Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På nyåret vurderer jeg å bygge ny datamaskin og den jeg har nå blir da stående som server. I en overgangsperiode kommer jeg til å la den gamle maskinen kjøre Windows 10 men vurderer å legge inn Windows 2016 Hyper-V og virtualisere litt på den. Det står dog å faller litt på i hvilken grad en virtuell maskin kan ha tilgang til skjermkorten(e) for å kjøre F@h.

 

Det kan godt hende jeg tar feil men jeg ser for meg to 1070-kort leverer mer til folding enn et 1080. Disse kan da kjøre full pupp på folding mens jeg skaffer et tredje kort som jeg setter i den nye maskinen, kanskje et 1080 TI eller 2070. Skjermkortet i den nye hovedmaskinen trenger derfor ikke stå på med folding 24/7 da det stjeler ressurser fra spill når jeg har behov for ressursene på skjermkortet til spilling.

Lenke til kommentar

Fungerer Chrome remote control på kryss av Windows og Linux? Regner med du har Linux på noen av maskinene

Tregt svar, sykt mye å gjøre på jobb + div NSB-issues. Men jeg vet faktisk ikke. Lite å vente på! :)

 

Omsider somlet meg til å rette opp i et par maskiner som har falt ned. Nå som tempen er på vei ned kan det være jge skrur på et par maskiner som ble tatt ned i den verste varmen.

Lenke til kommentar

[...] vurderer å legge inn Windows 2016 Hyper-V og virtualisere litt på den. Det står dog å faller litt på i hvilken grad en virtuell maskin kan ha tilgang til skjermkorten(e) for å kjøre F@h.

Det ser ut til at Windows server 2016 har fått "skikkelig" pci passthrough, regner med at det da også gjelder Hyper-V 2016. Så da burde det være mulig å "gi" skjermkortene til vm'er. Merk at hyper-v maskinen da i tillegg må ha sitt eget dedikerte skjermkort (evt. integrert er ok) siden skjermkort som er "gitt" til en vm er utilgjengelig for hyper-v maskinen.

 

https://blogs.technet.microsoft.com/heyscriptingguy/2016/07/14/passing-through-devices-to-hyper-v-vms-by-using-discrete-device-assignment/

Lenke til kommentar

Fikk endelig i posten erstatningsvifter til de ene 1080 som røk her i vår så da kommer produksjonen over 3m igjen.

Jeg er mer plaget med av at en av WS som leverer wu til GPU har en håpløs treg nedlasting så det tar votter og vinter, og enkelte ganger så timer den ut og lar et av de to grafikk kortene i foldepcene mine stå arbeidsløs. Vært endel plaget med dette nå i september.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...