Jump to content

Krokan

Medlemmer
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En annen bieffekt som muligens kommer fra VoLTE er at samtaler som kommer fra Ice-kunder aldri hører meg, men når jeg ringer tilbake til dem så fungerer det som normalt.
 2. Xiaomi Mi 8. Om det er vanlig vet jeg ikke, men jeg blir alltid fakturert for litt mobildata. Har to simkort i telefonen, og simkort 2 benyttes til data, derfor lett å se det.
 3. Er vel fordi det ikke er offisielt støttet. Ser f.eks at det faktureres datatrafikk på mitt Happybytes abonnement under VoLTE-samtaler.
 4. Prøv å tast inn følgene kode så skal du kunne velge VoLTE og VoWiFi på Xiaomi telefoner Use these codes in the dialer:VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#*
 5. Masse routere som kan flashes med alternativ firmware, sjekk ofmodemsandmen.com Kanskje du har en liggende allerede.
 6. Sjekk finn.no Kan gjøre gode kjøp på slikt der.
 7. Står vel 9,5GB pr dag i prislisten til Talkmore ja, i praksis er det 150GB (før de struper til det ubrukelige)
 8. Kjøp en brukt router på finn.no, og et kontantkort eller to fra Talkmore. Da har du internett for 49 kr dagen. Strupes når du passerer 150 GB, så derfor kan det være greit å ha flere i reserve.
 9. Hva gjør dette interessant i forhold til Happybytes Flex til 70 kr pr mnd?
 10. Det er store forskjeller fra land til land. Selv har jeg telefon med plass til to simkort. Til mobildata bruker jeg et utenlandsk simkort og sparer til dels veldig mye på det.
 11. Har låst opp bootloader på alle mine Xiaomi telefoner og lagt inn Eu-rom fra xiaomi.eu. Har aldri hatt problemer med at apper ikke virker
 12. Tja, antar det er standardpakken for Telenor fiber bedrift, står dette i bestillingen Teknisk tilleggsinformasjon: · Faste IP-adresser: One Fixed IP Address · SLA: 2.1 · Wi-Fi:
 13. Nærmer seg oppkoblingsdato for fiber fra Telenor Bedrift. Bruker for det meste utstyr fra Ubiquiti, og har i den forbindelse lagt inn en bestilling på Dream Machine Pro. Vil det være en grei sak å sette fiberkabelen rett i denne, eller må jeg benytte det tilsendte utstyret fra Telenor (Cisco C1111-8P). Når jeg sjekker hva denne routeren koster i nettbutikkene så må den vel egentlig være state of the art? Muligens dumt å svi av i overkant av 5000 kr da på Dream Machine Pro da? Unifi Cloud key kjører jeg på en ekstern server pr. i dag, og ser ingen spesielle fordeler med å flytte dette til DMP.
 14. Hva er egentlig poenget? Du skriver jo at du får 200 Mbit/s nedstrøms på Telia sitt mobilnett, hva skal du som privatperson med mere fart, bortsett fra skrytefaktoren? Om det er for å dele nett med hele nabolaget så kan jeg forstå det, men som enkeltindivid ser jeg ikke helt den praktiske nytten.
×
×
 • Create New...