Gå til innhold

Master i spl - Deltid/ nettbasert? Utlandet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanlig sjukepleiar er på bachelorgrad, ddretter kan ein ta to år vidareutdanning og bli f. eks. anestisjukepleiar eller jordmor. 

Eg kjenner ikkje til kva nettbaserte alternativ som finnes, men det er såpass mykje praksistid at du kan uansett ikkje ha berre nettbasert opplæring. Det du bør sjå nærmare på er deltidsstudier som fleire høgskular tilbyr. 

Utdanning i utlandet kan være eit alternativ, men du bør halde deg innafor EU/EØS for å ikkje gjere det for vanskeleg å få autorisasjon. 

Lenke til kommentar

https://utdanning.no/utdanningsoversikt/videreutdanning_sykepleiere

TS: Sjekk ut denne siden, huk av nettstudium/nettbasert. Husk at du må ha C eller høyere for opptak på mastergrad. 

Mastergrader, selv innenfor helse er ikke nødvendigvis praksisbasert, @The Avatar. Mastergrader er gjerne mer fokusert mot forskning, mens bachelorgrader i helse er mer profesjonsrettet. Nå har jeg mastergrad i noe annet enn sykepleie, men har studert sammen med sykepleiere bl.a. i en tverrfaglig helsefaglig master, som hadde hadde lite oppmøteplikt.

Lenke til kommentar

Ortoptisk har lite oppmøte, men da må du først være øyesykepleier. Vet også at Sverige har nettbasert videreutdanning i psykiatri, men da må du betale et par tusenlapper for å få autorisasjonen din godkjent i Sverige før du søker

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...