Jump to content

Krokan

Medlemmer
 • Content Count

  960
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har sendt inn klage. Det optimale for meg har egentlig vært å kunne tre ut av avtalen vederlagsfritt. "Måtte" ha fiber i boligen, og eneste løsningen var å opprette et enkeltpersonforetak og bestille bedriftsabonnement. Blodpris fra før av (1790 + mva pr mnd for 100/100 linje), prisøkningen nå er 100 + mva. Nå har derimot det lokale e-verket bygd ut fiber her jeg bor. Godt det bare er litt over et halvår igjen av bindingstiden hos Telenor.
 2. Jeg tolker den andre setningen slik at prisøkning i bindingstid kun kan foretas "dersom endringene skyldes forhold utenfor Telenors kontroll, herunder endringer i offentlige avgifter, vedtak eller prisøkninger fra underleverandører." I følge brevet jeg fikk er årsaken "høyere kostnader knyttet til din bredbåndstjeneste".
 3. Spørsmålet gjelder bedrift, men fant ikke noen bedre gruppe 🙂 Har Bredbånd Fiber fra Telenor Bedrift, er fremdeles innenfor bindingstid, og har mottatt varsel om prisøkning. Kan de gjøre det? I betingelsene står det følgende: https://www.telenor.no/binaries/bedrift/vilkar/Alminnelige vilkår for bedrifter 2018 v2.pdf
 4. Har i dag et fiberabonnement fra Telenor Bedrift. Bindingstiden går ut om noen måneder og ønsker i denne forbindelse å bytte til et fiberabonnement fra Telenor Privat siden disse er mye billigere. Har hatt en runde på telefon med Telenor der jeg ble satt frem og tilbake uten å få svar på om dette var mulig, og til slutt ble linjen brutt. Telenor har etter det jeg kjenner til ingen privatkunder i området, og når jeg søker på adressen min så står det at de ikke tilbyr fiber her, men siden fiberkabelen allerede ligger innlagt så tenkte jeg kanskje det var en mulighet. Noen som har kjennskap til dette, eller som kan sette meg i kontakt med noen som har det i Telenorsystemet? Vanskelig å komme forbi 1.linjesupport på telefon virker det som.
 5. https://prepaid-data-sim-card.fandom.com/wiki/Denmark
 6. Talkmore kontantkort? Fast pris pr. dag (noe stiv men...) Brukte dette før jeg fikk fiber, fungerte rimelig greit, lastet ned over 1TB pr mnd på det meste.
 7. Du må nok se til utlandet. Elisa.fi, voxi.co.uk, vodafone.ie og vodafone.es er gode utgangspunkt. Kommer litt an på hvor mye data du trenger.
 8. Tror dette fungerer fremdeles hos både Telenor og Telia hvis du bruker riktig APN
 9. Hva med bare å ta telefonen, er du reservert for telefonsalg så gir du dem en skikkelig skyllebøtte, og evt. rapporterer dem til Forbrukerombudet.
 10. Finner mye på finn.no Personlig synes jeg routerene fra Netgear er bra, f.eks denne https://www.finn.no/198833664
 11. Happybytes er jo den operatøren som har mest edruelige priser nå man kommer utenfor EU.
 12. Var det inntil nylig, tilbudet kommer nok tilbake om en tid.
×
×
 • Create New...