Gå til innhold

Ny trend: Nå vil amerikanere vil ha ubehandlet vann


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men når man ser på hva slags folkeslag som klarte å få Trump som president så er jo ikke dette overraskende, amerikanere har vært dumme siden tidenes morgen og de blir bare dummere og dummere for hvert år som går.

De som kjøper dette er ikke de samme som stemte på Trump. Disse folkene er venstreorienterte storby-snobber som antakelig også er vaksinemotstandere, og de stemte på Clinton.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Det er en grunn til at man skal koke vann når man er på tur i skogen eller andre steder. Hvis dette vannet er 100% ubehandlet så kan det være skummelt. Når de snakker om at "man får i seg sunne ting" så er det verdt å nevne at man kan få i seg alle de sunne tingene på andre måter som er tryggere.

 

Det er mange grunner til at levealderen og overlevelsesraten går oppover og en av tingene er ikke pga. at vi lar vær å passe på at vi ikke får i oss nasty ting.

 

Noen som har hørt om kalorifritt vann eller slankevann? Proof or it didn't happen;

 

 

 

Dette er feil, det er vaksiner som er grunnen til det.

 

Bedre drikkevann, sanitærforhold (innlagt vann og kloakk), antibiotika, medisiner, strengere krav til matproduksjon og så videre skal du ikke tenke på :)

 

Seriøst? Vaksiner er veldig langt fra eneste grunnen til at levealder og overlevelsesrate har gått og går oppover. Jeg regner med at det var en veldig dårlig spøk :)

 

 

Det var det, men vaksineselgerne mener vaksinene utryddet sykdommer. Det gjelder også sykdommene som var utryddet før vaksinen kom :)

 

Noen sykdommer er utryddet og den dag i dag finnes det ikke vaksiner mot disse sykdommene.

 

 

Jeg føler meg veldig trygg på at de som selger vaksiner ønsker å selge så mange vaksiner som mulig, og at det er i deres økonomiske interesse å rose produktet sitt så langt opp i skyene som mulig :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikke flaskevann en slags protest mot dårlig offentlig springvann?

Er ikke raw water en slags protest mot dyrt og dårlig (klorholdig, etc) flaskevann?

 

Hva med å bare fikse det første problemet, offentlig springvann, f.eks gjennom en beskjeden økning i skatter og avgifter? Problemet i USA er at sterke lobbyister tjener mer dyrt flaskevann enn den offentlige vannforsyningen omsetter for. Offentlig er billigere og dermed har de mindre å lobbyere med. Den generelle trenden er at desto mer penger man har å lobbyere med desto høyere er sannsynligheten for at man lykkes. Med andre ord, de som leverer de dyreste løsningene vinner fram på sikt. Stikk motsatt av liberalistenes idealistiske forestilling av et fritt marked.

Endret av Simen1
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det stemmer sikkert også for de som selger anntibiotika og vannrens, det betyr ikke at det er ineffektivt. Men hvem er det egentlig jeg lurer? Som om jeg har noen tro at fakta er relevant for deg. (eller noen vaksinemotstandere)

 

AtW

Jeg mener prinsipielt at mennesker bør selv kunne bestemme over egen kropp og at det på generelt grunnlag er feil å tvangsbehandle mennesker som ikke ønsker det.

 

Utover det vil jeg anbefale å være forsiktig til nye, billige og uprøvde vaksiner fra østlige land, f.eks. vaksinen norske barn fikk i fjor selv om den var under særlig overvåkning av Folkehelseinstituttet.

 

Og jeg vil også anbefale å undersøke komfort-vaksiner som skal hjelpe mot for eksempel kvalme eller forkjølelse.

 

Én ting er vaksiner mot livsfarlige sykdommer, det er noe helt annet med vaksiner mot ting som ikke gir varige mén eller skader.

 

 

 

Det er også påfallende at det er en korrelasjon mellom høy barnedødelighet og antall doser vaksine. Jeg mistenker at det er et antall doseringer med vaksine som er optimalt.

 

Noen mennesker tror at 1000 doser med vaksine er 10 ganger bedre enn 100 doser med vaksiner. 

Jeg tror dette er en forenkling som ikke stemmer helt med virkeligheten :)

Endret av IntelAmdAti
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Seriøst? Vaksiner er veldig langt fra eneste grunnen til at levealder og overlevelsesrate har gått og går oppover.

Sikker på at aldersforventning i 2017 følger identiske spor som 1970 eller 1990? Er du sikker på at forventet levealder vil øke og ikke reduseres?

 

Slik som ting ser ut nå, forventer jeg at den reduseres rimelig betraktelig i nær fremtid. Med mindre et mirakel skjer da og vi faktisk gjør denne verden til en bra plass.. Det var vel i USA levealder begynte å tikke nedover for ett år eller to siden, bare ett lite tikk.

Lenke til kommentar

Matvarehysteriet ’raw water’ har vokst fram i USA. Der vil forbrukere ha ubehandlet vann framfor det som kommer ut av springen. Ekspert kaller tendensen helsefarlig.

Dette har vel også noe med Amerikanernes reduserte tro på regimet som kontrollerer landet.

Endret av zeebra
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Skjønner godt at folk kjøper det, her i Berkeley smaker vannet altfor mye av klor etter min smak, enda folk sier det er verre andre steder. I min tid som journalist var det et poeng å få fram begge sider i en sak, men antar at digitale medier ikke stiller så høye krav, om de bare kan få ting på trykk... eh online.

 

 

Joa, det er mye klorsmak mange steder i usa, men dette er flaskevann/kjøpevann, man kan fint få det uten klorsmak og uten "raw".

 

AtW

Det er selvsagt rett. For min del digger jeg å drikke vann fra naturen i Norge, så skjønner godt at dette er et fristende produkt. Spesielt skadelig er det neppe. Om det er sunt er et annet spørsmål.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Vil du ha diare og kolera?

 

For dette er slik du får diare og kolera.

 

Folk klarte å overleve før i tida også. Ja folk klarer til og med å overleve ute i villmarken i dag

Gjorde de egentlig det?

Selvsagt "overlevde" mange en god stund, men faktum er at gjennomsnittlig levealder har økt jevnt og trutt i takt med økende forståelse for medisin og vitenskapelige fremskritt. Tror folk har en tendens til å romatisere hvor idyllisk og flott folk hadde det i gamle dager, mens livet i realiteten var svært hardt og ubarmhjertig for de aller fleste. Enkle ting som barnedødelighet, levealder og utallige dødelige sykdommer som rammet folk i alle aldre som i dag ikke engang er et tema da de enkelt forhindres eller behandles effektivt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Husker jeg skulle kjøpe litt drikkevann på halvliter flaske på Gran Canaria, også leste jeg ikke på flasken særlig, da jeg drikker både med og uten kullsyre uten problem. Men, det jeg ikke visste var at de hadde tilsatt kunstig søtningstoff, på vann. Det er det ekleste jeg har smakt. Altså "plain" vann med kunstig søtningsstoff, æsj  :hm:

Husker ikke om det var med eller uten kullsyre.

Endret av G
Lenke til kommentar

Jeg koker alltid vannet hjemme i vannkokeren før jeg drikker det. Stoler ikke på vannrenserutinene eller rør med rusthull som ligger under bakken, som det kommer dyreavføring og innvollsorm i.

 

De vise vil at du da koker vannet med lokk på  :wee:

 

Noen har teorier som ikke virker helt fjerne, men kanskje det skal litt til før det inntreffer; og det er at nedkokt vann konsentrerer opp alle de stoffene som er i vannet som ikke er vann. Som i og for seg virker fornuftig nok. Men man skal vel koke ned vannet rimelig mye før det blir ekstra konsentrert. Men kanskje i løpet av 5 - 15 år at det baller på seg med de ekstra mol med urenheter  :dribble:

 

En annen sånn infokilde, hevdet også at et så ekstremt grep som destillert vann ikke blir kvitt ting som klor. Til det så må man benytte kullfilter i tillegg. Men, så har man jo det igjen da, om kullfilteret tilfører vannet noe man ikke ønsker da (da blir det en evig runddans i såfall). Men i teorien så skal vel et kullfilter ikke forurense vannet med noe?

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...