Gå til innhold

ledninger i E27 sokkel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Maskinfører skrev (8 minutter siden):

Plukk opp sokkel og bryter så ser du hvem som går hvor evt støpsel 

jeg har gjort det, og tatt bilde før jeg demonterte ledningene, og når jeg har kjøpt ny på biltema, så er den annerledes enn den jeg hadde, dermed ville det være kjekt å montere riktig, det er kun to ledninger, en brun og en blå. Men jeg får inntrykk den brune går til den stammen som skal være til pluss, messing så går rett opp.

Lenke til kommentar

ser at jeg ikke tenkte veldig langt når jeg har kjøpt delen, fordi den passer ikke selve kjernen av lampen, bryteren tenkte jeg ikke at også måtte passe igjennom hullet. En messing lampe, da må jeg faktisk se etter annen type. Den som var der forut manglet toppdelen for å skru på pæra. Tenkte også jeg skulle være smart at jeg kjøpte ny sokkel, men kun overføre til den som var på lampen, men den jeg kjøpte var noe større i diameter, og dermed fikk jeg aldri dem i gjengene. 

Jeg trenger nå en sokkel som har rundt bryter og som kan tres i gjennom hullet på lampen eller at jeg finner en annen løsninger med bryter med ledning lenger ute i ledningen, men kun trer ledningen igjennom hullet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...