Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er min kjæreste utro eller ikke?


Gjest 89b1d...71e

Anbefalte innlegg

Gjest 89b1d...71e

Har i snart 2 år vært sammen med en flott dame. Hun er 49 og jeg er 61 år gammel.
Vi bor langt ifra hverandre og har ikke vært fysisk sammen på ett halvt år.
Vi har ett såkalt 'LDR' Long Distance Relationship, noe som gjør at vi har ett turbulent forhold da hun er veldig sjalu av seg.
Jeg har derfor sett meg nødt til å avslutte det meste av min SoMe aktivitet. Selv har hun flere hundre mannlige 'gode venner' på Facebook og Instagram. Når jeg påpeker det så er de alltid enten homofile eller som en bror for henne.
For noen uker siden så begynte hun i en ny jobb med nesten bare menn som kollegaer. Etter det så har hun endret seg endel. Blitt mye mere kranglevoren og anklagende mot meg. Anklager meg for å chatte med damer, jeg som verken har Facebook, WhatApp eller noe annet chatte-program lengre. Jeg har kun Instagram, en åpen konto som hun dessuten har passordet til.

En av hennes nye kollegaer er en tidligere venn av henne og også av meg. For noen dager siden så sendte han meg en epost med ett bilde av min kjæreste og en annen mann. Bildet var lagt ut av henne på firmaets interne Messenger gruppe. Det bildet viste var hun og hennes kollega bli fotografert sammen. De lener seg mot hverandre. Hun holder rundet armen hans med begge hender, og han holder noen av hennes fingre mellom sine fingre.

For meg virker dette bildet som om de har ett intimt forhold.
Har jeg rett i mine antagelser i at de har noe på gang eller kanskje allerede er intime sammen.

Sender med en forstørret del av bildet som viser det jeg reagerer på.

Bilde2.png

Anonymous poster hash: 89b1d...71e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest bb6fd...5be

Hadde ikke orket dette uavhengig av hva som er fakta. Hun er jo ikke frisk. 

Hun er sikkert sjalu fordi i hennes hode er det like lett for deg å være utro som det (sannsynligvis) er for henne. 

Anonymous poster hash: bb6fd...5be

Lenke til kommentar

Høres ut som som psykologisk projisering hvor du blir anklaget for måten hun tenker, opptrer og agerer på i realiteten. Veldig typisk at slike folk ikke gjør noe galt selv, men at alle andre er problemet.

Tror nok du blir brukt av henne og at du er en av flere. Hvis dette ikke er greit for deg burde du nok vurdere å avslutte dette før du ender opp med å bli såret hvis du ser et ekte potensiale i dette. Sannsynligheten til at du får endret dette mennesket er mikroskopisk.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 6
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Bildet er det minste problemet her. Hender at man holder rundt folk som er nære en uten at det er noe mer enn det.

Derimot så er alt det andre store, røde flagg. Er man såpass sjalu, så betyr det at man i realiteten ikke stoler på partneren sin, og da er det kanskje ikke et levedyktig forhold heller? Kombinert med et langdistanseforhold som er vanskelig nok fra før for de fleste, så funker ikke dette.

Høres ut som du egentlig bør avslutte dette. Hun styrer deg på en meget usunn måte.

Lenke til kommentar

Sjalusi er ikke et sunnhetstrekk, først og fremst vitner det om en stor usikkerhet hos henne - hvorfor kan hun ikke stole på at du er trofast? En sterk og balansert personlighet som er forankret i en indre trygghet uttrykker ikke sjalusi.

Sjalusi fører ofte til at man forsøker å kontrollere sin partner, det kan medføre en oppførsel og holdning som krenker den andres selvstendighet og verdighet.

Når hun i tillegg ser ut til å projisere sin egen oppførsel i form av en stadig mistanke rettet mot deg, så sier det seg selv at dette ikke er noe du bør finne deg i. Hennes sjalusi blir da din tvangstrøye, ditt fengsel - du er innskrenket mens hun er fri.

 

Er det slik du vil leve, bundet på hender og føtter for at hun skal slippe å ta et oppgjør med denne usikkerheten?

 

Endret av Kakkelfant
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Wow! Om ikke du tar dette opp umiddelbart og det fikser seg like raskt så er dette alarmklokker og røde lys på hele himmelen! Enten så er hun irritert på deg fordi du er pus mens hun kan holde på og deerfor lar deg lide. Eller så er hun bare ikke helt i vater med egne følelser og sjalusien har et tak på hgenne du aldri kan fikse uten hennes egen vilje. Hun viser lite respekt eller antenner for deg om hun ikke gjør det med vilje, synes ikke du dette er usexy og lite sjarmerende?

Jeg vet hva jeg ville gjort men det er ikke sikkert at du er enig i, men hvis du synes at dette er mulig å leve med eller finne din egen løsning på så er nok det akkurat det samme som å ikke ville bruke mer tid på henne.

Det finnes masse damer som ikke er slik og det er ingenting som tilsier at du for all del må satse på denne ene dama.

Lykke til!

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...