Gå til innhold

startelver

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av startelver

  1. Det er jo den veien det går. Frittalende forum er en saga blott.
  2. Vi som vet, vi vet. Det beste er vel at diskusjonsforumene utfyller hverandre. Dette er et reklamefinansiert forum med rike eiere. FD (Fridiskusjon) derimot er privateid og har foreløpig ingen reklameverdi men blir sponset av medlemmene og har en lettere type moderering. Hva som blir postet er vel ganske likt, med flere utdypende temaer på FD. Rent designmessig er dette forumet best så lenge man ikke endrer det til noe annet.
  3. Flotte greier, da er det vel fritt frem innenfor visse grenser. Det er forskjell på spam og nevne andre forum og nettsteder av og til. Men nå overtar Egmont og de har sine retningslinjer, kjenner ikke godt nok til Kvinneguiden egentlig.
  4. Det har vært kraftig moderering på VGD ihvertfall etter at Maximo overtok driften. Så kan man være enig eller uenig i den type moderering. Personlig synes jeg at man kan nevne konkurrerende forum uten at det skal få konsekvenser. Vi har jo Kvinneguiden.no som har eksistert i over 20 år, de fortsetter på som før, ikke bare kvinner der inne forresten. FriDiskusjon tok med seg flere av brukerne fra VGD etter omleggingen, og en del av de havnet her på Diskusjon.no. Synes vi skal være åpne og ærlige på det.
  5. Det var forumformatet som ødela VGD og fikk brukerne til å slutte å poste der. Uansett om det var en ventet nedgang eller ikke. Så lenge forumformatet her ikke endres regner jeg med faste brukere fortsetter her, i tillegg til FD som mange bruker.
  6. Snakk om fiaskoløsning etter at Maximo overtok VGD. Tenk å utvikle verdens dårligste plattform og få betalt for det attpåtil.....
×
×
  • Opprett ny...