Gå til innhold

Hvilket antivirusprogram er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg har norton antivirus 2004, noe som jeg veldig glad over.

vet ikke om det er det beste, men til nå har jeg ellers hatt norman og div. andre greier, men det er ikke før nå at jeg har fått virusutslag på flere småfiler. kan jo være at norton er litt overfølsom, men har mine tvil om det.

men ellers så fikk vi nyeste norman fra skolen, er heller ikke å forakte det heller, men jeg synes liksom norton "ser" best ut også. ikke minst er jeg en liten fan av symantec.

Lenke til kommentar

Det som kan være ulempen med Norton er at den kan suge maskinen tom for ressurser og gjøre alt til sirup. Den koster dessuten penger ;-)

 

Bruker selv denne http://www.free-av.com/ og synes den virker helt grei! Har også bevist at den virker da den har plinget et par ganger de siste dagene pga. MyDoom.A2

 

Ellers skal Norman være et meget godt produkt, og du kan være med å støtte norsk IT-industri!

 

timtowtdi

Lenke til kommentar

Har gang på gang merket, at samtlige virus programmer funker bra. Problemet er alt annet det ikke tar, som legger seg i registret osv. Så ved siden av og kjøre firewall/virus program, er det jo også viktig bruke ad-aware & spyBot ( search and destroyer ) .. Da holder du maskin clean for annet enn " virus " også..

 

Ofte er en virus beskytter en falskt tryggehet.. keep in mind :)

Lenke til kommentar

Bruker NOrton på ei gammal 350 Mhz maskin. Fungerer heilt supert. Skal buke det på mi maskin også når eg får routeren til helga. Har hørt at Norman lett kan få konfikta som gjer at ein får problem med nettverk. Er ikkje sikker på om det er hardware eller software, men broderen hadde problem med norman på jobben. Tilslutt skifta heile bedrifta t norton og problema var vekk.

Lenke til kommentar
NORTON!!!!  :thumbup: AH!!!!!..ja dere vet no at norton er best :green: ....AHHHH..

(HUN KOMMER UT AV TV'En :ermm: PC'en.....AHHHH :scared: ) .....  :ermm:

Skjerp deg med bruken av utropstegn, smileys og store bokstaver, også ett userriøst innlegg. Her ble så mange regler brutt, at du fortjener en advarsel!

 

Om du bruker mange utropstegn og spørsmålstegn blir du ikke sett på som seriøs.

Unngå å bruke mer enn ett spørsmålstegn eller utropstegn, og ikke sett utropstegn

og spørsmålstegn rett etter hverandre.

 

Mange smileys motvirker meningen med smileys. Om du bruker smileys svært ofte,

er det ikke sikkert at folk forstår når du slår en spøk, eller skjønner når

du er seriøs. Smileys brukes når du spøker, eller når du skal vise at du ler

av noe. Aldri bruk 2 smileys etter hverandre. Ikke bruk smileys etter hver setning.

 

Store bokstaver blir oppfattet som skriking. Bruk av store bokstaver i en hel

setning vil nesten garantere at noen kommer med en irritert kommentar. Det er

svært irriterende og vanskelig å lese meldinger med bare store bokstaver. Spesielt

personer med lese- og skrivevansker vil svært ofte ha store problemer

med å lese slik tekst.

Endret av Gef
Lenke til kommentar

Norton 2004 er overlegent andre AV programmer for tiden (og en godt stykke frem i tiden også anntar jeg). Eneste problem kan være at det bruker mye ressurser om det står på maks instillinger (og dermed scanner ALT som brukes for virus). Derimot hvis du setter av auto-protect og bare scanner manuelt vanlige filer ved evt. mistanker + lar norton sjekke inkommende mail ect. så bruker den mye mindre ressurser. Noe mer trenger du ikke, om du er noenlunde oppegående databruker.

 

Selv har jeg aldri vært infisert, på stross av at jeg ikke har bruk AV før i den senere tid. Jeg har rett og slett bare vært forsiktig med potensielle trusler via. mail ect. Men de par prosentene norton tar når det åpner mailen min nå er verdt å ha litt ekstra peace of mind IMO :yes:

Lenke til kommentar

Personlig har jeg erfaring med diverse anti virus programmer fra Norman, Norton, F-Secure + et par andre jeg ikke husker navnet på i farten. Mine personlige vinnere er F-Secure og Norman. For tiden bruker jeg Norman og er strålende fornøyd, har aldri hatt problemer og har aldri blitt infisert av virus innen de fire årene jeg har benyttet Norman. Der i mot har jeg en del nagativt å si om Norton. Blant annet er det en del sikkerhetshull i Norton som fører til at programmet "godtar" virus. Jeg orker ikke å starte en diskusjon på dette nå, men min personlige trofaste favoritt har blitt Norman.

Endret av azone
Lenke til kommentar
Personlig har jeg erfaring med diverse anti virus porgrammer fra Norman, Norton, F-Secure + et par andre jeg ikke husker navnet på i farten. Mine personlige vinnere er F-Secure og Norman. For tiden bruker jeg Norman og er strålende fornøyd, har aldri hatt problemer og har aldri blitt infisert av virus innen de fire årene jeg har benyttet Norman. Der i mot har jeg en del nagativt å si om Norton. Blant annet er det en del sikkerhetshull i Norton som fører til at programmet "godtar" virus. Jeg orker ikke å starte en diskusjon på dette nå, men min personlige trofaste favoritt har blitt Norman.

Enig med deg, har fixet mange PCèr med oppdatert Norton og virus i maskinen......

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...