Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

OddZen skrev (59 minutter siden):

Finnes det opptak av førernes øvelser i sim?

Vet ikke, men tviler på at de vil dele det. De bruker ikke kommersielle bilspill til sim-trening, de lager sine egne superrealistiske fysikkmotorer og alt slikt. En sånn proff F1-simrigg koster fort over en million i ratt og annet utstyr. Mener Jimmy Broadbent fikk prøve McLaren sin sim, den kosta rundt 100k GBP.

Men flere F1 kjørere er aktive i Assetto Corsa Competizione (oppfølgeren til AC) i diverse multiplayer ligaer utenom formel-sesongen. Flere streamere/youtubere som har spilt med dem. Max var med i et proff-liga løp i ACC i fjor, men begge førerne på laget disconnectet bare plutselig i første runde og kom ikke tilbake igjen.

George Russell er kaptein på  sitt eget e-sport racing lag også, og spiller ofte i turneringer off-season.

Men stort sett er ikke disse folka de som vinner online-runder mot gode e-sportere, fordi de får ingen feedback fra bilen og veien annet enn gjennom rattet i disse bilspillene, så de kan ikke utnytte fordelen de har med å kjøre en ekte bil på ekte bane. LItt som at Slash suger i Guitar Hero men er en av verdens beste gitarister.

 

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En liten hotlap rundt Miami banen i det kommende F1 2022 spillet for de som er interessert :) .

Bruker selv å kjøre en mini GP i F1 spillet før en løpshelg på banen det skal kjøres på bare for å bli litt mer "involvert" i løpet, noe jeg ikke får gjort til denne løpshelgen ettersom Miami banen naturlig nok ikke er i F1 2021 spillet.

Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (1 time siden):

Bruker selv å kjøre en mini GP i F1 spillet før en løpshelg på banen det skal kjøres på bare for å bli litt mer "involvert" i løpet, noe jeg ikke får gjort til denne løpshelgen ettersom Miami banen naturlig nok ikke er i F1 2021 spillet

Alltid irriterende når de tar en FIFA og bare kjører små oppdateringer årlig. Nå publiseres det jo av EA så er jo ikke overrasket. 

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (11 minutter siden):

Alltid irriterende når de tar en FIFA og bare kjører små oppdateringer årlig. Nå publiseres det jo av EA så er jo ikke overrasket. 

Siste fifa jeg spilte var 98 utgaven så er ikke så familiær med det franchicet der :p . Men jeg syns codemasters har vært relativt flinke på å tilføye nye ting i Formel 1 spillene de siste årene hvertfall med my teams i 2020 som de bygget videre på i 2021 og tilførte en artig  om noe litt corny story del. Årets spill har de nok og hatt mye å sette fingrene i med helt nye biler. Men om en syns det er verdt å bruke 600 kroner årlig på spillene er jo opp til en selv :)

Lenke til kommentar

Ja det sies at de skal teste en del nye ting i Miami i helgen. Håper de får skikk på hoppinga så Russel og Hamilton slipper å få rista i stykker ryggmargen hver gang de kjører løp.

https://www.dagbladet.no/sport/det-rareste-jeg-har-sett/76021841

Dette er jo utvilsomt VELDIG amerikansk. If you can't make it, fake it. Fikk ikke fylt opp et basseng med vann i tide, neivel, da kjører vi bare masse båter ut på en asfalt parkeringsplass og projiserer et bilde av vann oppå.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Bytex skrev (3 timer siden):

 

https://www.dagbladet.no/sport/det-rareste-jeg-har-sett/76021841

Dette er jo utvilsomt VELDIG amerikansk. If you can't make it, fake it. Fikk ikke fylt opp et basseng med vann i tide, neivel, da kjører vi bare masse båter ut på en asfalt parkeringsplass og projiserer et bilde av vann oppå.

Det der er hysterisk. Så noen bilder her, og syntes at vannet så litt rart ut.. men yacht=mer penger, og dette kan USA bedre enn noen andre.

Fra CNBC:
«Miami’s top hotels are charging more than $100,0000 a night for their top suites. Chefs are offering special dinners for $3,000 a plate, and night clubs are bringing in top DJs with tables going for up to $100,000 a night.
..
The massive race campus built around Hard Rock Stadium for the event includes a beach, dry-dock yacht marina and several VIP viewing areas. “Sand Tickets” at the Hard Rock Beach Club promise a resort-style seat for the racing action and are being offered for $1,000 a piece — “beach attire encouraged.” “Deck tickets” at the Beach Club go for $2,000.

The St. Regis Bal Harbour Resort is offering a $110,000 “Diamond Package” that includes an oceanfront villa, round-trip private jets, dinner and a bespoke piece of diamond jewelry from De Beers.
The five-star Faena Hotel Miami Beach is offering its 4,500 square-foot Faena Suite for $120,000 a night during race weekend. The package includes access to the Red Bull team’s hospitality suite, which offers one of the best viewing areas of the race.

The nightclub E11even Miami is bringing in celebrity DJs such as Tiesto and Diplo for the week and is offering tables for between $5,000 and $100,000 per night.»

Lenke til kommentar

Ja å tjene penger, det er noe de kan der borte. Førerene har jo inntekt i 100 millioners klassen, pluss alle de steinrike amerikanske kjendisene som vil se på og delta på alt mulig sammen med de, da skrus prisen opp til latterlige beløp på middager og nattklubber.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Carlos Sainz av i både FP1 og FP2. Begge ganger fordi han var for ivrig på gassen og overkompenserer med styring. Han kjører som om kontrakten hans henger i et tynt snøre. Fyren har jo akkurat fått forlenget kontrakten... Synd, for i McLaren var han jo brilliant. 

Det som virker å være denne helgas største nyhet er at Mercedes er tilbake. Kanskje har det med den laserscannede overflaten i Miami som er super smooth og dermed gir mindre hopping. Uansett ser det ut som Merc har en mye, mye bedre racingbil denne helgen enn de fire forhenværende Grand Prixene. 
 

Særlig interessant for å kunne spå noen resultater denne helgen, er å se på topphastighetene oppnådd fra de ulike lagene.

  • Merc 324 kmt
  • Ferrari 326 kmt
  • Alpine 329 kmt
  • McLaren 323 kmt
  • Red Bull 334(!) kmt

Førerne er ganske skeptiske til banens forbikjøringsegenskaper. Ikke på grunn av layouten nødvendigvis, men pga. at banen er så "grønn". Det er vanlig på nye racingbaner. Alle linjer utenfor idealsporet gir så mye mindre grep at vil være umulig å kjøre forbi. Det gjelder både i svinger, men også i bremsesonen. Så da er det kanskje toppfart og DRS som er eneste mulighet for å komme forbi. 

Endret av Dassen
Lenke til kommentar
Nitrius skrev (12 minutter siden):

Hva tror folket om Lewis om dagen? Er alt relatert til bilen han kjører eller har "magien" forsvunnet?

Kan godt henne at kampen med Max kostet mye i fjor, og at en dårlig bil virker demotiverende og gjør at han ikke presterer 100%.  Men at han har mistet magien nekter jeg å gå med på. Hadde Hamilton hatt like mye å bevise som Russell, så hadde han nok kanskje prøvd hardere.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...