Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Okdokk jeg er også ny på vaping med ordentlig utstyr. Syntes som deg i starten at dampen ble for varm. Forsøkte å justere ned watten, men jeg hadde justert watten langt nok ned slik at dampen ikke var varm så ble det produsert så lite damp at det ikke virket. 

 

Løsningen for min del ble å vape med fult åpne ventiler på luftinntaktet på drip tippen på smok micro tfv4. Det kjøler ned dampen veldig bra. Og nå synes jeg mengde damp og temperatur på damp er perfekt på mellom 45-50 watt avhengig av type e-juice. Vet ikke hvilken tank du har men om du kan åpne lufttilførsel toppen så vil det kjøle kraftig ned. 

Endret av bojangles
Lenke til kommentar

Ikke rart det svir, du har ALTFOR høy nikotinstyrke på den juicen din! Fyller jeg 18 mg på kayfunen min med 1,1 ohm coil så begynner jeg å få vondt i hodet og halsen hvis jeg damper litt ivrig. Hadde prøvd meg på 3 mg og oppover hvis jeg var deg (jeg bruker 3 mg (og 0mg) i dripperen, men nå husker ikke hvilken ohm coilen i dripperen min er på).

Lenke til kommentar

Klar over at den er sterk, men det er samme juicen som jeg brukte før uten problemer, og det kommer kun tidvis, ikke hvis jeg innhalerer mye, men hvis selve enheten generelt blir brukt

Brukte du samme ohm før? For ohm har mye å si på hvilken styrke juicen din burde ha, juice du gjerne har på en 1,1 ohm coil er ikke den styrken du vil ha på en 0,3 ohm coil.

Det er også veldig vanlig å måtte skru ned styrken hvis du har dampet en stund, mange opplever å gå helt ned til 0 mg og fortsetter å kose seg eller bare slutter tvert med alt.

Lenke til kommentar

Kom til å tenke på en ting, nå er det jo blitt strengere mtp vaping. Plasser som tidligere tillot vaping strammer inn. Og verre blir det sikkert fremover. Det vi blåser ut er jo damp. Er det noen som "smug dampet"? Og om du har i hvilke tilfeller og hvor tyr du til smugdamping?

 

Da jeg røkte sigaretter så var alltid flyplasstoalettene som er i den lange gangen når en kommer ut slusen på flyet på gardemoen, dere vet den laange gangen som leder til trappen ned til bagasje mottak. Der pleide jeg å stoppe å røke en Prince sigarett, og som regel så brukte jeg lang nok tid der til at jeg slapp å stå særlig lenge å vente på bagasje. Og mer enn en gang både så og luktet jeg at andre hadde vært der i samme ærend før meg. 

 

Ser for meg at en kan feks smugdampe på fly? Kanskje blåse ut i en tom pose e.l? Slik at andre ikke ser hva en driver med. 

Eller på toget, er en heldig å det er tomt i feks i stille vogna så kan en vel bare dampe i vei når billettsjekken er gjort? 

 

Kanskje en høy ohms coil? Eller bare kjøre på max damp for mest mulig nytelse raskest mulig å heller blåse ut i pose?

Endret av bojangles
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...