Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Hvor dyrt bør et kjøleskap/kombiskap være?


Anbefalte innlegg

Har sett meg lei på at frysedelen av kombiskapet som jeg har nå slutter å fungere fra tid til annen, og jeg tenker å kjøpe meg et nytt kombiskap. Det har jeg aldri kjøpt før, og jeg aner ikke hva jeg skal se etter. Har heller ingen tanker rundt merke, men sitter med et inntrykk av at Miele bør være et trygt valg. 

Det jeg heller ikke blir helt klok på er hvor er det man får mest smell for pengene. Hvilken prisklasse bør man legge seg rundt da? For mange år siden da jeg var mer opptatt av pc burde man feks bygge en pc for rundt 12-13000kr, da fikk du gode komponenter og alt over det ble for entusiastene. Hvordan dette skal oversettes til kjøleskap ble en vanskelig oppgave for min del. 

Er feks dette kjøleskapet til 11 000kr noe bra?

Miele Kjøleskap/fryser kombinasjon KFN 4395 DD (hvit) - Elkjøp (elkjop.no)

Eller bør jeg sikte ennå høyere på denne til 15 000kr?

Miele Kjøleskap/fryser kombinasjon KFN 4797 DD (hvit) - Elkjøp (elkjop.no)

Eller kanskje noe helt annet? Tar gjerne imot noen tips hvis det er noen som har gode råd og erfaringer på lur. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte dette kombiskapet til min nye leilighet tidligere i år, fornøyd med det. Så langt i det minste 😅
Kjøler bra, bråker lite og har god plass.
https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/kjoleskap-frysere/kombiskap/siemens-kjoleskapfryser-kombinasjon-kg39naibt-inox-easyclean/498109

Er ikke ofte man kjøper hvitevarer og det er ikke så lett å finne erfaringer og anmeldelser av slike produkter, så det er litt vanskeligere å navigere i et slikt marked  
Den siste du lenker til koster vel 20k? Ser sånn ut for meg ihvertfall, ikke 15k.

Edit: Glem det, var ikke logget inn 😛 

Jeg ville ha valgt den til 15k, det er ikke ofte man kjøper slikt, så bedre å klinke til med litt ekstra, du skal forhåpentligvis ha dette kjøleskapet i mange år fremover.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Jeg har ofte gått etter Miele i alt av hvitevarer, men det beste kombiskapet jeg har hatt, noen gang, er fra LG. Fulgte med huset, side by side. Gode garantier har de også. Før var det slik at Miele sine kjøleskap ble produsert av Liebherr, vet ikke om det er slik fortsatt, men Liebherr er virkelig gode de også, så det betyr ingenting.

Men personlig hadde jeg faktisk sjekket ut LGs kombiskap.

Lenke til kommentar

Etter at mit forrice fancy kombiskap fra Gorenje tok kvelden etter ca. 10 år(kompressoren til frysedelen døde) gikk jeg andre vegen å kjøpte det billigste og enkleste jeg fant som hadde rett farge. Det ble en superrimelig sak fra Indesit. Teorien min bak dette er at jo færre komponenter der er jo mindre er det som kan feile. Om det stemmer i praksis vil tiden vise.

Ulempen med det rimelige er at det bare har en kompressor, så om man fyller fryseren så vil det ikke kunne gi ekstra guff for å kun fryse hurtig. Fordelen er at det er bare en kompressor/termostat som kan ryke.

 

Lenke til kommentar
Smule8o skrev (27 minutter siden):

Ulempen med det rimelige er at det bare har en kompressor, så om man fyller fryseren så vil det ikke kunne gi ekstra guff for å kun fryse hurtig. Fordelen er at det er bare en kompressor/termostat som kan ryke.

Så og si alle har bare en kompressor i dag.

Av 264 kombiskap på Prisjakt så er det 1 stk. som har 2 kompressorer.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...