Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har egentlig ingen opplevelse å nevne her, eneste jeg kan komme på må bli bursdagen til bestemora mi for noen år siden hvor vi var på en lokal kebab/burger/pizzasjappe og stefaren min uheldigvis tråkket på tærne mine etter at vi hadde satt oss og det ble skikkelig vondt pga. at begge stortåneglene mine har blitt inngrodde og jeg hadde en periode med vond tå pga. det akkurat da.

Har du slått deg så hardt at du fikk hjernerystelse noen gang?

Lenke til kommentar
Trippelure skrev (15 timer siden):

Ikke som jeg vet om, men mistenker det er noe skogfinnegreier på den ene siden av slekta mi. Har foreløpig vært for lat til å sjekke om det stemmer 🙄

Har du mange levende planter i hjemmet ditt? 

Ikke en eneste en. 

Hva er ditt favorittland å feriere i (utenom Norge).

Lenke til kommentar

At jeg har hemmelige krigsfantasier hver eneste dag. Spesielt i forbindelse med spising. En del av et matkick som har vært tilstedeværende i mange år.
Fantasiene kan være at jeg er en rådgiver fra fremtiden som tar styringen med Hitler, og vinner krigen. Hitler blir ofte byttet ut med en robot-Hitler som er helt lik, men som leder videre sånn som jeg vil. Mitt romskip og fasaliteter er rett ved siden av eller integrert på en avansert måte, med barskap og diverse, der jeg kan trekke meg tilbake og sånn. Den virkelige Hitler kan plasseres feks i NRK huset, i Usa e.l. og bidra med noe humor der.
Det er mange flere, og jeg har tendensen til å "angrip!" flere ganger sammen med en bit av brødskiva. 
Obs. Sorry nå tar jeg visst helt av her.

Hva er din mest vanlige fantasi?

Lenke til kommentar

At jeg bare smelter sammen med naturen og "forsvinner", eller bor i en jordhule i skogen. Gå tur i skogen eller fjellet, ved havet, ute i naturen et sted. Fantaserer om steder jeg har gått, ønsker å gå, planlegger å gå og steder i fantasiland i hodet mitt. Fantaserer om at jeg snakker med masse dyr jeg treffer og at jeg finner, treffer og lærer masse forskjellig.

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

Endret av Trippelure
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...