Jump to content

Mute

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Mye mulig, det føles ihvertfall slik .-)
 2. Takker for tipsene! Drivere er installert. Stich_it: Har ikke trådløst utstyr, men jeg setter pris på svaret ditt, det er slik brainstorming som skal til mange ganger:-)
 3. Plutselig utføres tilbake/venstre og høyreklikk/scroll uten at jeg rører noen av disse knappene. Utrolig irriterende! Den har vært sånn lenge, men da skjedde det kanskje en gang i timen. Nå etter at jeg reinstallerte Windows gjør den dette hele tiden. Utrolig plagsomt, det gjør det nesten umulig å surfe på nettet, samt å spille. Er det noen som har peiling på hva som har skjedd og hvordan dette kan fikses? Takk!
 4. Tusen takk for dette glimrende innlegget, andylove! Mye klokt du kommer med. Jeg kommer nok til å gjøre mye mer research før jeg bestemmer meg. Liker å være 100% sikker før jeg kjøper noe, denne PSUen kommer nok til å bli brukt i mange år fremover. Lurer også da litt på om 500W er nok? Jeg kommer nok ikke til å hoppe på SLI eller crossfire toget, da jeg er opptatt av støy.
 5. Takk for tipset, FBEN! Denne var jeg faktisk ikke klar over. Den er høyst aktuell etter at jeg leste andmeldelsen på silentpcreview: http://www.silentpcreview.com/article692-page5.html Liker denne setningen: "This is extremely quiet performance, the best we've encountered from any PSU." :-)
 6. Ble du bitt av en IQ-test som liten? IQ-tester viser faktisk høy korrelasjon med generell intelligens. 7830186[/snapback] Jeg bare lurer litt på hvordan man måler generell intelligens? Gjennom tester som ligner på IQ tester?
 7. Ok, takk skal du ha! Tror jeg heller mot MISTen nå, såfremt at ingen kan bekrefte at Seasonicen er mer stillegående.
 8. Heisann, Er det noen som kan si meg hvilken av disse som har lavest støynivå? Begge er vel kjent for å være blant de beste. Seasonic får ihvertfall mye skryt på silentpcreview.com Hvilken ville du valgt? Prisen er omtrent lik.
 9. Heisann Jeg har fra før: AMD 64 3200+ "venice" 1 GB Geil ram Gigabyte k8nf-9 Hovedkort 2x Hitachi S-ATA harddisker X800XL skjermkort Mist 350W PSU Jeg er ikke helt oppdatert på hardwarefronten. Grunnen til at jeg vil oppgradere er relativt treg ytelse når jeg behandler bilder i photoshop, jeg holder ofte på med flere bilder samtidig. Råfilkonverteren Nikon Capture NX og Nikon view kjøres ofte i bakgrunnen såvel som winamp og en del andre applikasjoner. Jeg har også lyst å begynne å spille litt igjen, så jeg må ha et OK skjermkort som takler dagens spill, gleder meg som en unge til Armed Assault. Jeg tenker da at mere minne og en dobbeltkjerne prosessor vil hjelpe meg? Jeg er ikke ute etter å ruinere meg selv, så jeg er ikke ute etter det råeste, det jeg vil ha er et realt ytelsesboost :-) Jeg tenker i første omgang å beholde hovedkortet, og kjøpe 2 GB ram (holder dette?), og en Amd X2 4200+ "manchester". Høres dette bra ut? Vil jeg tjene på å bytte til AM2 i forhold til ytelse i fotoprogram? Skjermkort er fremdeles veldig usikkert. Fra flere fotoforum har jeg hørt at 2D kvaliteten til Nvidia ikke er på ATIs nivå, dette er veldig viktig for meg da jeg holder mye på med fotoredigering. Er dette noe som henger igjen fra fortiden? Har for tiden peilet meg inn på enten x1950 pro, eller geforce 7950 GT. Mottar gledelig tips på denne fronten. Litt usikker på om strømforsyningen min vil holde. Burde jeg skaffe meg noe kraftigere? På fohånd tusen takk!
 10. Jeg er veldig enig med deg, XT bremsene er skikkelig gode. Men prisen på 5500 er vel mildt sagt en overdrivelse, du kan vel få dem for 2500 nå. Hvis du vil ha billige, kjempegode hydrauliske skivebremser er absolutt shimano deore 525 bremser tingen.
 11. Jeg er absolutt ingen expert på foto, men jeg ville gjerne ha sett hele skallen.
 12. -- Off topic kommentar slettet av moderator --
 13. Da er vel du fort i mindretall? Personlig mener jeg z-680 danser i ring rundt stereo oppsett til samme prisen når det kommer til *film*/*spill*. Danser z-680 i ring rundt stero opsett til samme prisen? Hvis vi skal sammenligne Z-680 og et stero anlegg, så får du MYE bedre lyd for 3k! Det blir feil å sammenlikne et 5.1 system mot stereo. Hva som foretrekkes kan selvfølgelig diskuteres, det er klart lyden får høyere fidelitet med et stereoanlegg. Men ved spill og filmtitting kan en sub og 3 ekstra høyttalere bidra sterkt til å øke innlevelsen.
 14. Jeg har en god og en dårlig nyhet til deg. Den dårlige: Du må betale moms og fortollingsgebyr på varer over 200 kr. Moms på din pakke blir omtrent 53 kr og postens fortollingsgebyr er 150 kr, altså må du lange ut 418 kr til sammen for spillet, dette er vel litt mer enn spillet koster i norske butikkhyller. Den gode: Vanligvis bryr de seg ikke når det er en så liten overskridelse. Krysser fingrene for deg
×
×
 • Create New...