Gå til innhold

Utvikler har gitt Internet Explorer et skikkelig gravsted


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er nok mange som endelig hadde klart å gjøre websiden sin kompatibel med alt av browsere med noe markedsandel som er veldig glad for at IE er dødt nå, for det var alltid IE som krevde spesialtilpasninger der de andre holdt standardene. Utrolig at de kunne holde på så lenge med å drite i standarder slik de gjorde.

Heldigvis vant fornuften i stor grad slik at det var IE som faktisk tapte til slutt.

Edit: MS har jo har nok merket temmelig greit at folk bytter ut Edge så fort som mulig når dem bruker Windows 10, for den kom med en pop-up boks når du byttet den ut at Edge var virkelig bra. De har vel i stor grad høstet det de har sådd før.

Endret av vidor
Lenke til kommentar
Zeph skrev (10 timer siden):

Seiglivet, det skal den ha.

Seiglivet, fordi MS gjorde den til et påtvunget program. IE 6 var bl.a. påkrevd for mange funksjoner, selv om v7 og 8 hadde blitt utgitt. Mulig jeg husker feil, men det var vel IE9 som var den første som fikk lov å utføre oppgaver som tidligere var låst til IE6.

Og når MS i tillegg gikk langt i å gjøre det vanskelig å bruke andre browsere, og forsåvidt andre søkemotorer enn sin egen, så var det mange som ikke orket å laste ned og innstallere noe annet, eller hadde ikke kunnskap om eller forståelsen for hvorfor andre browsere var et bedre alternativ.

Og på bedriftsnett er det mange foretak/selskaper og ikke minst offentlige aktører som ikke tillot annet en MS sine browsere. Jobber selv et sted der Edge har tatt over rollen som eneste godkjente browser.

Selv bruker jeg Opera på hjemmefronten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Prøver å utnytte filområdene som følger med på lasset når man oppretter Teams i MS-Teams. Men får til stadighet (sånn ca. annen hver uke) beskjed om "access denied". Da må jeg starte Internet explorer, gå inn på Trusted Sites, og sjekke om sharpoint serveren ligger i listen. (Det gjør den og jeg gjør ingen endringer.) Etter å ha utført dette "offeret" til MS har jeg plutselig tilgang til Teams-Filområdet igjen!! Nei, hvis jeg gjør det fra Edge eller direkte fra "Internet options" fungerer det ikke. Må starte IE ser det ut som. (Og sånn går nå dagan..)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...