Gå til innhold

Stor tabbe på jobb, returnerte for mye penger...


amw

Anbefalte innlegg

Hei, vil først bare gi en stor idiot varsel før dere leser dette.

Jeg jobber på Rema 1000, er ny (2 uker inn), sitter i kassen hele dagen og har arbeidstrening gjennom NAV. Det var ganske sent på dagen og lang kø. En dame sa at hun hadde kjøpt 4 kjøttdeig forrige uke for full pris når de egentlig bare var på halv pris. Så jeg skulle fikse dette. Jeg forstår ikke dette selv, men hun sa hun betalte 135kr. Jeg spurte om det var for hver, hun sa ja kanskje bare på kødd eller noe sånt.. Altså, jeg har aldri i mitt liv handlet sånn mat, og har null peiling på hva sånn drit koster, ja skjønner nå det ville vært sinnsykt mye, men tydeligvis fungerte ikke hjernen min så jeg ganget det med 2, og returnerte 270kr. Hun skulle egentlig bare ha 70. Men jeg ha henne 270, så gikk hun. Det gikk så fort. Det var bare litt etter jeg begynte å tenke hele dagen på hvor dum jeg var, og at det ikke kunne stemme. Ikke bare det men jeg returnerte ikke på riktig måte heller, burde sikkert slått inn kjøttdeiget men jeg tok bare prisen fordi hun ikke hadde det med seg, det var mye kø og jeg ble stresset. Så nå er det helg og jeg blir jævlig nervøs for neste uke.

Det tredje dumme tingen jeg gjorde var å ikke levere inn kvitteringen for den returen, og jeg tenkte at jeg skal late som jeg rotet den vekk eller noe sånt. Men all retur og sånt jeg gjorde blir nok sikkert registrert og de kan nok se det på dataen? Har tenkt mye på hva jeg skal gjøre, men er ikke sikker. Kunne jeg bare glemt det og late som ingenting skjedde? Eller skal jeg bare innrømme alt, at jeg var dum til sjefen og kanskje betale 200kr tilbake? Tenkte også på å bare gi 200kr fra mine egne penger, og lyve om at jeg bare ga henne 70kr etter jeg gjorde en tabbe på returen, også dermed si at jeg glemte jeg å ta ut de 200 kronene fra bukselumma og si ifra før jeg gikk hjem. Har også bare tenkt å si opp altså. Eller bare unnskylde meg selv for å være rotete siden jeg er ny og at jeg ikke husker helt hva som skjedde. Jeg vil egentlig helst bare unngå at sjefen min blir sur. Det skal i det minste ikke være mye avvik fra kasseoppgjøret, men om de leser min retur fra loggen eller noe sånt, er det som bekymrer meg så sykt mye. At jeg som feil returnerte 270kr uten å i det hele tatt registrere hva det var for noe. Jeg tenker selv at 200kr egentlig ikke er så mye for butikken, men hvis det er noe de ville funnet ut, må jeg gjøre noe, og jeg har ikke tenkt å jukse heller. Hva mener du er det beste jeg gjør?

Endret av amw
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville ha sagt ifra, akkurat slik du skriver det her. Alle kan gjøre feil, og det kan også sjefen din. Slik du framstår her, er du ydmyk for feilen du har gjort. Den holdningen hjelper for å rette opp feilen du har gjort.

Endret av Riktig Lønn
Skrivefeil
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Okei, takk for svar, jeg skal si ifra. Men hva skal jeg si angående kvitteringen? Den har jeg faktisk klart å rote vekk nå, husker jeg bare lå den i lommen min og ikke i esken hvor alle retur kvitteringene skulle ligge. Skal jeg bare si at jeg ikke vet hvor den ble av? Hadde i alle fall tenkt å si at jeg sparte den for å si det til han på mandag, siden sjefen min faktisk ikke var på jobb da det skjedde, og kanskje dekke det med en 200 lapp..
Endret av amw
Lenke til kommentar

Si at du har klart å miste den. Som sagt tidligere så bare si det som det er, og siden det er sånn som det er er du villig til å dekke tapet fra egen lomme. Du har vært en rotekopp, men bedre det enn å bli sett på som en tjuvradd. Si fra så fort det lar seg gjøre og bare si det som det er ?

Lenke til kommentar

Bare fortell sannheten så løser deg seg og du slipper å betale. Folk gjør feil og det er ikke verdens undergang, så lenge man forstår hva som skjedde og hva man kan gjøre for å unngå at det skjer igjen:) har selv gitt ut opp mot 500kr for mye og for lite, hatt tidligere kollegaer som har gitt ut over 1000kr for mye også :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...