Gå til innhold

Bergensere på forumet!


tor_erik

Anbefalte innlegg

Ingenting er teitere enn folk som går rundt og innbiller seg at de er litt av noen tenkere fordi de har funnet ut at det "egentlig" ikke betyr noe at 22 mann springer etter en ball.

Nei man trenger da ikke være noen stor tenker for å finne ut at det i prinsippet er meningsløst å løpe rundt etter en ball. Men det er da ikke det å løpe etter en ball som er målet med fotball heller da. Tvert imot er det vel det å kunne spille i et lag mot andre lag som er ideen nak fotball. Selve innholdet er kanskje ikke så viktig, og det ser vi jo ved alle de forskjellige lagsportene som finnes i verden.

 

Å godte seg over andres ulykke ser jeg ikke problemet med. Hvis man tar seg nær av at ikke-fotballinteresserte godter seg over Brann-tapet, bør man ta en virkelighetssjekk. Hvorfor bry seg om dem. Og denne kommentaren var ment generelt, ikke til noen spesifikk bruker. Men det er jo opplagt synd for Brann-supporterne at Brann tapte mot Ålesund. Ble jo ingen gullfest da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig ble jeg glad inni meg når brann tapte. Alle de derre middelaldrene gubbene som har drukket for mye og som er frekke i kjeften som ble så triste. Eller alle de småfulle fjortisene som ble så skuffet :D

 

Brann er et dårlig lag. Noe som de viste i går når de tapte mot Aalesund. Hilsen en ekte bergenser.

Og jeg sier ikke det for å provosere, men det er min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...