Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Hmm.. ok, kan være jeg som irriterer meg så mye over saltingen at jeg ikke legger merke til de plasser der de faktisk har brukt strøsand.

 

Hadde det bare vært isflekker liksom så hadde ikke jeg klagd, men det er jo så mye hull og spor i isen at enkelte steder må jeg jo bare la bilen gå dit sporene fører den. Når 1. gir går for fort til at det er behagelig å sitte i bilen, så bør det vel kanskje gjøres noe. Det er vel lettere sakt enn gjort det.. som alltid :roll:

 

Edit: de to første skrivefeilene er rettet

Endret av Huscht
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Idag fikk jeg meg virkelig en oppvekker. Kan folk betydningen av vikeplikt? Veit folk hva følende skilt betyr?

fs202_00.gif

 

Tydligvis ikke alle. Som sagt, jeg fikk en virkelig oppvekker idag. Jeg kjørte på en eller annen RV hvor det var 80km/h. Jeg har selvsagt forkjørsrett, men hva skjer? Jo, jeg kommer til et innkjøring hvor det står en komplett idiot klar til å kjøre. Hva gjør så denne idioten? Starter å kjøre ut når jeg er maks 5m unna! Jeg svinger unna og avverger det hele, og kjører videre MEGET forbanna. Fristet veldig å ta en saftig u-sving og gi personen en real lekse i vikepliktsreglene, men jeg tror vedkommende ble mer enn nok skremt selv. Bare sitter her og funderer på hva jeg kunne truffet hvis han hadde kjørt rett inn i bilen jeg kjørte. Kunne jo faktisk truffet stolper og skadet med særdeles alvorlig. :realmad:

Lenke til kommentar
fs202_00.gif

 

Nei det skiltet har vi ikke sett :p

Det skiltet er ikke tydelig nok. De må ha masse svære blinkende lys, blinkende piler og 50 blinkende varselskilt hver 5.te meter før skiltet, så kanskje en eller annen oppdager det.

 

Eller et underskilt: "Krasjer du her har du dritt deg ut!"

 

Edit: Nettopp kommet et par cm med snø her nå, så i morgen blir det vel fullt avisoppslag: "Snøkaos på sørlandet. All trafikk stoppet opp. Skader for millioner."

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Jeg er nå i den posisjonen at jeg driver å øvelseskjører med pappa..

 

Igår møtte vi på en oppover bakke på trang vei, litt ut på landet, og da vi har kommet litt opp bakken, kommer det flyvende noe jeg tror var en Audii stasjonsvogn av type farge rødt, kjørende som om han eier veien, og hadde ikke jeg lagt meg litt ut i grøfta, hadde speilet på min side vært borte.. Men slapp fra det med skrekken, og det å sitte fast i bakken.. Spant og spant, men kom oss opp til slutt..

 

 

Idag ble det enda en skrekk opplevelse..

 

Skulle svinge av E6 da det ble grønt lys osv.. (se bildet)

 

http://www.ktv.no/~sosm-ktv/nesten_kraesj.JPG

 

Så da kom den bilen (idiot) i full fart mot meg da jeg var på punkt 1, der han egentlig skal stoppe å la meg kjøre. Neida, først ser det ut som om han stopper, men så ombestemmer han seg, gasser på, så kommer jeg, så ser det ut som om han slipper gassen igjen, men bremse eller gi tegn på at jeg kan kjøre? Ikke snakk om. Men fortsette å komme imot bilen vår? Jadda..

 

Men kom fra det bra, jeg og pappa litt små sjokka.. Bærta ble brukt!

 

 

Litt vanskelig å forklare på nr 2 der, men håper det går bra =)

 

btw, paint tar av

 

:yes:

Lenke til kommentar

Jeg husker da jeg prøvde den nye bilen til pappa, en av de første dagene vi hadde den. Da skulle jeg svinge av e-18, opp på en gammel sideveg som vi bor på. Da kom det en IDIOT(!!!!!!!!!) og kjørte forbi meg på venstre side. Jeg hadde lagt meg mot midten av vegn, blinka og bremsa, klart imot, og så hyler mamma at det kommer en bil forbi, på venstre side. Stor busslomme på høyre side, men IDIOTEN(!!!!!!!!) skulle forbi meg på venste side... Ikke rart at lappen blir dyrere sånn som visse IDIOTER(!!!!!!!) oppfører seg. En gammel ascona, hel****s sjåfører...s****!!!!

:mad::mad::mad:

Lenke til kommentar
Edit: Nettopp kommet et par cm med snø her nå, så i morgen blir det vel fullt avisoppslag: "Snøkaos på sørlandet. All trafikk stoppet opp. Skader for millioner."

Verken dere eller østlendingene er egentlig noe flinke til å takle det der... :ermm:

Jeg har heldigvis hatt god trening i bl.a. Troms og har klart meg fint. :)

Pappa har faktisk sett én kollisjon pér dag de dagene det har vært snø. (Snø i 2 dager).

 

Nesten hver dag jeg skal på jobb så opplever jeg følgende: Folk bare SKAL komme før meg når jeg skal fra aksellerasjonsfeltet og inn på motorveien!

 

Denna er også en gjenganger: Legger meg i venstre felt for å passere en træg trailer. BMW (eller en eller anna rånebil som oftest (m/tåkelys seff)) ligger rett i ræva på meg og kjører rett over i høyre felt og forbi meg når jeg skal legge meg tilbake. Greit at bilen min med 1,4-motor er en smule træg i bakkene men jeg har like mye rett til å passere trege trailere som andre. :realmad:

 

Virker forresten litt rart. Lappen blir vanskeligere og vanskeligere men det virker som sjåførene blir bare dårligere å dårligere. (?)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Virker forresten litt rart. Lappen blir vanskeligere og vanskeligere men det virker som sjåførene blir bare dårligere å dårligere. (?)

Ahh, akkurat det jeg tenkte selv her om dagen!

 

Men er det bare meg, eller er faktisk flertallet av sjåfører i dag dårligere enn de var før til å ferdes i trafikken? For 3-4 år siden da jeg tok lappen, mener jeg å huske at så og si alle som satt bak rattet hadde litt vett bevart.. noe som ikke akkurat er i dag.

 

Jaja, får skylde på jule-kaoset og håpe på at folk skjerper seg over nyttår. Selv om jeg har mine tvil :p

Lenke til kommentar

Kjørte i ytterste felt i en rundkjøring med stor trafikk i dag, jeg skulle rett fram. Fra den første utkjørselen fra rundkjøringen (den før der jeg skulle ut), kommer det en rik kakse med den nye A8'en sin. Han har vikeplikt, slik man har for biler som er inni en rundkjøring, men allikevel pressr han seg ut rett foran meg. Det var som sagt stor trafikk, slik at trafikken gikk ganske tregt. Pga at han stod der, stopper alt opp. Ja la meg på fløyten, men det var selvsagt til ingen nytte, for han kunne ikke rygge tilbake. Men fyren gadd ikke en gang å se på mag, han satt og så rett fram med nesa høyt opp i sky. Trafikken stod stille ca 2 min etter at han måtte presse seg fram. Men det mente han vel at han kunne, siden A8'en hans eide veien? :roll:

 

Argh! :mad:

Lenke til kommentar

Det som bl.a. irriterer meg er når folk ikke sjekker blindsonen når de bytter felt på f.eks. motovegen. Her en dag kjørte jeg nesten i grøfta i 100 km/t pga. en idiot som helt plutselig la seg foran meg, hadde jeg ikke oppmerksom er jeg sikker på at det hadde blitt krasj.

Lenke til kommentar
Hva synes dere om folk som kjører med tåkelys og nærlys? I tillegg til at det er irriterende, er det farligere enn fjernlys (de blender seg selv i tillegg til andre)... Jeg pleide å blinke på folk før, men mamma klager hvis hun sitter på, så jeg har slutta :p (Se f. eks. her)

Jupp, irriterer meg kraftig over dem jeg og.

.Men mest syns jeg nesten synd på dem, for hverken er det tøft eller nyttig (utenom tåke og sterk nedbør da).

Håper faktisk dem tror det er tøft, og at dem ikke tror seriøst at det hjelper dem å se bedre.. :no:

Lenke til kommentar
Hva synes dere om folk som kjører med tåkelys og nærlys? I tillegg til at det er irriterende, er det farligere enn fjernlys (de blender seg selv i tillegg til andre)... Jeg pleide å blinke på folk før, men mamma klager hvis hun sitter på, så jeg har slutta

 

Så enig med du.

Jeg bruker av og til når jeg møter dem å bare slå av ekstralysene uten å blende ned fjærnlysene.

Da hender det de blinker med fjærnlysene til meg som bare blinker med ekstralysene tilbake.

De forstår sikkert ikke hintet men det gleder meg uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...