Gå til innhold

Endelig fri data abb. Chili mobil starter ballet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tolker det dit at de sier det er greit, men at det egentlig er ment for egen mobil. Altså det kan fint brukes i router.

 

Du har angrerett så du får testet.

 

 

 

Synes dette var merkelig svar fra support  -snakker de med 2 tunger ?- da blir  det surr  her ....  når de ikke kan  forholde seg til  det de selv mener  er riktig   . jeg  vil  også  ha det  slik  at  jeg  kan  bruke  router  og  surfe  med  PC  ,   ser at mitt eget  dataforbruk   pr  mnd  ligger  på mellom 50-100  gb   , så skjønner egentlig  ikke  at  de  skal  være  nødt  til  å sette begrensning  på en  enhet   pr. abbonementet ?   håper at dere gir lyd fra dere når  dere ser at det funker   med  router !

 

holabaloo

Lenke til kommentar

 

 

Jeg skal gi svar så fort jeg har portert. Venter på at ting skal skje

 

Har du portering i dag?

Dessverre nei. Jeg har ikke engang fått bekreftelsesmail fra Chilimobil. Men jeg har fått tilgang til tv2 sumo nå. :p

 

 

 

Ah, da så  :) Jeg porterer til dem i morgen klokken 11 så får tatt en kikk selv men ville bare høre om det var noen som visste om MineSider var blitt bedre enn ryktet tilsier hos ChiliMobil. 

 

Forøvrig så får man ikke bestillingsbekreftelse per e-post fra dem. Når du fikk e-post om at TV2 Sumo var aktivert så var det samtidig som de gjorde de klar og sendte ut simkortet, porteringsdato står i velkomstbrevet som er vedlagt simkortet.

Lenke til kommentar

Har også hørt at "Min side" er ganske dårlig. At appen bare har 3 knapper hvor 1 av dem er "Logg ut". Likevel synes jeg det er verdt det med tanke på all dataen jeg får. Om du ikke er helt ræva på teknologi og slikt, så går det nok fint. Men om du ikke har gjort ting før, så blir det kanskje litt vanskelig med tanke på at hjemmesiden og appen deres er ganske dårlig lagd iforhold til andre operatører. Bestilte igår, så håper på og få simkortet i postkassen om et par dager. Blir spennende dette :)

Endret av Lord-
Lenke til kommentar

Dere som bestiller nå, husk at dere mest sannsynlig vil måtte betale for hele juni mnd hos din nåværende operatør. Det kan derfor være lønnsomt å nedgradere abonnementet til et billigere et, eller klare seg med kontantkort de første dagene i juni inntil porterimg er gjennomført.

Lenke til kommentar

Et par hundrelapper er ikke store krisen for de som ønsker en diger kvote. Det er jo folk som har vært vant til å betale klekkelig beløp allerede. Kan jo hende de tilogmed sparer penger selv ved portering. :)

Hovedandelen av de som bestiller dette abonnementet betaler nok fra 400 kr og oppover pr mnd. pr. i dag, men om noen vil brenne penger så gjerne for meg

Lenke til kommentar
Da ble jeg ChiliMobil-kunde med Fri data klokken 11 i dag og porteringen gikk smertefritt. Chili sin Minside var ikke rare greiene og appen ser ikke ut til å fungere utover at jeg får logget inn men den viser bare blankt i alle feltene som egentlig skal ha litt innhold.

 

post-13363-0-62107600-1527759848_thumb.png

post-13363-0-01393300-1527759861_thumb.png

post-13363-0-59592200-1527759811_thumb.png

post-13363-0-88934900-1527759825_thumb.png

 

Utover det så fungerer mobilen som den skal med god dekning via Telia men uten 4G Tale og Wifi Tale som forventet, selv om man kan aktivere dette i menyene da iPhone X'en min tror jeg bruker Telia.

 

Så nå er Youtube, Netflix og Amazon Prime satt til å spille av innhold med høyest mulig kvalitet over mobildata, podcastspilleren min til å laste ned og streame over mobildata, Google Foto til å ta backup over mobilnett og Spotify til å streame med "Extreme"-kvalitet.

 

Deilig!  :w00t:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

Noen som vet om de har 4G+? Og støtter iPhone 7 4G+?

Ja, det gjør den. Men jeg husker ikke i farta hvor mange carriers den kan håndtere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...