Gå til innhold

Jeg hater windows


Anbefalte innlegg

Snakker vi om samme OS her? Bruker selv noe som heter Windows XP Pro og det fungerer kjempebra. Aldri noe problemer eller ustabilitet...kan det tenkes at det er noe i ditt maskinoppsett som forårsaker problemene? Hvis det var Windows som var problemet ville vel alle med Windows hatt samme problem?

Kan bare ikke være mer enig!

Har heller aldri hatt store problemer med Windows XP, jeg tror nok det heller er brukeren som ikke kan bruke maskinen optimalt. Vet det høres litt vel arrogant!

Jeg er også helt enig! Jeg har hatt få problemer med windows XP. Etter min mening er det det mest stabile, og beste OS'et microsoft har kommet med til nå. At trådstarter får så mange feilmeldinger og ingenting virker tror jeg er hans egen feil som ikke klarer å "ta vare" på maskinen. Her fungerer det hverfall strålende.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du syntes windows er så dårlig OS, hvorfor innstalerer du ikke linux??? La meg anta, fordi den ikke har like stor spillstøtte og fordi det faktisk krever at man setter seg litt inn i sakene.

Jeg vil tro problemene du har enten skyldes noe virus eller noe form for spyware!

Lenke til kommentar

Windows XP er helt greit å bruke, bare man holder operativsystemet spamfritt. Windows XP professional er stabilt nok. Jeg har forøvrig gått over til linux som primær-OS, siden linux har bedre filhåndtering når man har mange filer på harddiskene, i tillegg til bedre støtte for film- og lydavspilling. Bruker da selvfølgelig Slackware.

Lenke til kommentar
Hvis du har et brukbart antivirus prog, ad-aware og alle servicepakkene og bare har litt peiling på hva du driver med skal det ikke være no problem med windows xp. Problemene skaper vi mer eller mindre selv, ved feil eller misforståelser. For eks. skal en pc fungere så raskt som klokkehastigheten tilsier (ca.) bør det ikke være hundre ubrukte programmer og 500 mb ledig på C-disken. Legg inn det du trenger og av-installer alt med add/remove programs. Jeg har selv en gammel pc nå 1.2 ghz som er raskere på for eks oppstart og henger ikke like mye som flere av kameratene mines pcer på godt over 2.5 mhz. Huff, dette ble litt langt, og dette var bare mitt syn... Ikke alt trenger være riktig, men med litt info og kunnskaper mener jeg at det ikke skal være noe problem med winxp. :thumbup:
Lenke til kommentar

Mulig jeg har vært utrolig heldig, men har ikke hatt nevneverdige problemer med Windows siden versjon 3.11 tidlig på 90-tallet. Nå har jeg alltid vært forsiktig med hva jeg har installert av programmer og bare brukt maskinvare av høy kvalitet. Folk som bygger sine egne maskiner er ofte altfor uforsiktige med blant annet statisk elektrisitet og det kan ødelegge f.eks minnebrikkene på en slik måte at maskinen blir veldig ustabil uten en opplagt årsak. Å skylde på Windows er altfor lett.

 

Folk som ikke klarer å få WinXP til å kjøre stabilt bør iallefall ikke forsøke seg på f.eks Linux. Kanskje det er mer stabilt, men det krever en hel del mer kunnskap for å oppnå den stabiliteten.

Lenke til kommentar

hm, mac og pc er like men ulike. Jeg brukte før mac og nå pc. De kan på mange måter ikke sammenlignes. OS X 10,2 og nyere er betydelig bedre enn alle andre OS jeg har prøvet til dags dato(win2k pro, xp pro, og foskjelige kjerener linux). Den dessidert største grunnen til at folk ikke velger Mac er at de ikke har noen spill. Derfor skiftet jeg til win 2k pro. MEN jeg savner brukervenligheten, og programmene til mac. Det er ikke gøyt at du må søke vær uke søke etter spy ware, virus ++ Til de som sier at det finnes så mange programmer på windos, er jeg helt enig det finnes sykt mange flere programmer. Men hva er vitsen å ha 1000 programmer hvis de 4 du trenger er på mac`en itunes, Quictime, toast, Mplayer. Selfølgelig er mac dyrere enn pc, du må huske på at når du kjøper en mac er verdens desidert beste opperativsystem inkludert, og det ser svært pent ut. De som sier at farten er elendig på en mac, bør fårstå at en vanlig person ikke kommer til å trenge en maskin som er raskere enn 1,6 Ghz G5 de neste 4 årene(til personlig bruk). Mac er også mer fremtisrettet en de fleste andre data produsenter, når det gjelder tilkoblinger. Jeg synes at mac er en god løsnig for de som ikke spiller mye. Det er ingen hemmelighet at det er ville nok vært nok noen titusen flere mac brukere hvis CS hadde blitt sluppet for mac.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...