Gå til innhold

– Smittevernet i det nye regjeringskvartalet kan med fordel adopteres av andre [Ekstra]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La meg gjette: Gå bort fra tettpakkede åpne landskap. Som om myndighetene (via Statsbygg) måtte planlege for egen corona-risiko for å forstå at det er en dårlig idé. La meg bare først som sist si at det har vært kjent fra lenge før pandemien at tettpakkede åpne landskap har mange store ulemper for arbeidsmiljø, smitterisiko (influensa) og produktivitet. For ikke å nevne free seating /stolleken.

Myndighetene bør kjenne byggebransjen bedre enn å slenge ut en oppfordring om å følge i Statsbygg sine fotspor helt av egen vilje og generøsitet. Byggebransjen bygger bygger konsekvent rimeligste løsning med mindre noe annet er direkte pålagt via lover, forskrifter eller oppdragsgiveres ønsker ut over det. Statsbygg kunne like godt ha ropt det i skogen. Det har null effekt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det bilde som er brukt som illustrasjon til artikkelen sier det meste. Her er det urealistisk store avstander mellom ansatte og det skal lite volum til på samtaler for at det blir svært anstrengende å sitte så nære for to møtesituasjoner. I tillegg ser det ut som noen er plassert i gangsone som gjør forstyrrelse enda mer sannsynlig. Hva med konfidensialitet ved slike arbeidsforhold?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...