Jump to content

Stormoen33

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

89 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Vinterferie, hjemme med barna. Det vil si, masekopp og tullekopp ...
  2. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Så jeg har en Wilson Sledgehammer i skuffa for de som ikke trodde på det. Og det er sikkert mange.😁
  3. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Må være den verste og mest intensive treningen jeg har vært borti. Spilte i en lokal liga for noen år siden. Hjelpe meg for et slit.
  4. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Er det ikke vinterferie?
  5. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Har Demses noen grunn til aa tvile på Det?
  6. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Og snakker om fine Iran.
  7. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Ja, vi har forventninger til dette.
  8. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Så lenge du kan drikke den, kan den brukes i mat. Om ikke, i vasken. Men du må tenke på hva du lager, en kraftig rødvin passer i en gryte med storfekjøtt eller lam med bein, men kanskje ikke i en Bolognese. Det er nyanser ute å går her.
  9. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Heisann, hva skjedde?
  10. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Du kan bruke vin, kalv eller kyllingkraft alt ettersom hvor kraftig du vil at smaken skal være. Til Bolognese hadde jeg brukt en mild rødvin (maks 2 dl helst mindre)eller utspedd kalvekraft (fond som det heter på fint). Om du går for vin må man bruke den som smaksforsterker, ikke som veskemengde. Utspedd kraft er lettere å bruke, men som sagt litt og litt. Og Timian, gjerne fersk.
  11. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Det gjør jeg også, og da har den mer smak.
  12. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Kutt ut da. Ingen slår Li Jinbao.
  13. Stormoen33

    VGD Off-topic

    Ok, et godt råd følg fornuften, ikke oppskriften. Virker det som for mye veske er det gjerne det. Når det gjelder Pasta Bolognese skal du ikke dynke veska oppi, du skal spe, litt og litt til sausen har ønsket konsistens og smak. Takk for oppmerksomheten.
×
×
  • Create New...