne. Har en Q6600 prossesor.

Endret av brg
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...