Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ja Asus er bra vare, har akkurat i går montert ny router her, Asus RT-AC66U som fungerer knall. Ser at MPX og Proshop selger denne rimelig nå, til henholdsvis 1263 og 1269 som jo er veldig billig da normalprisen ligger nærmere 2K. Jeg kjøpte fra Proshop som denne gangen var lynraske til å sende. Min gamle var av merket DLink og jeg tror den va ny i 2004, så den holdt ut lenge.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et spørsmål: Så at cpu-kjølerene kom med ferdig påført kjølepasta. Er det noe vits å fjerne det med blåsprit og sette på ny pasta fra feks Noktua?

Ja, ser at disse hadde ferdig pasta på, noe de forrige 4 jeg kjøpte ikke hadde. Tror likevel at jeg bruker de med pastaen som er påført, siden dette er kjølere som er anbefalt til servere. E5-4650 chippene mine holder seg svært kjølige, og har aldri vært varmere enn Low i følge avlesingen IPMI gjør.

Lenke til kommentar

Denne skal normalt sett være meget stabil, og relativt kraftig. Så det er ikke utenkelig at det er noe galt med den du har. Og da kan du isåfall melde feil å få tilsendt ny gratis hos Telenor.

Den har vært dønn stabil siden februar når eg fikk den, men siste 2 ukene har den vært ustabil.

Prøve å resette den senere å se om det hjelper

Lenke til kommentar

Jeg selger et par skjermkort på finn atm, samt en i5 2500k prosessor. Dette, sammen med et billig hovedkort du kan kjøpe hvor som helst (det jeg hadde er solgt), kan du forsåvidt få en ganske grei folde-server.

 

Selger også en TX750 strømforsyning fra Corsair.

 

Ta kontakt via pm om du er interessert :) Skjermkorta er 2x 560Ti for 1000,- og 1250,- (Den ene mangler et par ekstraledninger og brukermanual), og prosessor er for 1000,-. Strømforsyningen går for 550,-.

 

Selv folder jeg ikke like mye da jeg ikke har plass til foldepc og rett og slett ikke har nok penger til å drive det.

 

 

Forresten, herlig innsats av laget nå! Team 37651 <3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...