Gå til innhold

iPhone 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3 minutes ago, tc47 said:

Hvis man skal kjøpe uten abonnement så er apple best/tryggest på leveringstid osv. Du kan vurdere å avbestille og bestille nå fra apple, 19. sep kommer opp som leveringsdato akkurat nå på f.eks pro 256gb.

Var innom på apple for 10 min siden og da stod det 3-10. oktober på apple på lilla pro max 256 gb.

Lenke til kommentar

 

Bestilte en iPhone 14 Pro Max 512 GB i fargen stellarsvart. Skinndekselet jeg kjøpte fra Apple i fargen Umbra, som ser brun ut, ankom med DHL allerede i dag, jeg har bare ikke fått hentet det enda. Skjermbeskytteren fra Spigen (EZ FIT GLAS.tR) er på vei med posten, så alt av nødvendig utstyr er på plass i god tid før mobilen ankommer.

Jeg føler ikke det er stor forskjell fra 13 Pro Max men håper på en markant forbedring når det gjelder kameraet. "Busslommen" har aldri plaget meg nevneverdig og jeg tror ikke jeg kommer til å tenke mye over det nye kamerahuset de har fått til i skjermen.

Jeg var en god stund fristet til å stå over hele 14-serien fra Apple og heller gå for en Samsung Galaxy Fold 4 i år men jeg kommer ikke unna komforten trådløs Carplay i bilen gir, Airplay til AppleTV og LG TV'ene våre, rask flytting av data mellom iPhone, iPad og MacBook'ene og tjenester som iMessage/Facetime blir vanskelig å venne seg av. Tidligere har jeg ikke følt meg så bundet til et øko-system men sånn gradvis kommet inn i en arbeidsflyt med mobilene våre og andre produkt som er vanskelig å bryte ut av ved å gå fullt over til Android igjen. Et annet argument mot Fold 4 er at jeg gjør en del arbeid på gården vår og der er det lite ideelt å ha en slik mobil med seg. iPhone'en har tålt det helt fint men det kan fort komme litt jord og annet rusk på mobilen mens arbeid pågår som innerskjermen på Fold'en nok ikke vil være særlig glad i.

Lenke til kommentar
minim skrev (4 timer siden):

Ja, men den stemmer aldri. Dhl har kun leveringer her torsdag så jeg fikk 22., men tipper jeg kan hente den på dhl terminal fredagen før som jeg har gjort ved lansering tidligere år.

Telenor?

Jeg har kun fått Mail hvor de bekrefter min reservasjon og skriver at jeg skal få en bestillingslink når den er på lager. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...