Gå til innhold

Den store Windows 10-oppdateringen ble stanset fordi den slettet filer – Microsoft ruller den nå ut igjen og lover endringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle ikke forundret meg at om 2 minutter så komme det tweets i fra Trump, om at dette må det være russerne som står bak. Russerne har infiltrert Microsoft også nå?

 

Fa*n altså artikkelskribent, er det så sjukt vanskelig å nevne hvilken KB dette nå gjelder da? ER jo f*en meg ikke så enkelt å holde styr på alle disse uregjerlige oppdateringene av 2018 heller.

 

Er jeg blitt forsøkskaninmat / forsøksrotte for Microsoft nå da, helt ufrivillig? Denne oppdateringen står å ivrer som en ivrig hund på min maskin i disse dager.

 

Er jeg en av de tidlige eksperimentutrullede kandidatene som er plukket ut?

 

 

post-30484-0-65183500-1542115483.jpg

Endret av G
Lenke til kommentar

 

Fa*n altså artikkelskribent, er det så sjukt vanskelig å nevne hvilken KB dette nå gjelder da? ER jo f*en meg ikke så enkelt å holde styr på alle disse uregjerlige oppdateringene av 2018 heller.

 

Jeg la den inn sent i går kveld. Den jeg fikk, het KB4467708. Nå har jeg build 17763.134.

Eneste nyhet foreløpig er at LibreOffice har sluttet å virke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

1) De fjerner ikke og endrer på oppstart / standard prgrammer (tok ikke engang vekk Classic Start Menu) !!! Bra!

2) Tittel-baren i Firefox er messed-up igjen (feil farger på knappene oppe i hjørnet (hvit bakgunn blant annet)

Ellers gikk det uvanlig mye bedre (mindre å rydde opp etterpå) en det pleier. Fortsett sånn!

Lenke til kommentar

OK. Problem detected. Etter første omstart fnner den bare min skjerm nummer to (som står står i DVI porten). Ikke hovedskjermen (som står i DisplayPort). Nvidia skjermkort. Hvis jeg booter i safe mode DA finner den hovedskjermen (som står i DisplayPort). Er det noe tull med den nye versjonen og Nvidia driverne (hvorfor er det alltid noe med skjermdrivere)?

Lenke til kommentar

Hva med å gi brukere mer kontroll over Windows Update...? I Windows 7 kunne man skjule/ignorere oppdateringer man ikke ville ha installert. Det blir jo vanskelig nå som Microsoft baker inn alle oppdateringer inn i èn pakke.

 

Om man gjør det så risikerer man at masse brukere sitter med versjoner som er "End of Life" og dermed en sikkerhetsrisiko i seg selv. Windows 10 Home og Pro kjører på 18 mnd lifecycles nå. versjon 1703 var EoL 9.okt 2018

 

Kilde: https://support.microsoft.com/nb-no/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

Lenke til kommentar

Synes forresten disse bruker folderne er unødvendig kompliserte. Har prøvd å flytte dem til en annen disk, men applikasjonene ser ut til å drite tynt i det.

 

Noe jeg har missforstått?

 

Det er jo avhengig av at applikasjonene du tenker på bruker lagringsstedene, og ikke er hardcodet til foldere som c:\brukere\bruker\Dokumenter f.eks?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...