Jump to content

Titaanzink

Nye medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Det er ingen som har sagt at det er unormalt å konkurrere i bikini. Såfremt det er hensiktsmessig å konkurrere i bikini (altså ikke i de fleste vinteridretter eller idretter som krever spesiell beskyttelse) så burde det være åpent for å kunne velge dette for de som ønsker. Det er heller ikke unormalt å konkurrere i shorts eller tights. Valgfrihet eksisterer i mange idretter, inkludert friidrett og strandvolleyball.
 2. Den kanaljen nederst i høyre hjørne; er den inngiftet eller er det snakk om albinogrevling?
 3. Det er sikkert noen som kunne tenke seg å tvinge langrennsjentene til å konkurrere i bikini også. Jeg syns fortsatt ikke det er noen god ide.
 4. Pussig at du trekker frem disse idrettene som eksempler all den tid ingen av dem pålegger utøverne å stille i bikini. Det er faktisk valgfritt. At noen utøvere velger å konkurrere i bikini betyr ikke at det er noen god ide å tvinge andre til å gjøre det. Valgfrihet er stikkordet.
 5. Ekteskapsloven er først og fremst en juridisk kontrakt. Den regulerer en del vanskelige samlivsspørsmål vedrørende eiendom, plikter og rettigheter vedr. barn osv. Hvis vi skal åpne for flere enn to parter i et ekteskap så må store deler av loven skrives om. Dette er jo selvsagt ikke umulig å få til men det vil medføre store kostnader og mye tid. Støtte for og ønske om utvidet ekteskap ser man først og fremst fra enkelte religioner / trosretninger som alle preges av ubalanserte maktforhold i partnerskapet. Det har overhodet ingen hensikt å bruke tid og penger for å tekkes sære religiøse menigheter som ønsker å lovfeste sin undertrykkelse av kvinner. Den dagen det er reellt behov for endringer fremmet av tilstrekkelig mange polyamorøse grupper i befolkningen kan det vurderes å innføre endringer.
 6. Tror ikke Horneland er den verste midlertidige treneren vi kan få. Stort dårligere enn Kåre kan han vel knapt gjøre det så det er ikke krise om han leder laget resten av sesongen. Slett ikke sikker på om han er riktig mann på sikt dog. Jeg liker Kåres fotballfilosofi og system men han har ikke overbevist meg om at han er kapabel til å innføre disse i en ny klubb med nye og unge spillere. Derfor var han ikke noen favoritt hos meg før han ble ansatt og jeg er heller ikke lei meg for at han nå er borte. Nå bør vi unngå fristelsen til å ansette noen utelukkende for å redde plassen. Det vi trenger er en trener som har vist at han kan bygge kultur for morsom fotball fra grunnen av. Kjetil Knutsen er i så måte perfekt men ingenting tilsier at han skal ønske å komme til Brann nå. Derfor mener jeg vi bør gå for hans arvtager i Åsane, Morten Røssland. Steffen Landro kunne jo vært en morsom outsider. Tror han har lynnet til å være Branntrener men ikke like sikker på om han har evnene. Hadde nok uansett blitt underholdende. Håper ikke det blir en eller annen obskur danske.
×
×
 • Create New...