Jump to content

startelver

Medlemmer
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Recent Profile Visitors

2001 profile views
 1. Tror ikke det er syre i moderne batterier.
 2. Her var det livat ja, holder meg til et annet forum som jeg ikke har lov til å nevne her. Men lykke til videre
 3. Gammel tråd, men jeg har nettopp kjøpt et Biltema-batteri og tatt det med på bussen. Fraktet det i en trillekoffert. Gikk fint det, tåler såpass.
 4. Da er jeg tilbake igjen etter en liten pause. Trivelig å være her. Savner alle dere fra VGD, men godt vi kan møtes her av og til.
 5. Hvorfor er dere blitt så ville her? Hva er dette for noe? FD nede?
 6. Tipper at eldre mennesker har en tendens til å svare alle som ringer, som de er vant med så blir fort noen kroner av det.
 7. I receive you loud and clear. Over.
 8. Jeg gikk inn og sjekket og den har stått på hos meg hele tiden, som standard siden jeg kjøpte telefonen (Samsung S10) Så den hindrer ihvertfall ikke +44 og spoofing i Norge.
 9. Det er tydeligvis lettere å spoofe i UK. siden 99% av oppringningene er +44.
 10. Hvor mange nye +44 nummer er det mulig å få tilgang til av disse spammerne hver uke? Betaler de ikke noe for nummerne? Jeg mistenker at det er indere eller russere som kjøper opp tusenvis av nummerserier i UK. Forrige uke blokkerte jeg ca 40 nye nummere, i dag har jeg så langt fått 2 nye . Helt spinnvilt. Derfor ønsker jeg å blokkere utlandet helt.
 11. Kan noen hjelpe meg , jeg blir nedringt fra forskjellige +44 nummer hver eneste dag, det må da finnes en blokkeringsløsning for utlandet? Har Android.
 12. Det er tomt her, men liv et annet sted. Godnatt.
 13. Jau jau jau , nå er det snart jul.
×
×
 • Create New...