Jump to content

Gef

Medlemmer
 • Content Count

  4728
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Gef

 • Birthday 04/02/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en 4TB ekstern WD MyBook World harrdisk (RAID) som jeg kjøpte for 2 måneder siden. Har en annen (1TB My Book Pro Edition II) koblet til den nye gjennom USB. I dag, når jeg skal prøve å gå innpå den gammle harddisken gjennom den nye, så fungerer det ikke. Jeg logger meg da innpå MyBook World harddisken for å sjekke, og oppdager at det står en beskjed - "Volume 'DataVolume' is in degraded mode". Med det samme så sjekker jeg om den kan finne min gammle harddisk gjennom USB, og der står det "no device found". Når jeg plugger ut den gammle harddisken fra den nye, og plugger den gammle direkte inn i PC'en, så starter den opp, MEN Windows 7 (64it) kommer opp med beskjed om at den ikke er gjennkjennelig når det har fungert før med samme windows.... Spm 1: hva betyr "Volume 'DataVolume' is in degraded mode" ? Spm 2: hvordan kan jeg få windows til å gjennkjenne den gammle harddisken? Spm 3: hvorfor sluttet windows plutselig å gjennkjenne den gammle harddisken?
 2. Hei! Har nettopp kjøpt nye deler til PC og får start på den men det kommer ikke noe skjermbilde. Komponentene som er kjøpt er: - ASUS P6T DELUXE V2 LGA1366, X58, Socket-1366, DDR3, ATX, SLI&CrossFireX, 3xPCI-Ex(2.0)x16 (P6T DELUXE V2 - OCZ TECH Platinum 6GB Kit 3x2GB DDR3 PC3-12800 (OCZ3P1600LV6GK) - INTEL CORE I7-920 2.66G 8M LGA1366 BOX (BX80601920) - WESTERN DIGITAL 1000 GIGABYTE(1TB) SATA DESKTOP STORAGE 7200 RPM 32MB CACHE (WD10EADS) - ASUS VGA-Card Radeon HD5970 2048MB PCI-E 2xDVI/ HDMI/ DisplayPort HDCP Fan (EAH5970/G/2DIS/2GD5) Som sagt har jeg fått start på PC, men skjermen er helt svart! Trodde først det var skjermkort, så jeg tok det i en annen maskin (litt eldre)og jeg fikk bilde på skjermen. Så prøvde jeg et Geforce 6600GT i den nye maskinen, men får fortsatt ikke skjermbilde. Maskinen gir ingen pipelyd eller noe. Er det noe jeg har glemt? nå er det en stund siden jeg har bygget PC, og da er det kanskje noe jeg har glemt? Passer ikke alle delene?
 3. Hei! Har egentlig hatt dette problemet helt siden jeg fikk datamaskinen i januar, men nå begynner det å bli litt irriterende, så jeg bestemte meg for å spørre. Det som skjer er at når jeg laster ned noe fra internett, eller når jeg drar over noe på nettverket med maskinen, så kobler datamaskinen seg av. Det vil si at den bare bryter forbindelsen og nede på nettverksikonet kommer det opp at det er begrenset tilgang. Dette resulterer i at jeg må starte maskinen på ny for at jeg skal få tilgang igjen. Det varierer litt når det skjer. Av og til kan maskinen laste i mange timer før det bryter, mens flest ganger skjer det rett etter jeg har skrudd på maskinen. Har prøvd å reinstallere windows vista 32bit, og installere de nyeste drivere på Acer sine hjemmesider. Noen som tror det er et hardware problem? Eller noen med lignende saker?
 4. En ting jeg har funnet ut er at det fungerer fint når jeg ser film eller bruker harddisken, men kun filoverføring. Kan det fortsatt være en sjanse for at ledningen er dårlig kvalitet?
 5. hmmm, kanskje...kjøpte den fra netshop og fikk kabelen i dag. Det var den eneste typen de hadde...hvordan finner jeg ut om det er den? burde ikke ledninger fungere rett fra butikken?!
 6. Hei Kjøpte en eSATA kabel som jeg skal bruke mellom den eksterne harddisken (WD) og den bærbare Acer Apsire 8930G. Når jeg har koblet ledningen til og kommet meg inn på den eksterne harddisken for å kopiere noe fra den bærbare datamaskinen til den eksterne, så låser maskinen seg etter ett par sekunder. Kopieringen/flyttingen begynner men så låser det seg. Finnes det en løsning? (Kjører Windows Vista Ultimate)
 7. Takk! Jeg skal prøve litt senere btw. fant denne nettsiden også: http://www.garylandphotography.com/ Syke bilder!!
 8. Fant denne guiden til hvordan man kan få noe lignende som det dave hill gjør: http://axidrain.blogspot.com/2008/09/lucis...-dave-hill.html eneste er at jeg ikke helt skjønner hva han mener med det siste steget. Hvordan klarer jeg å "Burn the shadows and dodge the highlights to get that extra 3D feel and you're done!" er ikke så inni det her med photoshop.
 9. Du har rett,det er faktisk HDR,står i infoen. Jeg har holdt litt på med hdr, men har aldri fått det sånn som det der...ikke i nærheten engang. Er det avanserte instillinger man må holde på med for å få det slik?
 10. Hei Har sett endel slike bilder rundt på nettet en stund og har alltid lurt på hvordan det går ann å få til? Ser veldig dataaktig ut... http://photo.net/photodb/photo?photo_id=8546761 http://photo.net/photodb/photo?photo_id=8554146 man kan se flere slike bilder fra denne fotografen her: http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=827769
 11. Hei Jeg prøver å installere et nytt virusprogram på maskinen som heter Kaspersky Anti Virus. Jeg kjøpte en Acer bærbar hvor McAfee allerede var installert. Nå sliter jeg med å slette alle filene slik at jeg kan installere Kaspersky. Har prøvd å lete i hele datamaskinen etter resterende McAfee filer, men finner ingen. Får beskjed at jeg ikke kan installere Kaspersky før McAfee er fjernet... ?!?!
 12. Okei takk for svar!! Eneste som irriterer meg med den maskinen er at den ikke har brenner...ellers er det den som virker best for meg også. Vet ikke om det går ann å oppgradere til brenner? Klarer ikke helt å finne utav hva som er forskjellen mellom disse to acer maskinene? http://www.elprice.no/data/baerbar-pc/acer...llhd-lxat10x053 http://www.elprice.no/data/baerbar-pc/acer...d-lxat10x053-kp ser at det er forskjellig produkt nummer, men ikke noe på spesifikasjonene?
×
×
 • Create New...