Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er en forholdsvis ny damper og jeg lurer på hva som er de mest populære og beste ejuice merkene. Begynte med red astaire som en lokal bekjent mixer selv. Den var veldig god. Har også prøvd en del flere fra han som feks eple, tuttifrutti og lakris som var helt grei. Mens andre jeg prøvde var motbydelig...som feks vamp vape og jack the ripple. Hadde håpet disse var like bra som red astaire siden de også originalt blir laget av T-Juice.

 

Har siden beveget meg over til Triphammer som har en del virkelig gode(cream tea, fizzy trifle, bitty, custard doughnut) . Samtidig har han en del jeg har prøvd som ikke faller i smak pga kombinasjoner som rett og slett blir for mye av det gode og blir enten kvalmt(danish coffee, yellow snow) eller et sant sammensurium av rare smakskombinasjoner(fruit pastels).

Skal sies at alle juicene jeg har prøvd fra triphammer har vært sammensatt av flere lag med smaker og jeg har ennå ikke prøvd de mer enklere typene han lager. De skal selvsagt prøves også ☺

 

Har nå bestilt en sample box fra Liqeen som jeg så noen her på forumet liker. Snake Oil er bestilt som jeg ser veldig fram til. Har også bestilt noen Wizmix juicer og Vermillion River juicer fra ecigwizard.com

Til sist har jeg fra pink mule bestilt fra merkene Copsa by pink mule, pink mules Dekang, Hangsen og til sist Halo purity.

 

Alle disse er på vei nå så...

jeg har masse å dampe i nærmeste fremtid. Men spørsmålet er igjen hvilke merker er det som er best og mest populær.

Endret av Nerdrage
Lenke til kommentar

Vapemail fra siste uka (bortsett fra rDNA30'en, subtanken og et skin):

16bep2o.jpg

 

18x30ml fra trip, 4x15ml fra G2, 30ml fra Space Jam, 30ml fra Vaporshark, rDNA40 (+2skins, 2 skins, 20 OCC sub coils, Aspire Atlantis...

Begynte å bli lei av å nesten gå tom for juice eller være redd for at rDNA30'en skulle gå istykker uten å ha noe ekstra av samme kvalitet.. Fikk en god pris på vaporsharken på cybermonday (20% avslag) og trip hadde 25% avslag i jula, så da sikra jeg meg like godt for en stund. :)

 

@Nerdrage

Hvis du blir medlem av Triphammer sin gruppe på FB får du 10% avslag på alt fra han, og ofte mer ved spesielle anledninger. Selv syns jeg Triphammer er best å bestille fra da det koster sånn midt på treet og de deler opp større ordre i flere pakker så en ikke trenger å bekymre seg nevneverdig for tolla. For ikke å nevne at jeg enda ikke har fått en juice fra han som ikke smaker ok+ til super bra.

 

Ellers er det meste fra G2 Vapor bra også, men den er litt for tykk til å veke bra i noen tanker.

Lenke til kommentar

@Nedrage: Spiller ikke prisen noen rolle så prøv Five Pawns. Kan også anbefale Mrs Lord and co og Rocket Sheep. Disse har flere kvalitets juicer med meget god smak. Setter ingen smaks anbefalinger siden din og min smak kan være vidt forskjellige.

 

Et par gode sider med bredt utvalg:

http://www.vapeclub.co.uk/

http://www.spaincigar.es/epages/eb8032.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2Feb8032%2FCategories

http://www.vaporium.eu/

http://www.mrslord.co.uk/index.php/nicotine-liquids.html

 

Har bestilt fra alle flere ganger uten problem. :)

Lenke til kommentar

Har bestilt Stainless Panzer Mechanical Mod Kit+18650 Battery+Charger+Gold Nimbus RDA.

 

Får man med sånn coils og alt man trenger? Snakker om den ståltråden som blir snurret rundt. Skal man bare ta organisk bomull oppi der, så væske og ready to go? Og så har jeg sett at sånne små "tau", er dette som man kan velge istedenfor bomull?

Lenke til kommentar

''Tauet'' er nok silica. Jeg har selv valgt bort silica for first price bomull, billigere og mye bedre smak :)

Coilen kan du kjøpe ferdig på andre sider men jeg vil anbefale deg å kjøpe litt kanthal og prøve å surre coil selv. Så setter du deg godt til rette med noe godt å drikke en kveld og ser gjennom youtubevideoer, som de her:

 

Finnes MASSE videoer på youtube om alt damperelatert :D

Lenke til kommentar

Tusen takk, lærte mye :D

 

Men en ting til, er det virkelig nødvendig med sånn ohm måler? Hvis jeg skal kjøpe slike ferdiglagde, hvor mange ohm burde jeg kjøpe?

Hvis du skal kjøre mekanisk mod så må du nesten ha ohm måler, ellers blir det som å spille russisk rullet med batteriet i modden din. Ikke alle batterier tåler at man går under 1,0 ohm f.eks, så da kan du angre på det hvis du utsetter batteriet for mer enn det den kan takle. Så vær OBS på det.

 

Er du på facebook så anbefaler jeg deg å søke deg inn på Norsk dampeselskap, det er ALLTID flere som er i stand til å gi flere svar tilgjengelig der :)

Lenke til kommentar

Så hvor mange ohm burde jeg ha når jeg kjøper coil? Har desverre ikke en slik måler :/

 

 

Det avhenger av batteriet du bruker, som buffy sa over, noen batterier tåler ikke at du går under 1,0 ohm

mens andre gjør

 

ohm måler er nesten et must hvis du skal drive med mekanisk mod, igjen...siterer buffy

Endret av technicality
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...