Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har akkurat begynt å handle ejuice fra http://esmokes.se/ og vil gjerne anbefale de. De leverer USA juice fra kjente kvalitets leverandører enten fra lager i sverige eller via lager i frankrike. fikk bestilling etter ett par dager da jeg besilte en flaske suicide bunny fra lager i sverige. man tjener seg også opp poenger ved å handle der som kan brukes til rabatter. Vil i samme slangen anbefale https://www.vapingking.co.uk/ som er blitt min faste leverandør av kvalitets ejuice med en variasjon av friske gode  ejuicer. Samtlige av juicene ligger på den søte siden dog.

 

har nylig fått en Billow v2 i hus og må si det er en forrykende god rta.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg en rosa eleaf i USA, fordi jeg synes sticks er så...rare. 

 

istick%20pink-500x500.png

 

ALLE røyker i New York, med eller uten nikotin. Jeg røyker ikke cigaretter så jeg røykte alltid uten nikotin. Men ettersom jeg røykte eleafen kanskje 4 ganger i månedene gav jeg den vekk før jeg dro hjem til Norge igjen. Vet uansett foreldra ville ikke satt stor pris på det så så ingen grunn til å ta den med.

Endret av Mai
Lenke til kommentar

Siden Sony sluttet å produsere vtc5 for lenge siden, noe som kan indikere at batteriet er falskt om du nylig har kjøpt det, i tillegg til at vtc5 aldri var ment til damping, så ville jeg ha begynt med å bytte ut batteriet av sikkerhetmessige årsaker. Når det kommer til ohm så bruker jeg å velge den ohmen som jeg synes passer best til den juicen jeg skal bruke. Veldig få av mine favoritter liker seg på sub. Men de batteriene jeg kjører kan jeg bruke ned til 0.2 ohm om det skulle være nødvendig. Om ditt vtc5 er ekte så er det vel rapportert at du kan bruke det helt ned til 0.1 ohm, men dette er ikke noe jeg ville ha tatt sjansen på. Risikoen er altfor høy. 

Lenke til kommentar

Har sett flere dampere på det pisslille tettstedet av en by jeg bor på (vel og merke etter at jeg skrev artikkelen i lokalavisa i 2013), enn jeg har sett til sammen i Trondhjem, Stavanger, Oslo, Bergen, og Berlin, men det kommer kanskje an på hvor mye tid jeg tilbringer der kontra her.

 

Skjønt, det er en del i Trondhjem og Stavanger, da.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dragedamp (Biri og Hamar) selger også fra Ismokeking sitt sortement.

 

Men de lar meg ikke smugsmake på utvalget. Fikk smake på fyren bak kassas private tank, med noe med vanilje. Har så sykt lyst på mer, men husker ikke hva han kalte den.

 

Var noe vanilje med kanskje et hint av jordbær.

 

Irriterer meg at Lillehammer er så jævlig langt unna Svinesund. Charlottenberg har ikke dampesjappe. :(

Ikke har jeg bil, heller.

Charlottenberg har egen Ismokeking butikk med masse smaks prøver du kan sitte på med, på lørdag om du har lyst!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...