Jump to content

Frysning

Medlemmer
 • Content Count

  1321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Jeg kjøpte enda en telefon til ca. 1000 så jeg kan ta med på fylla. N900 min kan jeg ikke ringe med så må ha en reserve telefon. Ville ikke drepe noten på nyttårsaften allerede. Haha.
 2. Dette er et viktig poeng. Selv om voldtekt er vold og ikke sex, så vanskeliggjør en voldtekt sexlivet i et forhold. Da blir det problemer. Og siden du er en del av den perioden av livet hun ble voldtatt er du automatisk en del av en periode hun ønsker å ligge helt bak seg. Jeg har vært der en gang for en psykisk syk kjæreste, tror ikke jeg hadde orket å gjøre det igjen.
 3. Jeg mener å ha hørt at returbilletten kanselleres automatisk om ikke utreisebilletten brukes. Litt usikker på hvem dette gjaldt.
 4. Bytter ut min N900 med noten, kjøpt nå nettopp på komplett. Håper den er på pickup-point på fredag.
 5. Jeg kjørte 6800GT Ultra i SLI når BF2 var nytt, det var dager det. Good times.
 6. Haha, klassefest lol? Uansett, har du hun på fanget er den vanskelige jobben over.
 7. Satt og leste litt om Arch her og jeg er litt imponert. Jeg har lært veldig mye, veldig veldig mye. Terminal i seg selv er veldig kraftig, Arch <3 (Tester nå)
 8. Hehe takk for svar folkens. Får se, kanskje det blir lappen på meg. Er litt egosentrert ovenfor kjæresten min å suge 16k ut av sparekontoen til dette
 9. Takk for tipset Meen etter å ha lest litt om rox er jeg fornøyd, knotet med configen i en halv time nå og det ser bra ut. Raskt og fint. Det eneste er at jeg sliter med å enable shortcut keys i rox, her står det litt om problemet. Håper noen ser en løsning, jeg bruker fluxbox. (Jeg har ikke en fil som heter det over, den eneste jeg finner i home mappen angående gtk er: .gtkrc-1.2-gnome2)
 10. Finnes det en lett og rask filbehandler? Nå bruker jeg Rox, det er ok det. Hvilken andre alternativer har jeg? Det må være raskt, veldig raskt. Helst uavhengig andre libs osv.
 11. GUI med python er grisetregt, ikke bruk dette for større applikasjoner. Det skal være optimalisert og tøft, det er altfor mye fokus på bruk av kode nå i seinere tid. Fordi pcene er blitt så kraftige, da kan utviklerne ligge på latsiden. Test av to terminal-emulatorer på linux, aterm er ikke gtk basert og trenger ikke ekstra libs => Latterlig raskt og responsivt. Gnome-terminal, dritt tregt. Linux generelt sett lærer deg mye om programmering, bruker du linux vil du lære mer om hvordan maskiner fungerer uansett. Hvis du har programmering som hobby vil anbefale deg å gå i dybden, noe man i bedrift sammenheng ikke har så god tid til lenger. Det er enormt fokus på å nå deadlines osv. Programmering er en kunst, nyt den for det den er verdt.
 12. Jeg liker firefox <3 Fant en plugin som fjernet problemet i alle fall =)
×
×
 • Create New...