Gå til innhold

(Pl) kamptråd- Gameweek 35 + litt smågodt.


Danielzu

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klarer ikke å se for meg endring av taktikk eller spillerinstrukser osv gjør noe mer med motivasjon og vilje fra spillerne slik det er nå. Virker rett og slett som fleste venter på sesongslutt.

Enda det var mulighet for topp 4. Giddalaus gjeng.

 

Der ja. Måtte komme mål i mot! Huff...

 

 

Lenke til kommentar
Jotun skrev (7 minutter siden):

Ja du må gjerne mene de er det. 

Når Rangnick står på linja og vinker de opp, så ja - selvfølgelig. Vi har også sett det samme i de andre kampene de siste ukene, spesielt tydelig mot Norwich og Liverpool. En så spesiell og tydelig plan pleier å være managerens verk.

11-1.jpg?_ga=2.95676120.590383872.165106

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Kanskje greit å få av Rashford snart. Tydeligvis helt borte fotballmessig igjen. Sjelden har sett han så lite involvert fremover. Håper Ten Hag kan "kickstarte" karrieren hans og komme litt tilbake til sitt gamle seg

 

 Hiv inn på en av unngutta. Gjerne med mer enn 5 min igjen..

 

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (40 minutter siden):

Det er også en trend at den defensive organiseringen er helt på trynet under Rangnick. Jeg kan faktisk til en grad forstå spillerne når det er så håpløst i kamp etter kamp.

I denne kampen er det tatt til et nytt nivå. Kan forsøke å forklare med skjermbilder etter kampen hvorfor jeg mener han setter de opp helt håpløst defensivt.

Nå har jeg verken analysert organiseringen vår eller innehar selv den minste kompetanse til å gjøre det. men kan det ikke være slik at det i større grad handler om at spillerne våre av forskjellige grunner ikke egner seg til å spille slik som Rangnick ønsker. Det er jo null intensitet i den defensive delen av spillet vårt. Vi fremstår utrolig statiske når Chelsea triller ball. Og de bevegelsene vi gjør henger jo ikke sammen, de sliter jo med å følge hverandre og henger alltid etter. Det verste må jo være hvor elendige de er til å forflytte seg som et kollektiv. Kanskje Rangnick er for ambisiøs med stallen han innehar. Det var mine to cent.

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (Akkurat nå):

Nå har jeg verken analysert organiseringen vår eller innehar selv den minste kompetanse til å gjøre det heller, men kan det ikke være slik at det handler mer om at spillerne våre av forskjellige grunner ikke egner seg til å spille slik som Rangnick ønsker. 

Helt enig, det mener jeg også at det er. Var også inne på det i stad:

Sitat

Det meste denne sesongen er spillernes feil. Det kan også være spillernes feil at Rangnick ikke ser råd til å gjøre noe annet, og at han mener han ikke har spillere tilgjengelig til å gjøre annet.

Det er nok derfor han har skiftet fra sin signaturformasjon 4-2-2-2 til å begynne å eksperimentere, og som nå i det siste, forandre struktur i hver kamp.

Sitat

Det er jo null intensitet i den defensive delen av spillet vårt. Vi fremstår utrolig statiske når Chelsea triller ball. Og de bevegelsene vi gjør henger jo ikke sammen, de sliter jo med å følge hverandre og henger alltid etter. Det verste må jo være hvor elendige de er til å forflytte seg som et kollektiv. Kanskje Rangnick er for ambisiøs med stallen han innehar. Det var mine to cent.

Jepp, å legge opp til å stå med slike enorme avstander defensivt krever enorm løpsstyrke sentralt og disiplinerte backer. Det har vi ikke spillerne til, spesielt ikke når Fred er skadet. Det er en veldig spesiell taktikk, pluss at det å legge igjen en av vingene fremstår for meg som galskap. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...