Gå til innhold

Se 14 minutter med Horizon Forbidden West


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+56132
41 minutes ago, Lostfields said:

Det ser veldig bra ut, men jeg må si meg litt enig med deg. Virker som at figuren kommer fra et helt annet rendermiljø enn resten. Overflatene er litt annerledes, klarer ikke helt å sette ord på det

Mulig jeg husker helt feil, men jeg la nå merke til at første spillet også hadde en "unaturlig" sterkt fargepalett sett i forhold til "realisme" om det var poenget. Så det er vel i samme gata dette også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
saywhat skrev (10 timer siden):

Kan det være videokomprimering som gjør at det ikke ser ut som native 4K? Jeg synes uansett det ser kjempelekkert ut.

Nja…tviler litt på det. Men det er mye post-processing som skjer der som nok gjør det mer "cinematisk" en uten så du ikke får det skarpe bilde som jeg personlig liker bedre..

Spillet ser veldig bra ut men jeg ser frem imot å se det med HDR slik at farger & lys popper mer da jeg fant bilde en smule livløst. 

Og så skal det bli artig å se hva DigitalFoundry sier…jeg synes ikke det ser ut som 4K. Og heller ikke 1800p checkerboard. Men det kan gjerne være det at det er som nevnt post-processing som lurer øyne mine 🤗

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Iki skrev (11 timer siden):

De nevnte merkelig lite om oppløsningen, annet enn at de så for seg en nedskalering på PS4 versjonen.

Ja jeg syntes det var snodig…men mulig dem heller vil gå mer in på det når dem har “direct footage” siden YouTube komprimerer så mye. Men mener dem har gjort det før på YT videoer…men mye mulig dem ikke orker kaoset ifra PlayStation fanboys i denne omgang 😆

Endret av LarZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, alike said:

Plager meg ikke et sekund at det kanskje blir 30fps. I slike spill som dette merker jeg det ikke i det hele tatt 👍

Det er faktisk ein reel fordel med 30fps eg aldri har tenkt på før, som PC spiller plager både 60 og 30 FPS meg når eg må spille spill på Konsoll, men fordelen med 30 FPS er at det bare plager meg 30 ganger per sekund, mens 60 fps plager meg 60 ganger per sekund. Hmm, den skal eg ta med meg neste gang eg blir tvunget til å spille 30FPS. Må se litt på den lyse siden ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
LarZen skrev (På 28.5.2021 den 22.20):

Og så skal det bli artig å se hva DigitalFoundry sier…[klipp]

Siden jeg er svak for dette spillet var det nesten litt farlig å se DigitalFoundry plukke på dette spillet. Ble nesten litt mismodig. Dette med håret og snodige lyskilder hadde jeg ikke lagt merke til, men særlig det lysende håret blir overtydelig når de har sagt det. Videre dette med at enkelte planter og gresstyper ikke bøyer seg når karakteren sparker bort i det / tråkker på de/det.

Trøsten er at mye av det andre løses med å ikke kjøre dette på ps4. På den positive siden la jeg merke til hvor bra sporene etter laseren i sanden ble. Det hadde jeg ikke sett så tydelig før.

  

Noiz skrev (17 timer siden):

 

Unner du ikke Aloy litt R&R etter å ha reddet oss i Horizon1? ;)

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...