Jump to content

Penneknekt

Medlemmer
 • Content Count

  1451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. To spørsmål: 1. Er det krav om feilfritt fargesyn for å bli fjernoppklaringssoldat? Finner ikke de medisinske kravene på nett. 2. Er det mulig å søke dersom man allerede har fullført førstegangstjenesten?
 2. Jeg har nettopp fått meg ny bærbar, en Lenovo X220, uten optisk drev. Maskinen ble levert med en 320 GB harddisk med Windows 7 Professional ferdig installert. Jeg akter imidlertid å bytte ut snurredisken med en nyinnkjøpt Samsung 830 SSD (128 GB). Problemet er dette: Hvordan får jeg installert Windows 7 på den nye harddisken min? Jeg har en USB-minnepenn, og vil gjerne bruke Microsofts egen USB/DVD Download Tool til å lage en boot-utgave av Windows 7 på denne. Men jeg trenger en ISO-fil av Windows 7 for å gjøre dette. Kan jeg laste ned dette fra Microsofts nettsider dersom jeg oppgir produkt-IDen fra den allerede installerte Windowsversjonen på maskinen min?
 3. Kunne jeg spurt hvor du har kjøpt battery kitet? Skulle gjerne hatt et slikt selv! Og er det noen som vet hvor man får kjøpt flip casen fra Samsung? Kjøpte både mobil og ekstrabatteri gjennom cdon.no.
 4. Må si meg imponert over batterikapasiteten i min nye Galaxy S2 med Extended Battery Kit på 2000 mAh (den som gjør mobilen ca én mm tjukkere). I skrivende stund har jeg 53% kapasitet igjen, og mobilen har nå vært påslått i 2 dager og 21 timer. Det skulle bety at jeg kan forvente en batterisyklus på nesten 6 døgn. Det skal nevnes at jeg nesten ikke bruker telefonen til spill eller musikk (kanskje sammenlagt én times bruk siden forrige lading), og at jeg har GPS, 3G og WiFi avslått. Men jeg bruker ikke tredjepartsprogrammer som JuiceDefender for å forlenge batterikapasiteten, og telefonen er heller ikke rootet for bruk av SetCPU og lignende avanserte innsparingsmetoder. Kjører 2.3.5-versjonen av Android.
 5. Lover bra! Håper de beholder filmsekvensene ved attentater. Sammen med Starcraft er Shogun det strategispillet jeg har hatt størst glede av. Kombinasjonen av det strategiske makronivået og de taktiske kampsekvensene er unik i spillsammenheng. Krysser fingerene for at det begrensede geografiske omfanget gjør det lettere å luke ut bugs og dårlig AI, slik at vi kan få en finpusset spillopplevelse "right outta the box".
 6. Morsomt gjensyn! Nå mangler bare en tilsvarende behandling av Road Rash!
 7. Prøvde demoen av dette spillet for en stund siden, da det fortsatt het Dyson. Anbefales!
 8. Er det kun fargene "urban brown" og hvit som er å få tak i her i Norge?
 9. Har spilt ferdig demoen, og jeg er sikker i min sak. Det blir kjøp den 16!
 10. Håndtegnede miljøer > Tilesets. Et soleklart kjøp for min del. Nydelig!
 11. Endelig mer info! Dette har jeg ventet lenge på. Ser ut som det blir kjøp på meg.
 12. Verdien på datamaskiner taper seg veldig raskt. Du kan få en ny laptop med tilnærmet like spesifikasjoner for rundt 3.500 kroner i dag. I tillegg må du altså kalkulere inn 2 års "slitasje". Dersom du krever noe særlig mer enn 2.500 for den tror jeg du kan få problemer med å finne en kjøper. Dessverre.
 13. Tom Ølboks: Funker problemfritt for meg. TV'en min er en SONY 32D3000. Mulig du må gjøre noen innstillinger på selve TV-apparatet. Vet du om TV'en din støtter 1:1 pixelmapping?
 14. De burde få med Mayweather Jr. i oppdateringen også. Uten han er det et stort hull i line-upen.
×
×
 • Create New...