Mannen med ljåen Skrevet 13 timer siden Skrevet 13 timer siden Spaghetti med pizzasaus og kjøttboller. 🍝 2
Krig og fred Skrevet 12 timer siden Skrevet 12 timer siden 20 hours ago, xRun said: Da var airfryer-pizzaen innabords, jeg gikk for ekstra kjøtt med restene av provence-krydret lammestek skåret i smått, og ekstra ost over. 180 grader i 12 minutter, da tok jeg den for at den ikke skulle bli svidd. Kjørte pizzaen et minutt i mikroen først for å smelte osten litt slik at den hang bedre og ikke ble blåst vekk inni fryeren. Osten ble gylden og god, fin rundt kantene etc, varm og god inni, bra konsistens, men bunnen ble ikke sprø. Det ble vel ikke helt slik jeg forestilte meg. Nå hadde jeg dette stående på sånn papirgreie i airfryeren, og jeg tenker dette bør kanskje stå på rist neste gang, sånn at det blir litt varm trekk under også og at bunnen kanskje da blir sprø. Dette er rett ut av fryeren etter 12 minutter, før krydder etc. Sorry hvis du allerede har svart på dette, men er dette hjemmelaget pizzabunn eller frossenpizza? 1
xRun Skrevet 12 timer siden Skrevet 12 timer siden Krig og fred skrev (34 minutter siden): hjemmelaget pizzabunn eller frossenpizza? Grandiosa som bunn, ekstra fyll oppå. 1
Krig og fred Skrevet 12 timer siden Skrevet 12 timer siden Ok, trodde først du hadde bakt deig selv Problrmet tror jeg uansett er at det var for trangt i kurven, @xRun 1
xRun Skrevet 12 timer siden Skrevet 12 timer siden (endret) Krig og fred skrev (6 minutter siden): for trangt i kurven, @xRun Nja, det var rikelig plass (6.2 liter fryer, kun en kvart grandis). Jeg tenker manglende luftsirkulasjon under fordi den lå rett på papiret, som både skjermet bunnen helt for luftstrømmen og hindrer fuktighet å unnslippe derfra. Hadde antagelig blitt bedre på rist. Endret 12 timer siden av xRun 1
Karltorbj Skrevet 11 timer siden Skrevet 11 timer siden Jeg og kompisene, skal spise pinnekjoett foer landskampen. 4
logaritmemannen Skrevet 10 timer siden Skrevet 10 timer siden Duriello skrev (2 timer siden): Ikke undervurder viktigheten av en perfekt deig. 👍 Paien så meget digg ut. 🤤🤤 Skal arbeide med deigen også 👍 Jeg har ikke så mye erfaring med pai, så én ting om gangen 1 1
Salvesen. Skrevet 10 timer siden Skrevet 10 timer siden Karltorbj skrev (57 minutter siden): Jeg og kompisene, skal spise pinnekjoett foer landskampen. Nyt! hadde ribbe lunsj i fra Egon i dag og nå blir det FirstPrice bizza baguetter til kvelds. Herregud jeg savner pariser baguettene en fikk i fryseren før! FP er ok men langt i fra det samme😭 RIP😅 2
xRun Skrevet 9 timer siden Skrevet 9 timer siden (endret) I dag ble det andre halvdel av pizzastykket jeg lagde i går, fordi jeg vanligvis spiser litt små porsjoner. Varmet i airfryer på rist denne gangen, som nesten helt fikset den myke bunnen. 5 minutter på 180 grader, som er litt under halvparten av tiden det tok å steke den i går. Tidligere har jeg pleid å varme disse stykkene i mikroen, som da vanligvis resulterte i en mykere konsistens. Endret 8 timer siden av xRun 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå