Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tatt en tur innom en kryptobank og rotet litt. Usikker på om jeg har nok teknisk kompetanse til et slikt inngrep. Det å rake inn kontanter er ikke like lett i dag, som det var før i tiden. Vanskeligere å omsette store kontantbeløp også. Men litt kan jeg jo samle inn. Sammen med litt av hvert av utstyr jeg måtte ønske meg. Kanskje også gjort litt "hekkan" som de sier her i Stavanger. Uten at jeg vil gå nærmere inn på det.... Kanskje også forsøke å finne litt materiale jeg kan blackmaile på i ettertid. 
Så hadde jeg gjort samfunnet en tjeneste. Funnet lister over kriminelle med sedelighetssaker tilknyttet barn mot seg - og offentliggjort disse listene.  

Hva er det drøyeste du har glemt? 

Lenke til kommentar

Hmm. Det er jo lett å svare lommeboka på bussen, men det er ikke særlig spennende.

Det må vel være et jobbintervju jeg engang skulle på. Vet ikke helt hva som skjedde men det gikk i hvert fall helt i glemmeboka. Sendte en mail når jeg kom på det hvor jeg beklaget så meget, og forhørte meg om muligheten til å få en ny sjanse. Men da hadde de visst allerede gått videre med mer pålitelige kandidater, forståelig nok.

Du må sende tre deltakere på lekeplassen ut i en av disse OL-grenene, med deres nåværende ferdighetsnivå. Hvem skal få æren av å delta i hvilken idrett? Prøv å begrunn valgene, for moro skyld.

Badminton 
Baseball
Softball 
Basketball
Boksing 
Bordtennis 
Bryting
Bueskyting 
Friidrett
Hestesport
Fekting
Fotball
Golf 
Turn
Håndball
Judo 
Karate
Landhockey
Moderne femkamp
Roing
Rullebrett
Seiling
Sjumannsrugby
Skyting
Sportsklatring
Surfing 
Stuping
Svømming 
Synkronsvømming 
BMX
Terrengsykling 
Landeveissykling
Banesykling
Padling
Taekwondo
Tennis
Triatlon
Vannpolo
Vektløfting
Volleyball
Sandvolleyball 

Endret av Scarvo
Lenke til kommentar

SKrive et svar + et et spørsmål på denne tråden -derfor gjør jeg det før en omgang urtete og fruktsalat tett ved siden av min viv som er det jeg har mest lyst til straks hun får tekannen og fruktsalaten helt ferdig. 


Hva husker du fra din første skoledag? Ranger etter hva som gjorde mest inntrykk. 

Lenke til kommentar

Kjære Norge. Mitt navn er Andreas. Bare en helt vanlig medborger, på lik linje med dere som ser på. Jeg vil oppfordre samtlige nordmenn, uansett kjønn, legning, religion, alder eller annet om å respektere de rundt deg. Kast fordommene inn i peisen og bidra til å spre nestekjærlighet. 

Skål!

Når var du sist i Oslo, og hva var anledningen for besøket?

Lenke til kommentar

Like før Norge gikk ned for telling pga en bassilusk kalt korona. Var der pga plikter i embedets medfør (hva får mon noen til å dra til pestilensen ellers?) 

Hvor gikk din første reise utenfor Skandinavia og uten foreldre-/skole-/foreningsoppsyn, hvor gammel var du da, hvor gikk ferden og hvorfor akkurat dit og ikke annet sted?  

(Ellers Plicin: Du var bare 50 % riktig mht frutksalaten om det var den jeg nevnte i går kl 2205 du omtalt, selv om fire ingredienser var riktig. Salaten var for øvrig ikke kreeert av Gjestesvar,  men av fru Gjestesvar.  Var videre et temmelig rått og ubehøvlet uttrykk du bruke for den mannlige familiejuvel,. Ble du oppdradd i rennesteinen?) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...