Jump to content

Ljot

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Mener å huske at det var en litt bekymret katt som har blitt fotfulgt av vonde drømmer hver natt etter denne uhellige sammenkomsten
 2. Jaja, Kent. Det må være sant det som sies. More beauty than brains.
 3. Det er en av oss. Her er resten av slekta. Ganske ustabil gjeng.
 4. Det tredje alternativet hvis navn etter sigende ikke kan nevnes ser riktig så bra ut. Som VGD med old school layout og friordveksling. Jeg kommer til å være der.
 5. Det en respektabel alder som unnskylder mye. Hvordan er gikten?
 6. @E.T. det går over min forstand at du klarer å lese en 22/7-referanse ut av min morbide fascinasjon for VGD’s langsomme og selvpåførte dødsleie.
 7. @TitanSable det er ikke annet å si enn at du setter gaffelen nådeløst presist i det verkende såret. Nye VGD har så langt vært som å se en litt sliten gnu vakle seg over en elv full av krokodiller. Man vet det vil ende ille men følger med, drevet av morbid fascinasjon.
 8. Det høres ut som et skogsfuglterreng, ikke rypeterreng. Det betyr nok en del. Ellers er det et par nøkkelspørsmål for å kunne si noe om prissetting. Er det snakk om eksklusiv leie av terreng hele året? Hvordan er terrenget? Lett tilgjengelig eller gaupete, bratt og fælt? Hvilke biotoper er det der? Hvor mye fugl felles i løpet av en sesong og hvilke arter? Finnes det hare? Når det gjelder disse rådyrene, er det fellingsløyver på eiendommen eller er eiendommen med i et vald som er stort nok til at det er mulig med kvotefri jakt der? Og til slutt, hva har du blitt tilbudt og hva får du betalt i dag? Snakker vi om småpenger eller femsifrede beløp?
 9. Hovedinnvendingen må være at et slikt belønningssystem som det du skisserer vil være statlig administrert. Du er inne på det selv, nasjonalt register og unike brukere som en logger seg på med. Og da vil de fleste av oss etter å ha tenkt seg litt om heldigvis være svært skeptisk til en slik ide. Det kan virke uskyldig og jeg ser at forslaget ditt er godt ment. Men det å la staten samle inn, lagre og ikke minst prosessere slike mengder data om en selv er ikke en god ide. Det er, som påpekt av andre, første skritt på veien mot Kinas 'social credit'-system. Og dit vil vi vel ikke?
 10. Det er ingenting som tyder på at 'VGD-moderator' er en stillingstype eller så mye som en bifunksjon i andre stillinger innenfor VG-huset. Knapt nok utenfor. De av dere som ikke har vært der før bør ta seg en tur til VGD og sjekke ut noen av politikkforumene for eksempel. Dere vil bli skremt. Det er ingen kontroll overhodet, ingenting som tyder på eksistensen av en fungerende moderering. Synergier i slike prosesser er spennende ting. Best case scenariet er at modereringen av VGD tar opp i seg det dere gjør her på forumet. Blir det tilfellet så kan det muligens hende at VGD gjenoppstår som noe annet enn et møtested for troll og gjørmebrytere i tiden som kommer. Det omvendte alternativet, at diskusjon.no vil bli behandlet slik VGD har blitt behandlet frem til nå - det bør dere helst ikke tenke på hvis middagen skal holde seg rolig på plass...
 11. Altså... det er jo litt utgjort. Når jeg etter tolv år fikk nok og logga meg av VGD for godt så kommer de pinadø luskende etter meg uken etterpå og kjøper dette forumet. Knapt nok fått tid til å begynne å grave meg et hull her, så kjenner jeg lukta av Schibsteds hihunder med sine korte og utilstrekkelige bein. Det er ikke rart en stakkars grevling føler seg littegranne sommerdeprimert. Men hvorfor er vi gamle VGD-brukere så skeptisk til dette da? Det er, som andre har vært inne på, det at VGD har svært lite å skryte av de siste årene. Forumet VGD, slik det fremstår i dag, er en automoderert trolle og stalkefest. En gjørmepøl der eierene har absolutt ingen kontroll. Overhodet. Og dette er en utvikling de har blitt tydelig advart mot over en periode på mange år. I hundrevis av innlegg blant annet i tråder der de selv ber brukerene om råd og tips til forbedringer. Likevel gjøres det ingenting. Egentlig mindre enn ingenting, hvis vi skal se på den siste tidens meningsløse automoderering. VG har rett og slett et stort troverdighetsproblem som forvalter av diskusjonsforum. De nye eierene deres har svært mye å bevise og en lang vei å gå før de kan gjøre seg fortjent til deres, brukerenes, tillit.
 12. Er det her man får sin asylsøknad behandlet?
×
×
 • Create New...