Jump to content

Nénmacil

Medlemmer
 • Content Count

  954
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Nénmacil

 • Birthday 12/22/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har testet fra litt forskjellige ISP'er, og NGT (Oslo) ser ut til å fungere. TeliaSonera, Telenor og Romm (lokal kabel-tv leverandør) fungerer det ikke fra.
 2. Med tanke på at importørene ikke har lov til å selge fyrverkeri direkte til forbruker, så er det kanskje ikke så veldig lurt å legge ut om dette i et av Norges største forum. Det kan få uheldige konsekvenser både for deg, og for Tuwinor.
 3. Et lite tips til dere som lurer på rabatter fra forhandler: Kontakt de allerede nå, oversend handlelister og spør om et pristilbud, og kanskje muligheten for å reservere/holde av artiklene du ønsker. Det er mulig å få prisavslag/rabatt, men det forutsetter nok også at du legger inn en større bestilling enn på 1000,- Det er mulig å oppnå rabatter på mellom 10-15% i alle fall.
 4. Det er korrekt, og hvert rør kan være ladet med inntil 50 netto gram krutt. For multiskudds batterier er største tillatte rørdiameter 50mm. branick: Dessverre ble såkalte ”bomberør” ulovlig på forbrukermarkedet (Klasse III) for en del år tilbake, på bakgrunn av mye uvettig bruk (på lik linje med raketter med styrepinne som nå også er forbudt) som førte til en del stygge skader. Men det er fremdeles tillatt i Klasse IV. Norsk Fyrverkeriforum ønsker å etablere en interesseorganisasjon som et bindeledd mellom importørene, forbrukeren og de politiske organene. Jeg håper derfor de av dere som er genuint interessert i fyrverkeri og pyroteknikk vil bidra med å gjøre medlemstallene våre større og sterkere (informasjon finnes ved å følge linken i signaturen min).
 5. Det er ihvertfall et treffende navn for den svære saken hvis det er korrekt, men det er rett å slett for lenge siden til at hodet mitt henger seg fast ved smådetaljer Nesten synd at man ikke hamstret de når man var ung og rik og fri for bekymringer! I dagmå jeg frem med fyrverkerikurs klasse IV for å få sånne kjemper, og det skal jeg til neste år. De holder slike kurs i sarpsborg/fredrikstad-området vet jeg. http://www.youtube.com/watch?v=KQ97o84-KS4 Kanskje denne vekker gamle minner?
 6. Det er feil! Bizarre (også kjent som Megablast) er ikke en fontene, men et effektbatteri. Den er hakket bedre enn TNT/Explosive. Produktvideo finnes på Svea sine nettsider.
 7. For de av dere som husker det, så er nå Norges største, beste og mest dedikerte fyrverkeriforum tilbake!
 8. Hvor lenge bruker disse Superweekend tilbudene å vare, tom. mandag? Jeg la nemlig inn bestilling på Samsung PS50C7705 hos Komplett to dager før Superweekend-tilbudet, og nå frister det veldig å bestille den på nytt for så å returnere den "gamle". Det er tross alt noen kroner spart, selv om det betyr merarbeid både for meg og Komplett (Jo da, har allerede sendt de e-post om det, men det er neppe noen som svarer der før tilbudet er over og prisen er satt opp).
 9. Jeg sier ikke nei takk til en av følgende 3 TV-er til en bra pris: Samsung UE46C6705 Samsung UE46C7705 Panasonic TX-P46G20 Dere skal ikke se bort i fra at det er fare for at det blir et kjøp da
 10. Feil! Svea Store er dedikerte Svea forhandlere (dvs. butikker som kun selger Svea fyrverkeri). De har gjerne større butikklokaler/utsalgsboder i tillegg til flere produkter (større vareutvalg) enn vanlige Svea forhandlere. Iceman: Raketter med styrepinne er så absolutt ikke tillatt i år (heller). Selv ikke i Klasse IV (Display Light - som for øvrig forsvinner til neste år) er det tillatt. For øvrig er ikke Cosmos Fyrverkeri en importør, det er bare merkenavnet. Selve importøren heter Tuwinor.
 11. Nok en gang ser jeg behovet med å sitere meg selv (til de av dere som er for late til å bla noen sider tilbake i forumtråden).
 12. Kongsberg Lyd & Lys som enkelte viser til er nok unntaket fremfor regelen når det gjelder årets utsalgspriser. Jeg hadde ikke skrevet at prisene var annerledes hvis jeg var sikker i min sak. Den eneste grunnen til at jeg skrev her inne, var for å gjøre dere oppmerksom på at årets veiledende priser er lik fjorårets og som allerede nevnt i noen få tilfeller noe rimeligere. Jeg regner med at de færreste av dere kommer til å kjøpe fyrverkeri i Kongsberg, og derfor er det kjedelig å ha forventninger til langt lavere priser enn hva din lokale forhandler trolig kommer til å operere med. Prisene som er oppgitt på Svea sine nettsider ligger noe over veiledende priser, sånn sett har forhandleren en ”sikkerhetsmargin”. Til slutt vil jeg bare nevne at Absolute Mix blir et godt kjøp i år også, for de av dere som er i butikken før kl. 1200
 13. Jeg ser det er mye synsing ute å går her. Årets priser er uendret hos de fleste importører. eller i noen få tilfeller litt (men ikke mye) rimeligere. Dere kan trygt ta utgangspunkt i fjorårets priser.
 14. Personlig har jeg kun gode erfaringer med PCutstyr. Jeg har handlet en del gjennom de over flere år, og jeg har alltid fått upåklagelig service. Det er synd at nok en nettbutikk har måtte gi opp.
×
×
 • Create New...