Gå til innhold

Ditt siste data-relaterte uhell!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg brukte laptopen min til å spille musikk på en fest jeg hadde. Så laptopen stod atme anlegget. Heiv på full guffe på anlegget, for så å gå vekk ifra det. 1 time etterpå hørte jeg bare "bang". Da hadde høytaleren som stod oppå tven over laptopen falt ned. Knuste HD, og 2 knapper på tastaturet og cd-rommet ble litt forslått. Uoppmerksomt av meg, for det er ikke den første gangen høytaleren har falt ned ved VELDIG høg musikk. :( NY HD: 2000 og må snart få meg nytt tastatur. 1400 kr. Ble en dyr fest.

 

Kan nu samtidig fortelle at på den festen klarte en å knekke et ute trebord i 2. Ble en ganske så kjip fest.

Lenke til kommentar

Ok, jeg var på lan for en stund tilbake. Det var veldig, og da mener jeg veldig mørkt i rommet hvor jeg satt. Så jeg var nesten den eneste som var oppe. Etter hvert ble jeg trøtt, og gikk for å legge meg. *Knæs* WTF?

 

Jeg tråkket mitt på headsettet til en kar, og det delte seg i to. Etterpå prøvde jeg å sette det sammen med tape på best mulig måte. Det utrolig var at han ikke merket det før han hadde hatt det på seg en stund.

 

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot...... :whistle:

Lenke til kommentar

en kompis av meg var på lan og hadde Win2000 og en eller annne instillig han hadde på den hjemme som Master maskin i netverket hannes koblet ut hele nettet på lanet

 

di lette i 3 timer etter feilen på nettet og han hadde sitti og rota på maskinen og plutselig kommet på at dene greia var på ... trykka det av og Vips virka nettet

 

han satt og så på at *Poff* var det mirc på alle maskinan på rekke han satt på

 

flause

Lenke til kommentar

Veltet bordet som PC'en til brudern sto på, ble ett ganske høylytt BRAK og PC til 16000 og 19" LCD lå i parketten.

Fine striper over hele skjermen, bulk i Lian Li kabinettet hans og en del deler som hadde forflyttet seg vekk fra sitt naturlige habitat.

Klarte å fikse alt til slutt untatt kabinettet som har en stor fin bulk midt oppå :roll:

 

Vannlekkasje i egen PC, gikk heldigvis bra, men fikk masse fint irr på skjermkort, lydkort og IDE-kontrollerkort...

 

Mistet en superstack switch ned fra racket sitt og ned i gulvet, dro med seg diverse fiber og tp-ledninger.. masse ekstraarbeid der :blush:

Lenke til kommentar

Greide å putte en cd OPPÅ DVD-ROM'en på en lappis (sånn DVD-ROM som du kan ta ut og sette i f.eks et ekstra batteri). Satte ikke CD'en godt nok nedi skuffen, så når den gikk inn forsvant CD'en på et mirakuløst vist oppå (???). Fant ikke ut av det før man tok ut DVD-ROM'en for å sjekke hvor den var blitt av. Heldigvis ble ingenting ødelagt

Lenke til kommentar

Flashet skjermkortet mitt med en bios den ikke taklet og fikk ikke flashet tilbake.. så sletta jeg biosen som var på skjermkortet og boota.. svart skjerm.. etter ca5timer aktiv gjennoppliving fikk jeg tilslutt flashet i blinde til riktig bios og alt ordna seg..

 

bortsett fra det har det skjedd fint lite uhell.. har vel sneket seg et par liter pils og litt saft inn i tastaturet med tiden, men det skriver like fint ennå..

Lenke til kommentar

Klomsete som jeg er, klarte jeg å trø oppå CD-rom skuffen til den pensjonerte pcen. Hele skuffen knaskk helt av og dro med seg ett par innmat og skruer.

Jeg fikk ikke den i orden, nei...

 

Ellers har jeg klart å prestere en veldig røff behandling av 4-5 tastatur- generasjoner. Det første ble tillført en relativs stor mengde væske som resulterte i en fullstendig ødeleggelse. Den andres sjebne var uheldigvis å bli slått i stykker av en ganske hard skriving, som overbeviste den til å overta jobben selv og skrive en bokstavmengde lik en lang novelle. Tviler på at det var ett sjakktrekk fra tastaturets side, da den er nå frakoblet for ubestemt tid. Det tredje tastaturet jeg har hatt i min besittelse lidde en unaturlig død med å miste kontakten med Windows. Av en eller annen grunn bestemte den seg for å "oppgradere" seg fra PS2 porten og til USB. Jeg ansatte den derfor til den eldre pcen sammen med et hjelpsomt lite PS2-USB adapter. Når det gjelder tastaturet jeg bruker nå kom det faktisk sammen med en tråløs mus. Denne likte tydeligvis ikke den harde kontakten med veggen etter en forfriskene luftetur da den nektet å sammerbeide. Den fortjente det uansett. :devil:

 

Jeg har vel egentlig ikke hatt flere uhell, annet enn et par høretelefoner som har blitt sprenkt.

Lenke til kommentar

Jeg var på LAN og quake2 var det nye hotte store spillet. For at ingen skulle høre hvor jeg var og pga generell latskap så hadde jeg med et relativt dyrt headset istedenfor høytalerene mine. Jeg syns det var litt lavt volum så jeg stilte gain til 4x (dette var et gammelt sb16 kort) og hadde heller volumet svært lavt. Tror jeg kjørte win98se på den tiden og enkelte applikasjoner hadde det tydeligvis med å kødde med voluminstillingene. Startet quake2 - *bang, bang ,bang, bang,

*BOOOOM!!!!*. Den ellers så hyggelige introen sprengte headsettet mitt til hel****

og ga meg en skikkelig hodepine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...