Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 minute ago, Titaanzink said:

Den kanaljen nederst i høyre hjørne; er den inngiftet eller er det snakk om albinogrevling?

Mener å huske at det var en litt bekymret katt som har blitt fotfulgt av vonde drømmer hver natt etter denne uhellige sammenkomsten

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
VGD forever skrev (52 minutter siden):

Får ikke logget inn på VGD. Flere som har det problemet?

Etter at de åpnet igjen så har det ikke vært noe problem for min del å logge inn.

Dog, i dag fikk jeg først utestengelse til 26. Juli, så plutselig helt uten videre ble den endret til 22. August.

Bakgrunnen for utestengelsen var at jeg limte inn link til ett alternativt forum(ikke dette) som flere av VGD sine brukere har flyttet over til. De slettet forøvrig også innlegget mitt.

Helt utrolig at de nekter oss fra gamle VGD å kunne gjenforenes på en plattform som gir oss nogenlunde det samme som VGD pleide å gjøre. For min del betyr utestengelsen ingenting, men at de måtte slette innlegget er ganske provoserende. De brukerne som eventuelt ville flyttet over er nok ikke brukere som ville fortsatt på nye VGD uansett, og siden det ikke er mulig å kontakte de gamle brukerne på andre måter, så føler jeg det er feil av VGD å slette innlegget. Når de først tar bort noe så mange har hatt glede av over så mange år(over 20 år for min del), så burde de i det minste gi oss muligheten til "samle troppene" ett annet sted

Lenke til kommentar
William_S skrev (1 time siden):

Men Vgd burde fortsatt stenges totalt ned og folka bak i permanent karantene 

Er nok bar å gi opp. Her har de bare bestemt seg. De har fått totalt tunnelsyn på å skapt noe helt nytt og i deres øyne fancy. De tolererer jo ingen kritikk fra VGD-veteraner før de trykker på slette-knappen og godtar ikke linker til alternativa fora. Hadde nå vært bra å få deg over dit vi har samlet oss for å få litt liv i Corona-diskusjonen der igjen.

Forøvrig spesielt og litt bekymringsverdig at sjefen sjøl fra ytre sogn har sunket under jorden. Nå er det jo bare et par arrogante, narsissistiske brukermoderatorer mest kjent her fra diskusjon som sitter å sletter alt som kommer av noe mer krass kritikk mot nye vgd eller linker til alternative fora. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Etter å ha vært aktiv i koronatråden på vgd det siste året har jeg nå bestemt meg for å skifte beite her til diskusjon.no. Det var en stor skuffelse å oppdage i går, etter at jeg kom tilbake fra en fantastisk Norgesferie, at individene bak vgds nye profil åpenbart ikke har tatt til seg noe av den konstruktive kritikken som har blitt rettet mot dem den siste halvannen uken, men i stedet tviholder på en løsning så ubrukelig at dette nok vil ende opp med å bli tidenes mageplask for et diskusjonsforum. Så siden vgd åpenbart nå åpenbart har valgt å gå for "suicide-by-redesign", så blir diskusjon.no herved stamplassen min fremover for koronadiskusjoner.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Delvis skrev (2 timer siden):

Har man ikke lov å si hvor? :huh: Da må det være noe spesielt

Ikke mer spesielt enn et flunkende nytt forum, av Vgd'ere, for Vgd'ere. Et forum hvor ledelsen lytter til brukerne og har gjort mer for brukerne på én uke enn VG har gjort i forbindelse med VGD på over 20 år. 

Endret av ElSutrekuk
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar
ElSutrekuk skrev (43 minutter siden):

Ikke mer spesielt enn et flunkende nytt forum, av Vgd'ere, for Vgd'ere. Et forum hvor ledelsen lytter til brukerne og har gjort mer for brukerne på én uke enn VG har gjort i forbindelse med VGD på over 20 år. 

 

Endret av poffer
Lenke til kommentar

Når man redesigner  VGD slik at det blir ugjenkjennelig for de daglige brukerne, og det blir nærmest umulig å finne igjen trådene man likte å oppholde seg i, er det rimelig åpenbart at det er en annen målgruppe man sikter seg inn på. Så får man se om de lykkes med denne strategien.

Endret av Stormoen33
  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...