Gå til innhold

iPhone 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nettbutikken til Telenor har virkelig droppa ballen på denne lanseringen, ser i Posten appen at det ble opprettet en sending i går kl 10:45. Fikk bestillingslink kl 06:00 på torsdag, hadde bestillingen inne kl før kl 07:00. Telia og OneCall kunder ser ut til å ha fått sine lanseringsdag telefoner, men fra Telenor sin nettbutikk virker det ikke til å ha skjedd overhodet i år.

Jeg endte med å plukke opp en 14 Pro 256GB Space Black på min nærmeste Telenorbutikk istedenfor å vente på togvraket av en nettbutikk i år, den som jeg har bestilt blir sendt i retur så fort den kommer frem til meg.

Lenke til kommentar

Jeg bestilte så fort det var mulig på fredag, masse tull med nettsiden. Så fikk jeg SMS på torsdag kveld som jeg umiddelbart bestilte via, og fremdeles ikke hørt et pip fra Telenor. Da jeg ringte de på torsdag sa de den var til "pakking", men må nesten ha skjedd noe tøys hos de - dårlig at det ikke engang er ordresporing hos Telenor, skal jeg måtte ringe de og sjekke om det er liv der liksom?

 

iPhone 14 Pro Max 256, sølv.

Endret av donrosa
Lenke til kommentar
minim skrev (17 timer siden):

Jeg bruker 13 pro beskytter på 14pro nå i påvente av nye beskyttere og det går ihvertfall helt fint, men blir å bytte siden cutout i topp er litt feil. Tipper max får lignende problem, men det er ingen big deal heller. 

Ja, jeg fikk mobil nettopp fra postnord. Og beskyttelsen som dekker hele, også over tidligere iphone 13 over hakken, dekker veldig greit over iphone 14 pro max. 
Så, hele glassbeskyttelsen passer helt perfekt, men ikke den som er stanset ut, passer ikke på 14 pro

 

Lenke til kommentar

Jeg ringte inn  og spurte hvorfor min ikke er levert til posten og hvorfor de bruker så lang tid. Han sa de hadde fått 13000 .Og at de jobber så godt de kan og levere. Og at min desverre måte vente og bli henta til i morgen. . Men det er alle iphone 14 modeller som han sa.

Endret av Raggatusen
Lenke til kommentar
31 minutes ago, donrosa said:

Har enda ikke fått noen mail av Telenor, men pakken er sendt og da jeg åpnet Posten sin app så sto det jammen meg at den var sendt og rett i nærheten også. Om det kan gi litt håp til noen andre som har bestilt fra Telenor er jo det bare fint!

Sjekket Posten appen her nå, og der står at det ble opprettet sending i går 10:50 men at det ikke er hentet av Posten enda. Svake greier i år!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...