IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Skrevet 3. mai 2004 Jeg står og lager mat her, jeg har pelmet 4 egg oppi en kjele med 0.5 dl vann i, eggene er nesten helt dekket med vann. Så er spørsmålet, hvor lenge skal vannet koke før eggene er ferdige (hardkokt)? Takker for hjelp hvis den er rask nok!
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Skrevet 3. mai 2004 Jeg så akkurat på egg-esken, står 8-10 min for hardkokt. Men, det sto også at jeg skulle vente med å kaste egg oppi til vannet var begynt å koke. Hoppsann.. Kanskje de bare skal kokes i 7 min hvis de har vært oppi helt siden jeg satte kjelen på kokeplaten?
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Skrevet 3. mai 2004 Oi, der sprengte det noe! Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/
Penneknekt Skrevet 3. mai 2004 Skrevet 3. mai 2004 Oi, der sprengte det noe!Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/
Glipp Skrevet 3. mai 2004 Skrevet 3. mai 2004 vent til det koker opp.. hvis du vil ha bløtkokt ta 5-6min å 9 - 10 min får hardkokt
Suppelars2k Skrevet 3. mai 2004 Skrevet 3. mai 2004 http://forum.hardware.no/index.php?showtop...936&hl=koke+egg
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Skrevet 3. mai 2004 (endret) 3 sider! HAHAHAHAHAHAHA Status: 1 egg eksplodert. 3 egg sprekket. Tråden kan låses.. Endret 3. mai 2004 av Pycnopodia
1234567890qwertyuio Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 Oi, der sprengte det noe!Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/ Pleier det å sprenge/sprekke noe når du og lager mat?
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 Prøv å putte litt løkskall, eller litt rødbetebiter/saft oppi når du koker eggene. Da får de kule farger på skallet
PC^2020 Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 lkøk, da blir egget gult? PRøv grønn konditor. Og jeg har en fin side med matretter, sjekk lenka på signatur..
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 (endret) Så vidt jeg kan se er siden din nede EDIT: Eller ikke Endret 4. mai 2004 av sluffy
Staalkontroll Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke
The Avatar Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke Hmm, høyrest ikkje så veldig logisk ut, skulle tru at når eit kjøleskapstemperert egg (ca 4grader) blir slepp i kokande vatn og brått varma opp til 100grader at det ville føre til at egget sprekk.
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 hvis du stikker hull på egget med sånn eggestikketing skal det ikke sprekke
Staalkontroll Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke Hmm, høyrest ikkje så veldig logisk ut, skulle tru at når eit kjøleskapstemperert egg (ca 4grader) blir slepp i kokande vatn og brått varma opp til 100grader at det ville føre til at egget sprekk. desverre men det er logisk
enden Skrevet 4. mai 2004 Skrevet 4. mai 2004 hvis du stikker hull på egget med sånn eggestikketing skal det ikke sprekke DET er logisk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå