Jump to content

poffer

Medlemmer
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://folkungen.se/arise-ab-over-en-miljon-i-forlust-per-vindkraftverk/
 2. Joda. Hele greia omhandler leken om det såkalte grønne skiftet. Den samme leken som nå medføre et ragnarok i vanlige folks pengebøker. Husk at det ikke bare er våre egne strømregninger vi blir å slite med i vinter. Vi må i tillegg betale strømregningene til alle som dyrker, produserer, utøver tjenester og driver butikkene som selger disse produkt- og tjenestene - i form av økte priser.
 3. Dette samtidig som Europa peiser på med gass og kullfyrte kraftverk for å produsere strøm. Til og med i det totalt virkelighetsfjerne Sverige har de fyrt igang oljekraftverk for å produsere strøm. Er det noe denne vinteren kommer til å vise oss, så er det at "grønne skiftet" er utopi, og kun noe som svimlerne og tilkarrings-industrien er tilhengere av. Totalt urealistisk PK svimmel. Edit: For de av dere som ønsker å følge med på nyheter om dette tema fra virkelighetens verden, så bør dere sjekke ut pepsigro på Twitter, og Kjell Erik Eilertsen på Facebook.
 4. Er like sannsynlig som at MDG kommer til å foreslå momsfritak på dieselbiler under valgkampen høsten 2025.
 5. Enig at det ville vært tåpelig å forfølge noe slikt, men det betyr jo ikke at vgd ikke kan komme til å gjøre dette?
 6. Aner ikke, men hvem husker hva man "aksepterte" for mange år siden når man opprettet bruker på vgd.
 7. Spørs vel helt hva som stod i vilkårene, og som man aksepterte når man opprettet bruker på vgd?
 8. Eks trådstart i "Baneheiadrapene" + "Biden-administrasjonen" (Jeg driver ikke og leker forum-politi for vgd, men tenker at det hadde vært kjedelig for et nystartet forum å få problemer med VG pga brudd på "copyright") Mvh
 9. Skremmer? Trusler? Ta å pust med magen, og slapp helt av. Kom bare med et velmenende råd. At VGD har tillatt at det ble publisert "kopiert" materiale på deres forum, trenger jo ikke nødvendigvis å bety at de ikke kommer til å reagere på at noen poster innhold som er kopiert fra dem. Dette er hva som står skrevet om dette tema på VGD: "Kopiering av materiale fra VGD for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale".
 10. Er i tenkeboksen, og har derfor ennå ikke opprettet bruker på det nye "alternativet til VGD". Har dog sett meg litt rundt, og ser at det i enkelte tråder er publisert innhold som ser ut til å være hentet/kopiert fra VGD. Ifølge VGD's regelverk, så er det ikke tillatt å kopiere materiale fra VGD - for å bruke på annet sted uten avtale. Etter hva jeg har fått med meg, så er VGD veldig på hugget med å slette henvisninger/hint om hva det nye forumet heter, samt utestenger brukere som har publisert slike. Kan jo godt være at VGD gir beng i at det er kopiert enkelte ting fra dem, og publisert på dette nye forumet - men hvorfor risikere en "copyright sak" fra VG når man kan og bør unngå dette. Foreslår derfor at de av dere som også måtte ha en brukerkonto på det nye forumet, løfter denne mulige problemstillingen før det er for sent.
 11. Ok, men som nevnt ovenfor, så tror jeg ikke du finner noe i denne prisklassen som har et suverent kamera. Ser at det er flere som kjører tilbud på galaxy S20 FE 5G, og som vel iflg tester skal ha et godt kamera. Billigste på prisjakt nå er "bare mobil" med 6540,-
 12. Elkjøp har oneplus 8t til 5555,- veldig god telefon. Tror ikke du finner så mange andre nye android telefoner i prisklasse 4-5 tusen, som har noe særlig bedre kamera enn 8t. Hvilken oneplus tlf har du hatt tidligere?
 13. Har hatt 8'ern og har nå en 8t. Sistnevnte er etter min mening en bedre telefon enn den første. I motsetning til FogMan, så synes jeg at skjermen på 8t er best av disse. Kan kanskje være pga at jeg ikke synes noe om kurvede skjermer. Lysstyrken merket jeg ingen forskjell på. Mener også at batteriet varer lenger på 8t, i tillegg til at den også lades mye kjappere. Synes også at 8t tar litt bedre bilder - og da spesielt under dårlige lysforhold. Lydmessig så er de veldig like. 8t har kanskje litt bredere lydbilde i tillegg til å ha litt høyere volum, men dette kommer vel kanskje litt an på ørene som hører. Hadde valget stått mellom en av disse, så hadde jeg gått for 8t.
×
×
 • Create New...